tavşancıl otu kullananlar kullanıp hamile kalanlar

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.[/QUOTE]

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
[/QUOTE]

bana iletebilir misiniz? allah razı olsun...

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
[/QUOTE]

banada bu duayı yollarmısınız

[/QUOTE]

uyse banada yollarmısın o duayı..sağol

Merhaba
Rica etsem bana bu bahsettiğin duayı mesaj atabilirmisin tşk ederim

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.[/QUOTE]

Merhaba
Rica etsem bana bu bahsettiğin duayı mesaj atabilirmisin tşk ederim

[/QUOTE]

banada gönderebilirmisiniz duayı

canım merhaba,bu tentürü bende kullandım,3 ay kadar devam ettim,kullandığım süre boyunca adetim düzeldi ama bırakınca yine aynı oldu,benim adet periodum çok uzun ve yumurta çatlama sorunu var,ben en son havuç+incir kürünü yaptım onunda faydasını gördüm,ilk kullandığım ay 32.günde adet oldum,sonraki ay hiç adet olmadım çünkü gebelik oluştu,keseyi gördük ama bebek için 2 hafta beklicem,yani diyeceğim o ki,bence aynı sonuca götüren kürler de var,kolay olanı seç.

sarafem kullandığın tentürü hevuk arkadaşım bana gönderdi. bende kullanacağım ama ne zaman başlamalıyım nasıl kullanmalıyım rica etsem yardımcı olabilirmisiniz? birde havuç+incir kürü hakkında da bilgi verebilirmisiniz?

Back
X