sakin ol şampiyon :26:
adamı deli ediyolar gitmiş bana ne diyolar ben soruma adam gbi cvap vercek olanlara yazdım bunu diğr boş boş knusanlara degil !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakin ol şampiyon :26:
sen çok biliyosun zaten herşeyi.senden ögrencektm napcagmı zaten bu zamana kadar da beni sen getirdn ya simdi de oturmuş laf konuşuyosun.
eheheheAllah yardımcısı olsun ergen olmak zor tabi çarpıyo arada böyle :)
eheheheAllah yardımcısı olsun ergen olmak zor tabi çarpıyo arada böyle :)
sen haklısın :) hadi sütünü iç ve öğlen uykuna yat annenede söyle seni biraz pışpışlasın tamam mı balııım :)
hadi iyi uykulllaaarr![]()
yaşının kıymetini bilip daha kaliteli bir hayat sürecegine sacma sapan birşey icin kafa yoruyor
ego tatminiymiş
![]()
eğer gerçek hayatta yani bu tip konuların dışında da bu kadar egoist ve takıntılı isen bu daha da ilerlemeden psikolojik yardım almanı öneririm. çünkü gereğinden fazla hırslısın obsesif olabilirsin.
Yorumlara inanamıyorumkonu sahibi 16 yaşında ergenliğini yaşıyor..istediği gibi de tadını çıkartır!! Ne gurur meselesi yapmışsınız! Duyan da adama tuzak kurmuş öldürecek sanır!!!
İyi yapıyor egosu ne ki onun ne yapacak..Belki çok güzel bir arkadaşlıkları olacak!!!! Kendine güveni olacak,güçlü olacak,insanları tanıyacak,kendini tanıyacak!! Bizde o yoldan geçtik! Hiç de kötü bir şey yapmıyor!!
Kendini güzel hissetmek,en güzel olduğunu düşünmek de onun en doğal hakkı..İstediği gibi de yapar!! Yapsın da..
Çocuksun ne işin var böyle şeylerle diyenler ondan beter çocuk olmuş Tebrik ediyorum...
Kafana koymuşsun tamam,
Eee çokta güzelmişsin buzlar kraliçesi.
Tatlım ya bu çocuk güzellikten başka şeylere ilgi duyuyorsa;mesala ortak ilgi alanları olan,keyifli sohbet edeceği bir kıza.
Sen bence biraz da bunları düşün,eksik nerde?
Kafana koymuşsun tamam,
Eee çokta güzelmişsin buzlar kraliçesi.
Tatlım ya bu çocuk güzellikten başka şeylere ilgi duyuyorsa;mesala ortak ilgi alanları olan,keyifli sohbet edeceği bir kıza.
Sen bence biraz da bunları düşün,eksik nerde?
ayy ilk defa konu sahibesine bu denli sinir olduumm![]()
nesin sen şimdi afrodit falan mı ? kimse sana hayır diyemeyecek yada kimse gözlerini üzerinden alamayacak kadar ihtişamlısın yani.
ay canım benim sana bişi söyliyeyim mi şayet öyle biri olsaydın burda olmayan özgüvenini yükseltmeye çalışmazdın kendinden emin olur yoluna bakardın.
çocuğun aklı varsa kaçar kurtulur![]()
peki peki![]()
Evet ya bazı yorumlar gerçekten de çok şaşırtıcı . Daha 16 yaşında bir kız o derslerime de çalışıyorum anadolu lisesinde okuyorum diyor . Bence bir öğrenci öğrencilik görevini yerine getirdikten sonra istediği her şeyi yapabilir özellikle de genç ve güzel bir kızsa ! Canım bu arada nerede okuyorsun hangi lisede merak ettim :)
Evet ya bazı yorumlar gerçekten de çok şaşırtıcı . Daha 16 yaşında bir kız o derslerime de çalışıyorum anadolu lisesinde okuyorum diyor . Bence bir öğrenci öğrencilik görevini yerine getirdikten sonra istediği her şeyi yapabilir özellikle de genç ve güzel bir kızsa ! Canım bu arada nerede okuyorsun hangi lisede merak ettim :)