Tavsan almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karar veremedim aslinda ilk gordugumde ay fistik diye cigligi bastim ama bilemiyorum cok mu klasik olur :))

Oyuncagini kemiriyor su an bi de duvari ay fotolarini album yapicam yakinda bi alissin

Bence fıstık olabilir ilk içinizden geçende o olduguna göre :))) Video atabilirmisiniz acaba ay çok merak ettim yaa :))

Canim tedbir icin bikac ay havuc marul vermem zaten ama dedigin kadar varmis cok mukemmel hayvanlar burnu surekli kipirdiyo elleriyle burnunu kapatiyo opuyorum duruyo oyle

acıkınca illaki yiyecek korkma, şimdi kalp krizi geçirecek kadar korkuyodur muhtemelen. poposunu köşeye dayaması kendini güvenceye almak için.

Cok sagol canim biliyorum cok oluyorum ama son bir sey sorabilir miyim zeytine hic banyo yaptiriyor musun ne kadarda bir gerekir internette bazilari gerekir bazilari gerekmez hatta yikanirsa cabuk olur falan yazmis

Canim boyle bi sekerlik icin katlanilir bence kediyle kopegin de zorluklari var ki bunun altini degistiricen bi o kismi zor bence ev icin daha uygun aslinda :) ya da bilmiyorum su an cok hareketsiz durdugu icin oyle geliyor bana

Ben temizlerim kuzumun altini kokmaz ablasi

Sanirim benimki de o koseden hic ayrilmicak dayadi totosunu oraya snif snif yapiyo sabalak

Son düzenleme:
Cok sagol canim biliyorum cok oluyorum ama son bir sey sorabilir miyim zeytine hic banyo yaptiriyor musun ne kadarda bir gerekir internette bazilari gerekir bazilari gerekmez hatta yikanirsa cabuk olur falan yazmis

eve ilk geldiğinde petshoptaki ortamı yüzünden o kadar çok kokuyordu ki 2 kere yıkadım. yazın da serinlesin diye elimi ıslatıp sırt kısmına sürüyorum. ama tamamen yıkamıyorum. zaten kulaklarını ve başını hiç ıslatmamak lazım. göreceksin günün yarısını kendini temizleyerek geçirecek. ishal olup poposunu kirletmediği sürece yıkamana gerek yok.
yazın çok sıcaklarda bi parça buz veriyorum ona, onu yalayarak serinliyor :))

Zeytincim cok tesekkur ederim bu bilgileri not ediyorum cok degerli bilgiler bilmiyordum mesela kafasina su degmemesi gerektigini benimki hic kokmuyor mis gibi ve temizlenip duruyor hakliymissin elleriyle burnuyla oynuyor cok tatli

ALLAHIM resmen tavşan krizim başlamak üzere hele o fotoları gördükçe resmen tahrik oldum hemen gidip alıpta saldırmak için eğer yeterince büyük bir kafesim olsaydı hiç durmazdım zaten,düdük kadar kafeste yaşatmak istemiyorum istediğim kafeside şu an için alamam.Tavşan sevilmekten yavaş yavaş okşanmaktan çok hoşlanır ozelliklede kafasından,yani benim yumağım öyleydi,hiç isırmazdı yalardı,sinirlendiğinde hemen kafasını okşamaya başlardım gözlerini kapar,mıyışırdı.Bi bebek gibi yanıma yatırıp okşaya okşaya uyuturdum sonrada ben uyurdum,tuvaleti geldimide tutabilene aşk olsuntavşanınızın kıymetini bilin

Canim dun benim de tuttu gittim aldim bugun cok masrafli bi hayvan degil ben genel olarak kafesinde yasatmayi dusunmuyorum onu tasimak icin aldim annemlere falan giderken zaten kosesinde oturuyor garibim :))

Canim dun benim de tuttu gittim aldim bugun cok masrafli bi hayvan degil ben genel olarak kafesinde yasatmayi dusunmuyorum onu tasimak icin aldim annemlere falan giderken zaten kosesinde oturuyor garibim :))

Hele bi ortama ve sana alışsın bak bakalım duruyomu durduğu yerdeevet masraflı değil yem konusunda kuru soğan ve sarmısak saplarını bile çok severler arada çeşit olarak verebilirsin yeşilliği çok çok az verip kuru yemler vermeni tavsiye ederim bu dönemde çünki çok küçük görünüyor daha.Tuvalet kabınada idrarını emip ayaklarına bulaşmasını engellemen için gazete kağıdı koymanı öneririm.Eğlenceli ve yumuşacık bi arkadaşın var artık çok şanslısın:)

gazete kağıdı ayağını boyarsa kağıt havlu da koyabilir
giray sen de bi tavşanseversin yuppi

Ya oyle durmasin kucagima ziplasin sirnassin bana ben de seveyim istiyorum yapar mi oyle hic tavsanlar zamanla

Ay canim zaten cok minik ya 30 gr biseydir ancak

Daha bi top dusurmus o yuzden wc yeri neresi kestiremedim ya

Ya oyle durmasin kucagima ziplasin sirnassin bana ben de seveyim istiyorum yapar mi oyle hic tavsanlar zamanla

Ay canim zaten cok minik ya 30 gr biseydir ancak

Daha bi top dusurmus o yuzden wc yeri neresi kestiremedim ya

just o toplar yatağından çıkınca gorcem ben seni

gazete kağıdı ayağını boyarsa kağıt havlu da koyabilir
giray sen de bi tavşanseversin yuppi

Kağıt havlu çabuk parçalanır dye düşünmüştüm ama evet minik beyaz paticiklerden makale okunmasını istemeyiz tabiikide kağıt havlu daha iyievet zeytinağacı bende bi tavşanseverim ama uygun yerim olmadığından sevemiyorum maalesef ama inşaallah ilerde uygun ortamı yaratıp beslemeyi düşünüyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…