Kızlar meraba kafayı sıyırmak üzereyim o kadar ilgili bir babamız var ki bebeğe ne alınacak umrunda değğil herşeyi tek başıma arastırmaktan bıktım
sizden travel sistem bebek arabası, yeni doğan biberon ve emzik, bebek bezi ve ıslak mendil markaları istiyorum memnun olduğunuz ürünleri paylaşırsanız çok minnettar kalırım.
Ilk ben yazayımerkekler genelde daha rahat oluyorlar bebek doğmadan anlatamıyorlar zaar
Bebek arabasında bence bakılacak özellikler
1. tam yatıyor olması lazım bebişler uyuyakalıyorlar hep
2. Ya Güneşlik olmalı ya da çift taraflı olmalı
3. Hafif olmalı
Biberon cam ve küçük olanlar rahat oluyor
Emzik bilmiyorum kullanmadı bizimki
Bebek bezinde primadan şaşma derim
Islak mendil prima Yada huggies farketmiyor
teşekkür ederim cevap için :) biberon ve bebek arabası için markanız var mı peki :26:
Kızlar meraba kafayı sıyırmak üzereyim o kadar ilgili bir babamız var ki bebeğe ne alınacak umrunda değğil herşeyi tek başıma arastırmaktan bıktım
sizden travel sistem bebek arabası, yeni doğan biberon ve emzik, bebek bezi ve ıslak mendil markaları istiyorum memnun olduğunuz ürünleri paylaşırsanız çok minnettar kalırım.
Kiddy nin travel sistemini kullanıyoruz. Baston puset ve ana kucağından oluşuyor. Bebek arabasını çift yönlü alıp almamakta çok kararsız kaldık forumlardan okuduğumuz kadarı ile çift yönlüye pek gerek olmadığını daha sonra zaten ekstra baston pusete dönmek gerektiği belirtilmişti düşününce mantıklı geldi. Bizde alıp denedik, arkadaşlarımızda çift yönlü arabalar var baya geniş kaba ve yer kaplıyorlar bu bebek arabası en azından yer kaplamıyor. Ana kucağıda pek bir gereksiz gibi düşünüyorduk ama arabada evde ve bebek arabasında kullanıyoruz baya iş gördü tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?