Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Tavsiye bebek arabası,bebek bezi,ıslak mendil vs

gitaros

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
88
5
296
39
Kocaeli
Kızlar meraba kafayı sıyırmak üzereyim o kadar ilgili bir babamız var ki bebeğe ne alınacak umrunda değğil herşeyi tek başıma arastırmaktan bıktım

sizden travel sistem bebek arabası, yeni doğan biberon ve emzik, bebek bezi ve ıslak mendil markaları istiyorum memnun olduğunuz ürünleri paylaşırsanız çok minnettar kalırım.

Ilk ben yazayım erkekler genelde daha rahat oluyorlar bebek doğmadan anlatamıyorlar zaar
Bebek arabasında bence bakılacak özellikler
1. tam yatıyor olması lazım bebişler uyuyakalıyorlar hep
2. Ya Güneşlik olmalı ya da çift taraflı olmalı
3. Hafif olmalı
Biberon cam ve küçük olanlar rahat oluyor
Emzik bilmiyorum kullanmadı bizimki
Bebek bezinde primadan şaşma derim
Islak mendil prima Yada huggies farketmiyor

teşekkür ederim cevap için :) biberon ve bebek arabası için markanız var mı peki :26:

Şimdiden hayırlı olsun tatlım,eşine bakma sen bebiş dogduktan sonra görbak nasıl heves ediyo.Bebek dogmadan anlamıyolar bişey oyüzden.bebek arabasının hafif,kullanışlı ve özellikle pusetinin konforlu olması gerek.Bizim bebek arabamız graco evo hafif güzel ama puseti begenmiorm.Ben bez olarak prima,ıslak mendilde uni baby yeni dogan kullanıyorum.Şampuan ve losyonda chicco,pişik önleyici krem olarakta sabamed.biberon ve emzigimiz avent (gaz önleyici biberonu).Bebegim 1aylık sormak istedigin bişey varsa cevaplarım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba,
ıslak mendil unibaby yenidoğan; kimyasal içermiyor
bebek bezi prima, hepsini kullanmış bir anne olarak prima pişiksiz kullandığım bez;
nemlendirici mustela hem kokusu hem de nemlendirme özelliği çok güzel
bebek arabası ana kucağı kiddy evolution pro ana kucağı; yatış fonksiyonundan dolayı öneririm; bebeğin düze yakın yatmasını sağlıyor, modeli çok güzel, test sonuçları çok iyi; kiddy bebek arabaları da var modellerine web sitelerinden çift yönlü olanı da var bakabilirsiniz.
body tulum vb mothercare öneririm,buhar makinesi chicco, mama sandalyesi chicco.. sevgiler...

merhaba,
ıslak mendil unibaby yenidoğan; kimyasal içermiyor
bebek bezi prima, hepsini kullanmış bir anne olarak prima pişiksiz kullandığım bez;
nemlendirici mustela hem kokusu hem de nemlendirme özelliği çok güzel
bebek arabası ana kucağı kiddy evolution pro ana kucağı; yatış fonksiyonundan dolayı öneririm; bebeğin düze yakın yatmasını sağlıyor, modeli çok güzel, test sonuçları çok iyi; kiddy bebek arabaları da var modellerine web sitelerinden çift yönlü olanı da var bakabilirsiniz.
body tulum vb mothercare öneririm,buhar makinesi chicco,
biberon philips avent kesinlikle tavsiye ederim
mama sandalyesi chicco.. sevgiler...

Merhaba Dalin Organik ıslak mendil. Diğerleri normal pamuktan yapıldığı için zararlı değil demek doğru olmaz. Dr brown iyiymiş ancak temizlemesi zor oluyormuş. Avent cam biberon almayı düşünüyorum ben de. Bebek bezlerinin hepsi ciddi anlamda tehlikeli. Turkiye' de organik 1 marka varmış artık yok. İlk günler için Seventh Generation Bebek Bezi ( sonra da devam etmek masraflı olabilir) sonrasında da yıkanabilir bezleri öneririm. Bu konuya günlerimi harcadım. Yatak almadıysanız Joie Illusion park yatak tavsiye ederim. Bebek arabası alırken de size dönük kullanabileceğiniz birşey alın. En iyisi kanguru :)

Bebek arabamiz travel değil o yüzden yorum yapamayacagim.biberon philips avent natural cam biberon,emzik nuk,ıslak mendil uni baby yenidogan,bezde prima premium care.

Herkesin kullandığı markalar farklıdır sen de kullanmaya başladıkça bebeğine en iyi geleni bulacaksın. Ama tavsiyem hiç öyle kafa patlatmaya gerek yok ben de yapmıştım aynısını şimdi yazık giden zmanıma diyorum zaten herşey zamanla oturuyor. Birkaç şeye karar ver sonrada unut o mu şu mu deme kafan rahat olsun ..

Bez: prima aldım pişik yaptı bizde, molfiks kullanıyorum memnunum.
Islak mendil: uni baby ile başladım tavsiye üzerine değiştirdim , e bebek markası var baby&me hem çok kaliteli hem daha uygun fiyatlı kesinlikle tavsiye ederim çok sık indirime giriyor takip edince çok ucuza geliyor. Bu markanın alt açma örtüsü, kulak çubuğuda var onlar da güzel.
Şampuan:hipp
Kremler,duş jeli: bübchen
Pişik kremi :desitin mor (pişik oldukça sürüyorum)
Bebek arabası : chicco liteway sürüş çok rahat en yüksek kaldırıma bile çıkıyor, arkası tam yatıyor, hafif ( çift taraf değil ama ztn bebekler dışRı bakmayı seviyor)
Bebek araba koltuğu:chicco (içindeki aparat terleriyor ama genelde iyi)
Mama sandalyesi:chicco
Park yatak:kraft ilk 6ay yattı şimdi kendi karyolasında

Umarım işe yarar

kızlar ben çok araştırdım.
ıslak mendil: yeni doğana hiç bir ıslak mendil kullanılmamalı. organik pamuk ve su. 40 ı çıktıktan sonra uni baby yeni doğan.
biberon: umarım kullanmak zorunda kalmayız. ama en iyisi dr. brown.
bebek arabası: hamileliğimi duyar duymaz araştırdım. mamas papas sola. hem çift yönlü. hem tam yatıyor. hem kumaşının tamamı yıkanıyor. üstelik dağda tepede plajda kullanılıyor.
bebek şampuanı: mustela.

bez prima premimum, yumusacık hiç terletmedi, pişik problemi,sızdırma yaşamadık .
ıslak mendil, uni kullandık ama şimdi e-bebekten baby&me alıyoruz daha hesaplı ve memnunuz, hem de kapagı var, uni yapışkanlıydı her kutuda birkaç tanesi boşa gidiyordu

bebek arabasında biz concorde-neo kullandık çok da memnunuz ama daha uygun fiyatlı almadığıma pişman oldum. güvenlik de cok önemli ama katlanması ve taşınması kolay birşey al. satın almaya gittiğinde satıcılar şipşap cok kolay açıp kapatıyorlar, sakın aldanma hepsini tek tek dene.concorde neo o acıdan cok da rahat değil, katlayıp bagaja koyma faslı ben de bayağa kas yaptı.

Bebekler için ıslak mendilde UniBaby Yenidoğanlar için olan süperdir...Tavsiye ederim. Ben bez olarak da Primadan hiç şaşmadım. Oğlum zamanında unibaby yeni yeni çıkmıştı, şimdi çok popüler. Pişik kreminde Desitini tek geçerim

bebek arabasını quiny zap xtra aldım yanınada maxi cosi anakucağı oto koltuğu olabiliyor birlikte kullanılıyor hafif olması ve çok yer kaplamaması benim için önemli , emzik avent aldım dilerim kullanır , biberonda avent almayı düşünüyorum doğduğunda ıslak mendil yerine pamuk ve ılık su kullanmanızı öneririm bebiş ciltleri çok hassas oluyor tahriş olabilir diğerlerini araştırıyorum henüz bende.. kolay gelsin diyorum tatlı uğraşılar bunlar

adamex travel sistem bebek arabası çoook rahat kullanışlı ön ve arka tekerlekler şişme büyük olduğundann bebekler rahatsız olmuyo. sarsılmıyolar .

eşim şimdi almaya gitti.

Bende hamileyim seninle aynı durumdayım canım. Gerçi ikinci çocuğum olduğu için biraz daha deneyimliyim.

Yenidoğan biberonunda dr.Browns gaz giderici, ya da philips avent ürünlerini tercih ettim.

Emzikte nuk yada philips avent ürünleri

Islak Mendilde de unibaby güzeldi ya da huggies beğeniyorum.

Bebek bezi tabiki Prima diyorum. Prima sitesine üye oldum Kiddy ile bir kampanya yapmışlar. %30 indirim kazandım. Birde çekiliş varmış onada katıldım.

Baya araştırdım travel sistemde anakucağı ve baston puset olan travel sistemlerden almaya karar verdim.

Kiddy Evolutıon Pro2 City N Move Baston Puset Seyahat Sistemi

Sizce nasıl sizlerde önerilerde bulunursanız sevinirim.

Ya birde ikinci çocuk olduğundan arka bel ve göbek kısmım baya çatladı çok moralım bozuluyor Lierac ve Burts Bees denedim ama pek fayda göremedim birileri çatlak kremi önerirse kendimi iyi hissederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar biz daha önce Kiddy phoenixpro2 otokoltuğu aldık çok memnun kaldık acaba bebek arabalarını kullanan arkadaşlar varmı tavsiye eder misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…