Tavsiye istiyorum

yoo söylemek zorunda değil. gizlemek isteyebilir. bazı insanlar özel hayatlarını dışarı yansıtmamayı seçiyorlar. biz artık sosyal medyada sürekli özel hayatları gördüğümüz için paylaşılması normal gibi geliyor ama saklamayı seçen çok insan da var.
iş ortamından mı tanışıklığınız ?
Bilmiyorum kapalı bir insan gibi aslında belki de söylemez

Bilmiyorum kapalı bir insan gibi aslında belki de söylemez

iş ortamından dolayı tanıyorsanız iş yerinde dillendirmek istemeyebilir. daha doğrusu söyler de sosyal medyada pek paylaşım yapmaz. bu araştırılmış bir şey, özellikle kariyer hedefi olan erkekler ailelerini, eşlerini falan paylaşmıyorlar. özel hayatlarını yansıtmıyorlar.
ben de çevremde gözlemledim, iş hayatı başarılı erkek arkadaşlarmın hiç biri sosyal medyada özel yaşamıyla aktif değil.

ayrıca bence siz etkilenip biraz fazla büyütmüşsünüz durumu.
bakması birşey hissetti, beğendi anlamına gelmez asla.
şansınızı denemek için sohbet etmeye çalışın. eğer sizin muhabbetinize sıcak ve olumlu tepki verirse ne ala. ama uzak durursa, muhabbeti ilerletmek istemezse o zaman evli, nişanlı olsa da olmasa da şans yok demektir.

iş ortamından dolayı tanıyorsanız iş yerinde dillendirmek istemeyebilir. daha doğrusu söyler de sosyal medyada pek paylaşım yapmaz. bu araştırılmış bir şey, özellikle kariyer hedefi olan erkekler ailelerini, eşlerini falan paylaşmıyorlar. özel hayatlarını yansıtmıyorlar.
ben de çevremde gözlemledim, iş hayatı başarılı erkek arkadaşlarmın hiç biri sosyal medyada özel yaşamıyla aktif değil.

ayrıca bence siz etkilenip biraz fazla büyütmüşsünüz durumu.
bakması birşey hissetti, beğendi anlamına gelmez asla.
şansınızı denemek için sohbet etmeye çalışın. eğer sizin muhabbetinize sıcak ve olumlu tepki verirse ne ala. ama uzak durursa, muhabbeti ilerletmek istemezse o zaman evli, nişanlı olsa da olmasa da şans yok demektir.
Büyüttüğüm bir şey yok aslımda. Çünkü şu an ortada olan bir şey yok. Belki olur belki olmaz bilmiyorum

Back
X