tavsan dudak dogdum 18 yasindayim estetik ameliyati olucam önerisi olan doktor ?

ecmkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
6
0
27
Merhabalar interneetee baktim hic konu yok bende sorayim dedim. Ben tavsan dudak dogmusum disik atildi ameliyat oldum bebekken ama dikis izi var dudagim yamuk. Simdi bu yaz ameliyat olmak istiyorum hem burunum kaldirilcak hemde o dikis izi yok edilcek.bildiginiz biryer var mi ?

Merhabalar interneetee baktim hic konu yok bende sorayim dedim. Ben tavsan dudak dogmusum disik atildi ameliyat oldum bebekken ama dikis izi var dudagim yamuk. Simdi bu yaz ameliyat olmak istiyorum hem burunum kaldirilcak hemde o dikis izi yok edilcek.bildiginiz biryer var mi ?

Merhaba,
Yüz yapınıza uygun burun tasarımınızı sizinle birlikte yapabilmem ve sizi muayene edebilmem için sizi Fulya Terrace’a, muayenehaneme beklerim. Dudağınız için de neler yapabileceğimize bakarız. Sizi muayene etmeden sağlıklı bir bilgi vermem doğru olmaz.
Burun estetiğinde burun etleri ve kemik eğriliği de düzeltildiğinden eskisine göre daha rahat nefes alırsınız. Ayrıca burun yapınıza benzer diğer kapalı (izsiz) burun estetiği sonuçlarını görme şansınız da olur.
0212 909 3849 veya 0532 177 8789 nolu telefonları arayarak, asistanlarımdan randevu ve bilgi alabilirsiniz.
Bu linki kullanarak gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Burun Estetiği – Güncel Öztürk
İyi dileklerimle.

X