tavlamam lazım yardım .s

sen çok biliyosun zaten herşeyi.senden ögrencektm napcagmı zaten bu zamana kadar da beni sen getirdn ya simdi de oturmuş laf konuşuyosun.

sen haklısın :) hadi sütünü iç ve öğlen uykuna yat annenede söyle seni biraz pışpışlasın tamam mı balııım :)
hadi iyi uykulllaaarr :16:

sen haklısın :) hadi sütünü iç ve öğlen uykuna yat annenede söyle seni biraz pışpışlasın tamam mı balııım :)
hadi iyi uykulllaaarr :16:

benim yaşımın 16 olduguna bakma hani boyu kısa olanın altta bi o kadar dha var derler ya benmki de o hesap yaşım 16 ama süt içmiyorum sen artık geçmişte ne yaşadıysan gençliğini pek yaşayamamıssn belli senin gbilern aklına ihtyacm yok annemde pışpışlamıyo emin ol benim yaşımla zekam orantılı ama artık seni bilemicem benden de küçük olablrsn .

yaşının kıymetini bilip daha kaliteli bir hayat sürecegine sacma sapan birşey icin kafa yoruyor

ego tatminiymiş

:1:

benm yaşımdayken sen yapsaydn çok biliyosan ne şimdi burda kalkmış bana akıl veriyosun ben zaten sürcegm hayatı belirlemisim onu sorgulamak sana düşmedi.!

Arkadaşlarım kendimizden küçükleri küçümsemeyelim . Unutmayın biz de bir ara onun yaşındaydık . Hatta 16 dan daha küçük oldumuz yaşlarda oldu ! Ne var yani siz ergenliğe girmeden mi geldiniz bu yaşınıza . Yazık ya haklıyken haksız durumuna düşürüyorsunuz kendinizi !

eğer gerçek hayatta yani bu tip konuların dışında da bu kadar egoist ve takıntılı isen bu daha da ilerlemeden psikolojik yardım almanı öneririm. çünkü gereğinden fazla hırslısın obsesif olabilirsin.

kendinle karıştırdn galiba . kadına bak ya sanal alemden psikolojmi de hemen çözdü sen ne zeki bişeysin öyle harcanıyosun bak buralarda habern olsun!

Yorumlara inanamıyorum :53: konu sahibi 16 yaşında ergenliğini yaşıyor..istediği gibi de tadını çıkartır!! Ne gurur meselesi yapmışsınız! Duyan da adama tuzak kurmuş öldürecek sanır!!!

İyi yapıyor egosu ne ki onun ne yapacak..Belki çok güzel bir arkadaşlıkları olacak!!!! Kendine güveni olacak,güçlü olacak,insanları tanıyacak,kendini tanıyacak!! Bizde o yoldan geçtik! Hiç de kötü bir şey yapmıyor!!

Kendini güzel hissetmek,en güzel olduğunu düşünmek de onun en doğal hakkı..İstediği gibi de yapar!! Yapsın da..

Çocuksun ne işin var böyle şeylerle diyenler ondan beter çocuk olmuş Tebrik ediyorum... :ssz:

ya hiç sorma yani bu kadar yorum üstüne valla yazdıgım konuyu 2-3 kere daha okudum allahm ne yazmışım ben öyle diye ne kadar abarttılar böyle ağzı olan konuşuyo işte naparsın.

eminim tüm kızlar 16 yaşında hep ders düşünürdü. o nedenle herkes odtü boğaziçi mezunu!!!
ergen bir kız bu..kıpır kıpır..
vereceğim tavsiye şudur ki, onunla birlikte evde yazılıya çalışın :d herkes mutlu olsun................

Kafana koymuşsun tamam,

Eee çokta güzelmişsin buzlar kraliçesi.

Tatlım ya bu çocuk güzellikten başka şeylere ilgi duyuyorsa;mesala ortak ilgi alanları olan,keyifli sohbet edeceği bir kıza.

Sen bence biraz da bunları düşün,eksik nerde?

bende onun içn bu konuyu açtm zaten acaba eksik nerde bunu düşnyorm ddgn gbi belkide farklı şeylere bakıyo bu çocuk onu bilmem lazım acaba nedir diye bi konu açtım millet coştu bi baktım herkes aşmış kendini ağzı olan konuşyo ben ne yazmışım millet ne cevap veriyo.

Kafana koymuşsun tamam,

Eee çokta güzelmişsin buzlar kraliçesi.

Tatlım ya bu çocuk güzellikten başka şeylere ilgi duyuyorsa;mesala ortak ilgi alanları olan,keyifli sohbet edeceği bir kıza.

Sen bence biraz da bunları düşün,eksik nerde?

bende onun içn bu konuyu açtm zaten acaba eksik nerde bunu düşnyorm ddgn gbi belkide farklı şeylere bakıyo bu çocuk onu bilmem lazım acaba nedir diye bi konu açtım millet coştu bi baktım herkes aşmış kendini ağzı olan konuşyo ben ne yazmışım millet ne cevap veriyo.

Evet ya bazı yorumlar gerçekten de çok şaşırtıcı . Daha 16 yaşında bir kız o derslerime de çalışıyorum anadolu lisesinde okuyorum diyor . Bence bir öğrenci öğrencilik görevini yerine getirdikten sonra istediği her şeyi yapabilir özellikle de gen ve güzel bir kızsa ! Canım bu arada nerede okuyorsun hangi lisede merak ettim :)

Evet ya bazı yorumlar gerçekten de çok şaşırtıcı . Daha 16 yaşında bir kız o derslerime de çalışıyorum anadolu lisesinde okuyorum diyor . Bence bir öğrenci öğrencilik görevini yerine getirdikten sonra istediği her şeyi yapabilir özellikle de genç ve güzel bir kızsa ! Canım bu arada nerede okuyorsun hangi lisede merak ettim :)

ayy ilk defa konu sahibesine bu denli sinir olduumm :1:
nesin sen şimdi afrodit falan mı ? kimse sana hayır diyemeyecek yada kimse gözlerini üzerinden alamayacak kadar ihtişamlısın yani.
ay canım benim sana bişi söyliyeyim mi şayet öyle biri olsaydın burda olmayan özgüvenini yükseltmeye çalışmazdın kendinden emin olur yoluna bakardın.
çocuğun aklı varsa kaçar kurtulur :1:

sinir olduysan defol git benm konumdan okuma bakma yorum yapma yapmak zornda deglsn snin yorumuna kalmadm bn sinir olmuşmuş okumda da olma o zman evet afroditim noldu seni mi gerdi? o çocugun aklı var evet ve benden de kaçmıyo onun aklı var da peki senin?

oooo baya coşmuşsun hakaretler falan..sana yakışmıyor ama..

canm benim sana gösterilen tepkinin nedeni birini tavlamaya falan çalışman değil.hepimiz genç olduk,hoşlandık birisinden..bu normal..

ama sen onun benden hoşlanmasını sağlayıp sonra ben vazgeçtim diyeceğim dedin..işte tepki bunaydı.bak 16 yaşındasın çok da küçük değilsin sence bu davranışın,düşüncen doğru mu?

birini tavla,kendinden hoşlanamasını sağla sonrada kabul etme..ya sen o çocuğun yerinde olsaydın?

işte tepkiler bunaydı.

Evet ya bazı yorumlar gerçekten de çok şaşırtıcı . Daha 16 yaşında bir kız o derslerime de çalışıyorum anadolu lisesinde okuyorum diyor . Bence bir öğrenci öğrencilik görevini yerine getirdikten sonra istediği her şeyi yapabilir özellikle de genç ve güzel bir kızsa ! Canım bu arada nerede okuyorsun hangi lisede merak ettim :)

aynen öyle canım :) bu arada ankarada atatürk anadolu lisesine gidyrm fakat heryer anadolu lsesi diyenler olmuş benm gittgm anadolu lisesi fen liselernden daha yüksek bi puanla alıyo 480 le girdim ben oraya millettt neyin kafasını yaşıyo ben anlamıyorum :D

"16 yaşında bir genç kız dersleri iyiyse her şeyi yapabilir" çok yanlış bir bakış açısı bana sorarsanız..
Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 16 yaşında genç bir kıza yanlış bir tavsiyede bulunuyorsunuz..Bunu söylemek isterim..

Son düzenleme:
Back
X