Tavsan almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kucagimdan hoplarken bacagi parmagima takildi biraz cekmisim gibi oldu orasindan ya bisey olmamistir dimi normal yurumeye devam ediyor kontrol ettim defalarca ama Allahim bi de endise ediyorsun bir sey olacak diye cocugun gibi :))

Bir zamanlar boyle bir tavsanim vardi. Kucukken iyiydi ama buyudukce eve sigmamaya basladi. Parkeyi kazmaya calisinca topragi kazma icgudusu oldugunu anladim ve ona bir iyilik yapmak icin ciftlige verdim. Orada tavsan arkadaslariyla toprakta oynasin dedim bol bol. Sonra dayanamadim hamster aldim. O da olunce ginepig aldim

Onu benimki de yapiyor malesef ama dogaya salsam yasayamaz ki cinsi musait degil dedi adam :/ gerci korktugu icin de yapiyor olabilir benimki kalbi nasil atiyor korkudan kiyamamm

Bu arada ben de ginepig gordum bayildim tek kalmisti disisini satmislar bi an dusundum almayi adam tavsandan cok kokar dedi ama cok sekerdi

Tavsan ginepigden daha cok kokuyor. Ginepiglerin diskisi bile kokmuyor ama tavsan bi isedimi

ask yasiyoruz fistikla

Kucagimdan hoplarken bacagi parmagima takildi biraz cekmisim gibi oldu orasindan ya bisey olmamistir dimi normal yurumeye devam ediyor kontrol ettim defalarca ama Allahim bi de endise ediyorsun bir sey olacak diye cocugun gibi :))

ayyyy bayıldım ben fıstığaa ya yok böyle bi güzellik
büyüyünce de çok güzel olacak eminim.

o kadardan bir şey olmaz ama yüksek yerlerden düşerse arka bacağı kırılabilir, tavşanlarda bacak kırılması olabiliyor, yüksekten düşmedikçe sorun yok merak etme

Cok sagol ablasi kirt kirtliyoruz seni

Dedigin dogruymus zeytin gece kalkip kalkip kontrol ettim iyi mi yasiyor mu yiyor mu suyu yemi var mi diye cocugum gibi oldu valla 1 gunde sabahtir da gormuyorum nasil ozledim keratayi eve gitsem diye saate bakip duruyorum

Canim boyle bi sekerlik icin katlanilir bence kediyle kopegin de zorluklari var ki bunun altini degistiricen bi o kismi zor bence ev icin daha uygun aslinda :) ya da bilmiyorum su an cok hareketsiz durdugu icin oyle geliyor bana

İlk 6 ay zorlugunu anlamazsın emin ol Ama çok minnoşlar insan doyamıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…