- 14 Ağustos 2010
- 96
- 13
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOTE]Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
[/QUOTE]Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
[/QUOTE]Merhaba
Rica etsem bana bu bahsettiğin duayı mesaj atabilirmisin tşk ederim
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Allah tamamına erdirsin az kalmış maşallah :) duayı alabildin mi bana da yazar mısınarkadaşlar bu duayı biriniz banada mesaj olarak yollarsa çok mutlu olurum.
tabiki paylaşabilirsin,allah kimsenin dualarını boşa çıkarmasın
çok sağol canım özelden cevap yazdım.umarım gelmiştir.iznin olursa bu duayı azosperm sayfasındaki arkadaşlarımla paylaşabilirmiyim.
dualarınızı gönderdim allah kabul etsin,allah tüm isteyenlere bir evlat nasip etsin inşallah
dualarınızı gönderdim allah kabul etsin,allah tüm isteyenlere bir evlat nasip etsin inşallah
çok sağol canım özelden cevap yazdım.umarım gelmiştir.iznin olursa bu duayı azosperm sayfasındaki arkadaşlarımla paylaşabilirmiyim.
canım merhaba,bu tentürü bende kullandım,3 ay kadar devam ettim,kullandığım süre boyunca adetim düzeldi ama bırakınca yine aynı oldu,benim adet periodum çok uzun ve yumurta çatlama sorunu var,ben en son havuç+incir kürünü yaptım onunda faydasını gördüm,ilk kullandığım ay 32.günde adet oldum,sonraki ay hiç adet olmadım çünkü gebelik oluştu,keseyi gördük ama bebek için 2 hafta beklicem,yani diyeceğim o ki,bence aynı sonuca götüren kürler de var,kolay olanı seç.