• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavrınız ne olurdu ?

Geçen hafta bende domuz gribiydim gitmek istese gidebilirdi netice de evde kalıp benimle ne yapacak ? Yatıyorum işte yani . Tabi bu yorum evde bakıma muhtaç çocuk yoksa

Hayır gitmedi ama gitmediği için aşırı tripli bu nedenle acaba ben de mi bi hata var diye açtım konuyu 🤷‍♀️
Sizde hata yok hasta esine trip atiyorsa hata ondadir. Gitmemisse iyi trip atmasaymis daha iyi olurmus. Tesekkur ederim beni birakip gitmedigin icin sen olmasan bugun hasta halimle ne yapardim diyip tribini kirabilirsiniz hala triplenirse de kendi bilir.

Yılda bir kere düzenlenen bir piknik MİŞ 🙄
Yılda bir kez düzenlenen bir pikniğe gidebilir bence. Ölmediniz ya sonuçta, bir piknik kaç saat sürecek?
Ama şeyi merak ettim. Domuz gribi bulaşıcı değil mi? Sizden ona geçtiyse gidip yılda bir olan piknikteki herkesi hasta edecek.
Hiç mi akillanmadi bu insanlar covid döneminden?

Yılda bir kez düzenlenen bir pikniğe gidebilir bence. Ölmediniz ya sonuçta, bir piknik kaç saat sürecek?
Ama şeyi merak ettim. Domuz gribi bulaşıcı değil mi? Sizden ona geçtiyse gidip yılda bir olan piknikteki herkesi hasta edecek.
Hiç mi akillanmadi bu insanlar covid döneminden?
Aynen öyle işin bir de o boyutu var.
Ama açık hava yine de ben maske takarım diye düşünmüştür.

eğer yemeğim varsa ve yanımdayken yapabileceği bir şey yoksa ve gideceği yerde çok uzun mesafe değilse gitmesini fakat çok durmamasını isterdim sanırım. çünkü ben domuz gribi olduğumda eşim gündüzleri işe gidiyordu ve tek kalıyordum doğal olarak tek kalabiliyordum. fakat o an duygusal bir ruh halindeysem kendi isteğiyle gitmemeyi tercih etmesi de hoşuma giderdi..
fakat şu an gitmediği için trip yapıyorsa da ayıp yapıyor, sonuçta rahatsızmışsınız. madem kalmış, gereksiz yere de gerilmeye gerek yok.

eğer yemeğim varsa ve yanımdayken yapabileceği bir şey yoksa ve gideceği yerde çok uzun mesafe değilse gitmesini fakat çok durmamasını isterdim sanırım. çünkü ben domuz gribi olduğumda eşim gündüzleri işe gidiyordu ve tek kalıyordum doğal olarak tek kalabiliyordum. fakat o an duygusal bir ruh halindeysem kendi isteğiyle gitmemeyi tercih etmesi de hoşuma giderdi..
fakat şu an gitmediği için trip yapıyorsa da ayıp yapıyor, sonuçta rahatsızmışsınız. madem kalmış, gereksiz yere de gerilmeye gerek yok.
Gideceği yer biraz uzun mesafe bi yer.

İyi hissediyorsam, planı da tekrarı olmayacak bir etkinlikse bir şey demezdim sanırım. Bende yatar uyurdum sessizliğin tadını çıkararak.

Tabii bu yazdığım çocuk yoksa. Çocuk varsa eğer gider yatarım, eşime de çocuklara bakmak düşer.

Geçmiş olsun.

Ay erkeklerin hasta hali çekilmiyor bence onların parmağına diken batsa 1 hafta duygusala bağlarlar 😂
Ben ne migren atakları geçirdim yapabilecek birşeyi olmadıktan sonra yalnızlık daha iyi .

Yanimda durmak icin beni tedavi edebiliyor olmasi gerekmiyor bence, ilgilensin işte bilmiyorum belki ben miy miyimdir.🤷 İkimizden biri hastayken öteki gezmeye gitmedi hiç.
Boyle şeyler için evlendim ben. 😂😂😂

Yanimda durmak icin beni tedavi edebiliyor olmasi gerekmiyor bence, ilgilensin işte bilmiyorum belki ben miy miyimdir.🤷 İkimizden biri hastayken öteki gezmeye gitmedi hiç.
Hahah ne yalan söylim bende gitmedim gidebilirmiydim hiç sanmıyorum. Aşılama yaptırdığımız hafta aynsen dur ben yaparım vs hoş oluyodu nazlanmak vs 😜

Yani bence de insan kötü gününde ve iyi gününde yanında olmak için söz veriyor sonuçta 🤷‍♀️

Eşimin hal hareketine bakarım.
Her gün görüştüğü arkadaşları ise sorun çıkarırm ama çok önceden planladığı ve görülmediği arkadaşları ise ve kendimi idare edebilecek vaziyette isem seslenmem. Hastayken sınırsız uyumak isterim. Çocuk varsa tabi işler değişir.

Dün ateşler içinde hasta olsanız ve doktora gittiğinizde domuz gribi teşhisi konsa.Eşiniz size çorba yemek v.s.yapmış olsa…Ertesi gün düne oranla kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ama tabi yine de 1 günde iyileşmiş değilsiniz…peki bu durumda eşiniz arkadaşlarıyla önceden planlanmış pikniğe gitmek istediğini söylese tavrınız ne olurdu ?
Çok geçmiş olsun.
Şu an yorgan döşek yatan eşiniz olsaydı, o hastayken arkadaşlarınızla görüşmenize bozulur muydu?
Hani genelde erkekler dünyadaki tek grip olan kendileriymiş gibi, az sonra son nefeslerini verecekmiş gibi davrandıkları için wcye gitmek için bile yanlarından ayrılsanız ben ölürken sen tuvaletini düşünüyorsun diye trip atıyorlar da ondan sordum:))

Back
X