Tavsan almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya oyle durmasin kucagima ziplasin sirnassin bana ben de seveyim istiyorum yapar mi oyle hic tavsanlar zamanla

Ay canim zaten cok minik ya 30 gr biseydir ancak

Daha bi top dusurmus o yuzden wc yeri neresi kestiremedim ya

Ya açıkçası kucağına öyle kediler gibi sevilmek için zıplayacağını pek söyleyemem okşanmayı çok severler ama bunun için gelip kucağına atlayacağını sanmam ama okşamayı bıraktığın anda kucağından atlayacağina garanti verebilirim tavşanlar özellikle serin ortamda çok aktif hayvanlar durdukları yerde durmazlar sürekli bir merak ve yiyecek bulma arayışındalar.Yazın çok sıcakta gölgede serilip yatmayı çok severler ama her anda tetiktedirler.Tuvalet eğitimini ben vermiştim tavşanıma,tuvalet kabın hali hazırda olsun ve tuvaletini yapmaya başladığı anda derhal tut o kaba koy tuvaletini bitirene kadar da bırakma onu bi kaç kereden sonra o kaba alışıyor ve kabı sabit bi köşede durmalı tabii.Ama tavşanın henüz eline ve sana alışmadıysa tuvalet kabına daha önce idrar yaptiysa onu bişiyle sil ve bezi kaba koy dışkılarınıda o kaba koy büyük ihtimalle kendiliğinden oraya yapmaya başlar tuvaletini.

benimde tavşanım war sureklı kucagmda olmak ıstyor yalayıp duruyor benden cok uzaklasmyor ewd dger odalara falan grm demyor daha minik ilk geldgnde boynumda uyurdu sımdı brazcık buyudu daha oncede tavsan beslemstm bı kac kere ama bu kadar uysalı olmamıstı tavşanlar kokmaz cişleri kokar ilglenmesen cişnı ustnd kalrsa kokar tabı bn hergun kafesını temızlyorum mutlaka alkolsuz ıslak mendille siliyorum hc de kokmuyor sadce patılerınin altı kırlı gtmyor yıkamayada korkuyorum

Afferin fistiga valla gidip tam koseye yapti

Ya evet biraktigim gibi gidiyor belki alismadigindan ama orayi burayi kurcaliyo bi yerlerden atliyor nese kaynagim oldu resmen

Ay cok seker her hareketleri valla o burnun kipirtisi benimki elleriyle kulaklarini filan aliyor kopuyorum

Belki patileri o renktir canim yikayabilirsin aslinda ama benim gordugum zaten kendisi temizleyip duruyor

Ustum basim tavsan tuyu

Oyy seni küçük pıtırcık tüy yumağı :)
Çok tatlı maşallah ya

Benim de çocukken tavşanım vardı, büyüyünce mecbur tavşan çiftliğine verdik. Niye almışız bilmiyorum oyuncak gibi. :d
bahçede marula benzeyen otlar vardı. Onları çok seviyordu.

e nolcak şimdi seninki just, büyümeyenlerden mi?

Kara gözlü çok sevimli ya:)
Hayır civcivlerim yok önceden beslemiştim ama...
Şu an 5 tane papağanım var hepsi birbirinden tatlı

Ay resimleri var mi ben cok severim papaganlari kucukkene vardi sari boyle kafasinda ibik gibi seyi vardi

Benimki daha kucuk ablasi ya yiyemiyor marul falan

Yok kizim ne buyumemesi hollanda lop tavsani bu dana gibi olacak zamanla hatta kocaman

büyüdükçe kulakları düşecek bu günlerde bol bol fotosunu çek, çok çabuk büyüyorlar!

Bi gun daha muddet verecegim alismasi icin sonra cekerim saldim su an salonda cirit atiyor

Bu arada bu cinsin ozelligi galiba dusmesi kulaklarin cunku pet shoptaki adam fistiktan daha buyukleri vardi sordum neden kulaklari boyle farkli diye duser zamanla dedi sasirdim ben de yahu

Ay resimleri var mi ben cok severim papaganlari kucukkene vardi sari boyle kafasinda ibik gibi seyi vardi

Var bir kaç tane:))
Sultan papağanı onlar benimkiler de ondan çok cana yakınlar:))

Eklentiler

• $1400355600871.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 74
Var bir kaç tane:))
Sultan papağanı onlar benimkiler de ondan çok cana yakınlar:))

Ay evet benimki bunun sarisiydi iste
Cok kavga edermisiz ben ustune binmeye calisirmisim kiziyomus bana kafami gagaliyomus

Cok tatli annesi ya mavis yanaklari da kirmizi guzellige bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…