Merhaba öncelikle içini ferah tut her hastene her klinik hemen hemen aynı ilaçları kullanıyor. Farklı olan mucizevi bir ilaç ya da tedavi yöntemi yok.
Her hastanenin her doktorun verdiği ilaç ve iğneler belli başlı.yöntem de ya dondurulmuş ya da taze transfer. Önemli olan gönlüne sinmesi. Öyle noktalar atışı diye bir klinik yok.benim memnun kaldığından sen memnun kalmayabilirsin. Her kliniğinde mucizevi başarıları var.Ben İrenbe de 2 kere transfer yaptırdım. Dr um Ümit hanım kendisini çok seviyorum. Çok net ve ilgili ama tutmadı. çevremdekilerin hep Ümit hanım’ın tedavisi ile bebişleri oldu ilk denemelerinde tuttu. Bir ablamızın 4 olumsuz transferden sonra Ümit hanımla oldu referanslı gittik ama nasip bizim tutmadı. Kent hastanesi ile de görüşmüştüm ama benim içime İrenbe sinmişti. Kent hastanesinin sekreterleri çok ters agresif davranışta bulunmuştu ben strese gireceğim bir ortamda olmak istemedim.ve WC leri çok pisti oda içime sinmedi.irenbenin Sekreterleri hemşireleri hepsi çok sıcak.laboratuvarlarıda iyi. Suan bende Ümit hanımla devam etsem mi etmesem mi gel-gitler yaşıyorum dondurulmuş embriyom kalmadı.farklı bir hastene ye gitmek daha mı iyi olur kalmak mı daha iyi olur bilemiyorum.
Ve tüp bebek bizim için bir lütuf banada ilk tüp bebek dediklerinde şoklar yaşadım.kabul etmedim. 1 yıl daha doğal yollar denedim.nasıl olsa gencim dedim Gıda takviyeleri arı sütü keçi boynuzu, otlar çaylar, Mfk gibi MSN women ürünler hiçbiri işe yaramadı .tam kabullendim tüp bebeğe niyet ettim yumurta toplanacak lupus teşhisi konuldu ağır ilaçlar kullandım. Östrojen hormonu lupuslular için tehlikeli.Bebek sahibi olamazsın hamile kalırsan ya sen ya çocuk ölür dediler. Tüp bebekle hamile kalma umudum vardı artık o da gitti dedim. Kan değerlerimiz falan normale dönmesi 2 yılı mı aldı. 3 yıl daha transfere başlamadan kaybettim. İlk dediklerinde yaptırmadığıma hala pişmanım.
Tüp bebek tedavisi uzun bir süreç tedaviye başladın ha diyince embriyo transfer edilecek gibi geliyor ama donmuş embriyonun transferi için 8 ay bekledim.1,2 ay kistim çıktı, bir rahmim kalınlaşmadı, bir yumurtalarım büyümedi.bir eşim covid oldu. Çok stres yapma burda forumlarda her söylenene inanma, herkese iyi gelen sana iyi gelmeyebilir.transfer olduktan sonra şunu yiyin bunu iÇin gibi Şeyler duyarsan hocana sor. Hayırlısı olsun