- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Ya oyle durmasin kucagima ziplasin sirnassin bana ben de seveyim istiyorum yapar mi oyle hic tavsanlar zamanla
Ay canim zaten cok minik ya 30 gr biseydir ancak
Daha bi top dusurmus o yuzden wc yeri neresi kestiremedim ya
Ya açıkçası kucağına öyle kediler gibi sevilmek için zıplayacağını pek söyleyemem okşanmayı çok severler ama bunun için gelip kucağına atlayacağını sanmam ama okşamayı bıraktığın anda kucağından atlayacağina garanti verebilirimtavşanlar özellikle serin ortamda çok aktif hayvanlar durdukları yerde durmazlar sürekli bir merak ve yiyecek bulma arayışındalar.Yazın çok sıcakta gölgede serilip yatmayı çok severler ama her anda tetiktedirler.Tuvalet eğitimini ben vermiştim tavşanıma,tuvalet kabın hali hazırda olsun ve tuvaletini yapmaya başladığı anda derhal tut o kaba koy tuvaletini bitirene kadar da bırakma onu bi kaç kereden sonra o kaba alışıyor ve kabı sabit bi köşede durmalı tabii.Ama tavşanın henüz eline ve sana alışmadıysa tuvalet kabına daha önce idrar yaptiysa onu bişiyle sil ve bezi kaba koy dışkılarınıda o kaba koy büyük ihtimalle kendiliğinden oraya yapmaya başlar tuvaletini.
just o toplar yatağından çıkınca gorcem ben seni
Besledin ki kiz tolin
benimde tavşanım war sureklı kucagmda olmak ıstyor yalayıp duruyor benden cok uzaklasmyor ewd dger odalara falan grm demyor daha minik ilk geldgnde boynumda uyurdu sımdı brazcık buyudu daha oncede tavsan beslemstm bı kac kere ama bu kadar uysalı olmamıstı tavşanlar kokmaz cişleri kokar ilglenmesen cişnı ustnd kalrsa kokar tabı bn hergun kafesını temızlyorum mutlaka alkolsuz ıslak mendille siliyorum hc de kokmuyor sadce patılerınin altı kırlı gtmyor yıkamayada korkuyorum
yok canım ben beslemedım ama yorumları okudum herkes pıt pıt demiş
hayırlı olsun bu arada
Oyy seni küçük pıtırcık tüy yumağı :)
Çok tatlı maşallah ya
Evet ablasi buzuluyor top gibi
Yumiyum sekeri gibi :))
Edit: senin de civcivlerin varmis galiba :)
Kara gözlü çok sevimli ya:)
Hayır civcivlerim yok önceden beslemiştim ama...
Şu an 5 tane papağanım var hepsi birbirinden tatlı
Benim de çocukken tavşanım vardı, büyüyünce mecbur tavşan çiftliğine verdik. Niye almışız bilmiyorum oyuncak gibi. :d
bahçede marula benzeyen otlar vardı. Onları çok seviyordu.
e nolcak şimdi seninki just, büyümeyenlerden mi?
Verecek yerin var mı ilerde nereler alıyormuş? Bi de ne zaman gidiyon?Benimki daha kucuk ablasi ya yiyemiyor marul falan
Yok kizim ne buyumemesi hollanda lop tavsani bu dana gibi olacak zamanla hatta kocaman
Benimki daha kucuk ablasi ya yiyemiyor marul falan
Yok kizim ne buyumemesi hollanda lop tavsani bu dana gibi olacak zamanla hatta kocaman
Verecek yerin var mı ilerde nereler alıyormuş? Bi de ne zaman gidiyon?
büyüdükçe kulakları düşecek bu günlerde bol bol fotosunu çek, çok çabuk büyüyorlar!
Ay resimleri var mi ben cok severim papaganlarikucukkene vardi sari boyle kafasinda ibik gibi seyi vardi
Var bir kaç tane:))
Sultan papağanı onlar benimkiler de ondan çok cana yakınlar:))
Çocukken bunlardan da vardı bizde iki tane :) ben bunların adını cennet kuşu diye bildim uzun süre.Var bir kaç tane:))
Sultan papağanı onlar benimkiler de ondan çok cana yakınlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?