tavsiye alabilirmiyim kızlar ....

bulunduğumuz ortami arkadas cevremizi bicok seyi tamamen değistirebilcek bisey üniversite bu yüzden calismakla iyi edersin haklisin ama yazin pek olmuyo insanin daha baska seyler yapasi geliyo :) hayalim psikoloji okumakti benim gecen sene de girdim sinava yetmedi puanim bi sene daha hazirlancam dedim iyi ki de demisim kazandim simdi insallah sen de istediğin bölümü kazanirsin canim :)

yürüyüs de iyi gelir kendinle uğras iyi hissedersin biraz daha belki, resime ilgiliysen onu da yapabilirsin :)

ben de kimisine üzülüyorum kimisine kiziyorum kimi yorumlara sinirlerim bozuluyo en azindan sorunlari olan bir sürü insan olduğunu görüyoruz keske herkes sorunsuz bi yasam sürebilse bu kötü bisey tabi ama burda bazi seyleri görünce dert ettiğim seylerin ne kadar kucuk olduğunu anliyorum bi yandan iyi de oluyo :)

ay ne güzel bende psikolojiyle sosyal hizmet arasındayım bakalım olur umarım hangi ünidesin ya bu arda :)
eveet doğru burda dahada kötü dertleri olan insanlar var bir nevi yaşamassakta tecrübe ediyor insan...

can sikintisi olağan bi durum değil ne demek ya hey allahim.

benim de öyle yaptiğim zamanlar cok olur hicbi sey tat vermez zaten yapcak biseyim yok canim sikkin onun da canini sikiyorum onunla da arami bozuyorum daha kötü hissediyorum sonra :( pisman oluyorum ama gec oluyo :(

arkadasin dediği gibi biseylerle uğras onun yazmasini aramasini bekle en azindan o arayinca iyi hissedersin, ben böyle olunca üc dört bölüm arka arkaya dizi izliyorum geciyo sikilinca oyun oynuyorum cikip biraz bi kafede oturuyorum geciyo :)
dexter izlediğim en sürükleyici dizi önerebilirim bi bölüm izleyince bi bölüm daha izlemek istiyosun zaten 45 50 dk bölümleri bir haftada iki sezon bitirdiğimi bilirim...

demek istediğimi anlamamış dırek yorum yapmışsınız

hiç bişiden tad almıycak yapıcak hiç bişi bulamıycak kadar canı sıkılmaz insanın sürekli arada olur olağan değildir yanı

Benim canimda cok sikiliyor ve hic birseyden tat almiyorum,ooo neler neler yapmiyorumki ama nafile can sikintisina hicbir care yok vallah bir dansla mutlu oluyorum onuda okul kapandigindan beri sadece evde yapiyorum oyleside acmiyor , canim biz birsey istiyoruz ama ne aklima gelmiyor gelse zaten keyif,mutluluk bendede olcak sendede:):)

ay ne güzel bende psikolojiyle sosyal hizmet arasındayım bakalım olur umarım hangi ünidesin ya bu arda :)
eveet doğru burda dahada kötü dertleri olan insanlar var bir nevi yaşamassakta tecrübe ediyor insan...

sosyal hizmet de iyi bölüm psikoloji olmasa sosyoloji ya da onu dusuncektim ben de :)
ankarada olcam cok istiyodum baska bi yer yazmadim yildirim beyazit üniversitesi yeni bi devlet üniversitesi biliyosundur belki puanima en uygun orasiydi yazdim ben de geldi :) 24bindeydim siralama olarak, sorun olursa yardimci olmaya calisirim canim

sosyal hizmet de iyi bölüm psikoloji olmasa sosyoloji ya da onu dusuncektim ben de :)
ankarada olcam cok istiyodum baska bi yer yazmadim yildirim beyazit üniversitesi yeni bi devlet üniversitesi biliyosundur belki puanima en uygun orasiydi yazdim ben de geldi :) 24bindeydim siralama olarak, sorun olursa yardimci olmaya calisirim canim

evet tatlım biliyorum ya yeni mi kazandın yoksa birinci yılın bitti mi ? ah şu sıralama yok mu ya bitirdi beni bu yıl sadece sayısal çalışıcım umarım olurda güzel bi bölüme giderim bu arada sayısallardan kaç net yaptını hatırlıyor musun canım :3: sanırım çok soru sordum :) :)

evet tatlım biliyorum ya yeni mi kazandın yoksa birinci yılın bitti mi ? ah şu sıralama yok mu ya bitirdi beni bu yıl sadece sayısal çalışıcım umarım olurda güzel bi bölüme giderim bu arada sayısallardan kaç net yaptını hatırlıyor musun canım :3: sanırım çok soru sordum :) :)

yeni kazandım canim bir ay sonra gidicem iste basliycam :) umarim olur da güzel bi bölüme gidersin canim neden sadece sayisal calisiyosun edebiyat falan da calissana esit ağirlik değilmisin? canim benim ygs iyiydi ya söyleyeyim netlerimi türkce 34doğru 6 yanlis matematik 35doğru 3 yanlis sosyal 29doğru 10 yanlis fen yapmadim, lysde matematik 26doğru 4yanlis geometri 7doğru 4yanlis, edebiyat 45doğru 10yanlis coğrafya 14doğru 9yanlis tam olarak böyleydi :)

aslinda bakinca lys matematik toplam 80 sorudan 31 netim vardi bayaği az ama sinav zor olduğundan siralama kötü gelmedi kimse yapamadiği icin herhalde :) hocalarim da ygs kurtarti seni diyo.

ne demek canim sorabilirsin mesaj da atabilirsin sorcaklarin varsa :)

Stres sıkıntın varsa ondan olabilir.
Psikolojik olarak etkiliyor insanı çünkü :18:

Tam da böyle bi konu açmayı düşünürken yazmışsın :128:
Ben kitap okuyorum veya facede takılıyorum canım sıkıldığı zamanlar. Sürükleyici bi oyun da çare olabiliyo sıkıntıma.

yeni kazandım canim bir ay sonra gidicem iste basliycam :) umarim olur da güzel bi bölüme gidersin canim neden sadece sayisal calisiyosun edebiyat falan da calissana esit ağirlik değilmisin? canim benim ygs iyiydi ya söyleyeyim netlerimi türkce 34doğru 6 yanlis matematik 35doğru 3 yanlis sosyal 29doğru 10 yanlis fen yapmadim, lysde matematik 26doğru 4yanlis geometri 7doğru 4yanlis, edebiyat 45doğru 10yanlis coğrafya 14doğru 9yanlis tam olarak böyleydi :)

aslinda bakinca lys matematik toplam 80 sorudan 31 netim vardi bayaği az ama sinav zor olduğundan siralama kötü gelmedi kimse yapamadiği icin herhalde :) hocalarim da ygs kurtarti seni diyo.

ne demek canim sorabilirsin mesaj da atabilirsin sorcaklarin varsa :)

hadi hayırlısı tatlım ya umarım herşey çok güzel olur senin için :) Amin :3: ya benim sözelim iyi ama sayısalda pek yeterli değilim tatlım ondan sayısal endeksli çalışıcam netlerin çok iyiymiş :) evet sınav çok zordu benim için hele ay geoyu pek yapamama rağmen hiç yanlış yapmadan 4 doğru çıkarmıştım tamamen rezillikti sayısallarım ondan yani :)

Sıkıntının acısını sevgilinden çıkarma bence, tecrübe konuştu. (nokta)

Tam da böyle bi konu açmayı düşünürken yazmışsın :128:
Ben kitap okuyorum veya facede takılıyorum canım sıkıldığı zamanlar. Sürükleyici bi oyun da çare olabiliyo sıkıntıma.

:)bende okuyordum ama kütüphaneye gecikmeli kitabı halen götürmediğimden ceza alıcam sanırım ara verdim mecburi artık facede sarmıyor kız ya ewet oyun birebir ama oturmaktan bıktım evde önceden böle değildim ev kuşu oldum çıktım şimdi ise :)

olmaz mı annem baş belam :)

Bende senin gibiyim stresliysem hedefim sevgilim oluyor hoş değil ama oluyor işte
Bi yerde trak eder ama (nerde trak orda bırak hesabı :1::1:) elimde değil

Bende babamdan müzdaribim

eğer çalışmıyorsun ki snaıırm çalışmıyorsun diziye başla netten her kaçırdığın bölümünü izle en bastan faln
kurslara katıl hem kendını gelıstrmış olursun
evde takı falan tasarla el becerini geliştir yada mera ettiğin konular üzerinde arastrma yap

Back
X