karar veremedim aslinda ilk gordugumde ay fistik diye cigligi bastim ama bilemiyorum cok mu klasik olur :))
Oyuncagini kemiriyor su anbi de duvari ay fotolarini album yapicam yakinda bi alissin
Allahımmmm çok tatlııııııııııııı
resimde ancak 1 aylıkmış gibi görünüyor.
cinsiyetini ancak popo kısmına bastırıp cinsel organını açığa çıkararak anlayabilirsin ama bence şimdi yapma. hem yaşından dolayı organlar çok gelişmediği için anlayamama durumu var hem de korkutursun. dişilerin 6 tane memesi oluyor :) dişiyse bi kaç aya eline gelir meme uçları. bir de dişiler ergenliğe girince gıdı çıkıyor çene altında :)))
bu yemleri araştır, benim en memnun kaldığım yemler bunlar.
Eki Görüntüle 1117850 Eki Görüntüle 1117851
Bence fıstık olabilir ilk içinizden geçende o olduguna göre :))) Video atabilirmisiniz acaba ay çok merak ettim yaa :))
Canim tedbir icin bikac ay havuc marul vermem zatenama dedigin kadar varmis cok mukemmel hayvanlar burnu surekli kipirdiyo elleriyle burnunu kapatiyo opuyorum duruyo oyle
bu kadar tatlı olmaları yasaklanmalı!!!!!!1
Tamam canim bidaki yapisinda cekerim biraz acilsa fotolarini cekip albume koyarim
Peki nasil yiyecek o ac susuzdur ama yemiyo icmiyor korkuyorum
acıkınca illaki yiyecek korkma, şimdi kalp krizi geçirecek kadar korkuyodur muhtemelen. poposunu köşeye dayaması kendini güvenceye almak için.
Şimdiye kadar toplam 4 tavsan besledim canım. 4.cü gecen sene 1 mayısta öldüYavruyken almıştım baslarda kutuda besledım ama büyüdü oğluşum kocaman oldu. Bahcemiz vardı apartman bahcesi. Ama zor cok zor sağolsun annem daha cok ilgilendi onunla. Ama o kadar tatlıydıkiii Pamuk gibiydi. Tavsan cok guzel hayvan. Vahşi falanda değil. Petshoptan almıştım. Agzını yüzünü severdim bişeyde yapmazdı ama tuvale bakımı cok zor çünkü kokuyor tatlım. Çok özen göstermelisin. Ve inan cok yesillik tüketiyor. Artık bizden cok ona alıyorduk Eğer bırakıp gitme gibi bir durumun varsa alma derim ben. Kuş al mesela. Ben hala tavsanım için üzülüyorum. Çok ağladım günlerce kendime gelemedim. İyi düşün o yüzden.
Tavşanına yeni dikkat ettim :) çok tatlı maşallah. Küçükken cok güzelde büyüyünce zorlukları baslıyor :))
Mesajını sonradan gördüm. Minik Tavşanlar çok üşürler. Ceyrana ya da balkona falan koyma sakın. Evet minikken çok sevimliler büyüyünce görürüm seniçok kötü kokutuyor
Tavşanlar bilinenin aksine havuctan ziyade marulu sever bilgine..
Merhaba,tavşanınla güzel günler geçirmen dileğiyle.Rahat edebileceği ortamı yaratabilsem beş dakka durmaz bende hemen sahiplenirdim kesinlikle.Geçen yaz almıştım bende maalesef güneş çarpmasından boynu felç olmuştu tam iyileşiyorken çok dikkat etmeme rağmen kedi saldırısından kaybettim bu kezde.Benim tavşanmda aldğımda küçücüktü ve kaybettğimdede altı aylık kadardı inan bu sürede hiçbi koku duymadım ve çabucak tuvalet alışkanlığı kazandı,belli biyere alıştı idrarı gelince adeta kapıyı tırmalıyodu oraya gitmek için.Ama ister istemez arada bi gezindiği yerleri kontrol etmek lazm bikaçtane boncuk bulabilirsin:)ah yumağım ah,hala içimde uktedir..
Cok sagol canim biliyorum cok oluyorum ama son bir sey sorabilir miyim zeytine hic banyo yaptiriyor musun ne kadarda bir gerekir internette bazilari gerekir bazilari gerekmez hatta yikanirsa cabuk olur falan yazmis
eve ilk geldiğinde petshoptaki ortamı yüzünden o kadar çok kokuyordu ki 2 kere yıkadım. yazın da serinlesin diye elimi ıslatıp sırt kısmına sürüyorum. ama tamamen yıkamıyorum. zaten kulaklarını ve başını hiç ıslatmamak lazım. göreceksin günün yarısını kendini temizleyerek geçirecek. ishal olup poposunu kirletmediği sürece yıkamana gerek yok.
yazın çok sıcaklarda bi parça buz veriyorum ona, onu yalayarak serinliyor :))
ALLAHIM resmen tavşan krizim başlamak üzere hele o fotoları gördükçe resmen tahrik oldum hemen gidip alıpta saldırmak içineğer yeterince büyük bir kafesim olsaydı hiç durmazdım zaten,düdük kadar kafeste yaşatmak istemiyorum istediğim kafeside şu an için alamam.Tavşan sevilmekten yavaş yavaş okşanmaktan çok hoşlanır ozelliklede kafasından,yani benim yumağım öyleydi,hiç isırmazdı yalardı,sinirlendiğinde hemen kafasını okşamaya başlardım gözlerini kapar,mıyışırdı.Bi bebek gibi yanıma yatırıp okşaya okşaya uyuturdum sonrada ben uyurdum,tuvaleti geldimide tutabilene aşk olsun tavşanınızın kıymetini bilin
Canim dun benim de tuttu gittim aldim bugun cok masrafli bi hayvan degil ben genel olarak kafesinde yasatmayi dusunmuyorum onu tasimak icin aldim annemlere falan giderken zaten kosesinde oturuyor garibim :))
Hele bi ortama ve sana alışsın bak bakalım duruyomu durduğu yerdeevet masraflı değil yem konusunda kuru soğan ve sarmısak saplarını bile çok severler arada çeşit olarak verebilirsin yeşilliği çok çok az verip kuru yemler vermeni tavsiye ederim bu dönemde çünki çok küçük görünüyor daha.Tuvalet kabınada idrarını emip ayaklarına bulaşmasını engellemen için gazete kağıdı koymanı öneririm.Eğlenceli ve yumuşacık bi arkadaşın var artık çok şanslısın:)
Hele bi ortama ve sana alışsın bak bakalım duruyomu durduğu yerdeevet masraflı değil yem konusunda kuru soğan ve sarmısak saplarını bile çok severler arada çeşit olarak verebilirsin yeşilliği çok çok az verip kuru yemler vermeni tavsiye ederim bu dönemde çünki çok küçük görünüyor daha.Tuvalet kabınada idrarını emip ayaklarına bulaşmasını engellemen için gazete kağıdı koymanı öneririm.Eğlenceli ve yumuşacık bi arkadaşın var artık çok şanslısın:)
Ya oyle durmasin kucagima ziplasin sirnassin bana ben de seveyim istiyorum yapar mi oyle hic tavsanlar zamanla
Ay canim zaten cok minik ya 30 gr biseydir ancak
Daha bi top dusurmus o yuzden wc yeri neresi kestiremedim ya
gazete kağıdı ayağını boyarsa kağıt havlu da koyabilir
giray sen de bi tavşanseversin yuppi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?