Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Tavsiye bebek arabası,bebek bezi,ıslak mendil vs

Yeter artık tadını kaçırdın !

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar biz daha önce Kiddy phoenixpro2 otokoltuğu aldık çok memnun kaldık acaba bebek arabalarını kullanan arkadaşlar varmı tavsiye eder misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba, ben ikinci çocuğum için baya araştırdım, Kiddy Evopro ana kucağı ve Kiddy city'n move pusette karar kıldım sonunda ve çok memnunum. Çok güvenli herşeyden önce, malzemelerine bakarsanız diğerlerinden çok kaliteli duruyor zaten. Kullanımı çok kolay, arabanın hareket kabiliyeti çok iyi, benim kol kası yapmama gerek kalmıyor. İlk çocuğumda mamas&papas kullanmıştım ve arabayı itmekten yorgun düşüyordum. Şimdi kiddy ile dışarı çıkmak çok keyifli oldu. Ana kucağı ve araba her ikisi de nerdeyse yatar pozisyona gelebiliyor, kızım ana kucağına yatar yatmaz uyuyor, demekki çok rahat diye düşünüyorum. İlk çocuğumda orbit travel sistem bile kullanmıştım ve o kadar ağırdıki kaldırmaya korkuyordum. Kiddy oldukça hafif ve kullanışlı. Arabanın çok geniş olması da bir avsntaj, büyük kızım da binebiliyor böylece ve 3 yaşını geçti şuanda. Bana chiccoları tavsiye etmişlerdi ama chicconun tekerleği bikaç kullanımda bozuluyormuş hemen, çok geri getiren oldu demişti bir satıcı. Benim tecrübelerim bu şekilde, umarım faydası olmuştur. Ben de şampuan tavsiyesi almak istiyorum, johnssons baby şampuan kullanıyorum ama her iki çocuğumda da konak yaptı. Tavsiyesi olan var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…