• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye edebileceğiniz evden eve nakliyat firması var mı?

merakli_misafir

Milky Mommy Fresh&Daily
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
1.405
6
116
İstanbul
Merhaba,

İstanbul içinde taşınacagız. Tavsiye edebileceğiniz, kırıp dökmeyen, sigortalı, çalışanları düzgün bir nakliyat firması var mı?

Merhaba,

İstanbul içinde taşınacagız. Tavsiye edebileceğiniz, kırıp dökmeyen, sigortalı, çalışanları düzgün bir nakliyat firması var mı?

merhaba 3 kere ev taşıdım ve hep aynı yerle taşıdım çok güzel sağlam bi yer istersen numarasını verebilirim.. Akrabam olur kendisi zaten :1: uygunda fiyatı

merhaba 3 kere ev taşıdım ve hep aynı yerle taşıdım çok güzel sağlam bi yer istersen numarasını verebilirim.. Akrabam olur kendisi zaten :1: uygunda fiyatı

merhaba...ben de bu konuyla ilgili olarak bişey sormak istiyorum. madem tanıdığınızmış..o yüzden bi sorayım dedim. ben de istanbuldan düzceye bi kaç parça küçük bi kamyonetle bile gidebilecek kadar eşya göndermek durumundayım da acaba şehirler arası kilometre hesabı mı yapıyorlardır.

Ben de istanbul içinde taşınacağım. İşyerimden izin alamıyorum,bu yüzden eşyaları kendileri toplayan bir firmaya ihtiyacım var arkadaşlar. Bana da numarasını verebilir misiniz rica etsem, çok acil ihtiyacım var :(

ben de başka bir kiralık eve çıkıcam sanırım.
İstanbul Anadolu yakasında daha önce ev taşıtmış olanlar varsa tavsiye edeceğiniz firmaları ve biliyorsanız ne kadara mal oldugunu yazarsanız cok sevinirim.

arkadaşlar benim de çok ihtiyacım var, tavsiye edeceğiniz bir şirket var mı? anadolu yakasında olursa daha iyi olur.

Merhabalar =)

Ben de bir ay içerisinde iki tane ev taşıyacağım (iki ev tek ev olacak =) ) mümkünse güvendiğiniz önerdiğiniz taşıma firmalarının iletişim bilgilerini iletebilir miydiniz? En azından bir yere daha fiyat sormak istiyorum... Avrupa Yakasında olacak bu arada...

Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Herkese güzel günler dilerim :) ...

Not: İyi iç mimari-tadilat firmaları bakımından da yardım almaya çooooook hazırım =)

Son düzenleyen: Moderatör:

istanbul da oturuyoruz ve nakliye firmasına ihtiyacım var. sizin yazınızı okuduğumdan akrabanız olan nakliye firmasının numarasını verir misiniz acaba?
eşyalarım yeni, küçük bir kızım var ve sıkıntı yaşamak istemiyorum. nakliye firmalarını tam bilmediğimden, çevremde bu konuda çok sıkıntı yaşayan olduğundan güvenilir bir firma ile taşınmak istiyorum.
mesaj sayımdan dolayı özel mesaj yazamıyorum o nedenle siz numarayı açık şekilde paylaşmak istemiyorsanız,direk bana mesaj atar mısınız?

Merhaba,
Taşınma konusu ile ilgili başlıklarda; Ankara'da yaşayanlar için deneyimimi paylaşmak istiyorum. İlk taşınmamdı ve maalesef kötü bir deneyim yaşadım; fakat Dikmen tarafında bulunan Vip E......s firmasını maalesef tavsiye etmiyorum. Bu kötü deneyimimi elimden geldiğince paylaşıyorum ki sizlerde belki faydalanabilirsiniz.
Yaklaşık 5 ay önce taşındım; öncelikle daha paketleme aşamasında sorun çıkarmaya başladılar; konsolumun ayağını kırdılar; üstelik mobilyalarımın bütün menteşelerinde menteşeye monte edilen stopperlarım bulunuyordu fakat bunların yarısını takıp yarısını takmamışlar!! Artık lanet olsun diyip 5-10 stopperın peşine düşemeyeceğim diyip ve gerçekten uğraşmak bunlarla konuşmamak için peşini bıraktım.
Umarım faydalanan olur bunlardan.
Herkese kolaylıklar diliyorum.

dün evimi taşıdım.. ama her taşınmadan sonra oldugu gibi nakliyecilerin geride bıraktıkları hasarlar canımı sıktı.. yenimahalledeki Des....Nakliyat ile taşıma yaptık her iki tarafa da asansör kuracakları konusunda anlaştık ve ısrarla gelip evi görmelerini ona göre anlaşmayı teyit etmek istediğimizi söyledik..
normal de bunu firmanın teklif etmesi gerekirdi.. ama yok abi tamam sorun olmaz demişler eşime..
neyse sabah geldiler ve caddenin ve evin konumu asansör kurmaya uygun değil diyerek kurmadılar.. diğer tarafta dedikleri gibi kurdular asansörü.. ama iş bitip ödeme konusunu konuşmaya gelince "biz size bir asansör fiyatı verdik zaten 2 asansör daha pahalı olur" diye kıvırmaya başladılar.. diğer tarafta kurmadıkları asansörün parasını da aldılar.. zaten taşıma yaparken güya sardıkları mobilyalarımın her tarafını çizmişlerdi.. güya evden eve nakliyat ama eşyaları atıp eve gittiler.. zorla bi kaç eşyayı yerleştirdiler söyleyince.. sökmeyi becerdikleri sürgülü gardrobumun kapaklarını takmayı becemediler bi de üstüne rayın parçalarını kırdılar..
bi de bişey yapmalarını isteyince bozulup anlamadığımız bi dilden sinirli sinirli bişeyler konuşuyolar aralarında artık küfür mü ediyolar napıyolarsa bilemiyoruz... :47::47:
çok sinirliyim.. keşke buraya da asansör kurmasalardı da 5. kata çıkarsalardı eşyayı.. zaten ancak bu kadar hasar verebilirlerdi... bari aldıkları parayla döktükleri ter denk gelirdi...:kkk::kkk::kkk:
sonuç olarak ANKARA DES...N Nakliyatı tavsiye etmiyorum...

Gerçekten insan taşınırken eşyasını güvenle, gözü arkada kalmadan kendi malı gibi taşıyacak, hizmet anlayışını benimsemiş firma bulmakta zorlanıyor..
Ben profesyonelliklerini taktir ettim, ne de olsa şubeleri olan Kurumsal bir firma, buna rağmen bütçeleri de çok uygun, tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum

Back
X