Tavsiye istiyorum

Canım benim ya sen ne kadar ince düşüncelisin sen sevmeyeceğinden emin misin
Aklı geçmişte olan erkeği değiştiremezsin ki canım.Yine de boş yere ümit etmekteyim.Konuşmadım da hasta olduğum onunla o gün ona bulaşmasın diye.

Aklı geçmişte olan erkeği değiştiremezsin ki canım.Yine de boş yere ümit etmekteyim.Konuşmadım da hasta olduğum onunla o gün ona bulaşmasın diye.
Valla biri beni böyle sevse kaçırmazdım o seni nasıl kaçırıyor hayret bence sen depresif görünme mutlu görün. Aşırı hareletler de yapma sakince hayatına devam et ve asla depresif şarkı dinleme insanı kötüyapıyor

Valla biri beni böyle sevse kaçırmazdım o seni nasıl kaçırıyor hayret bence sen depresif görünme mutlu görün. Aşırı hareletler de yapma sakince hayatına devam et ve asla depresif şarkı dinleme insanı kötüyapıyor
İnşallah sever inşallah...Sevmese de hep mutlu olsun yeter bana.

İnşallah sever inşallah...Sevmese de hep mutlu olsun yeter bana.
Bence bu hata. Senin sevmeyen insanın mutlu veya mutsuz olması seni ilgilendirmesin aklın kalmamalınonda hiçbir şekilde. Ve emin ol öyle olmayacak. Okuldan bir kızla görsen mutlunolmayacaksın üzüleceksin

Bence bu hata. Senin sevmeyen insanın mutlu veya mutsuz olması seni ilgilendirmesin aklın kalmamalınonda hiçbir şekilde. Ve emin ol öyle olmayacak. Okuldan bir kızla görsen mutlunolmayacaksın üzüleceksin
Üzüleceğim evet ama kalbine girmek için ne yapmalıyım bilemedim.Kendimden nefret etmeye başladım.

Dış görünüşümden eminim ki güzel bir kız olsaydım her şey farklı olurdu.
Herkesin kendine gmre bir güzelliği vardır görmesini bilmek önemli. Eminim güzelsin de. Sadece şu an kendini kötü hissediyorsun. Ama sana şunu da söyliyim ne kadar yakışıklı adamlar gördüm kendilerine göre daha az güzel insanlarla evli veya çok güzel kadınlar sıradan görinümlü adamlarla. Dış görünüşle alakalı bir şey değil bu emin ol. Sakın da kendin için böyle düşünme sadece özgüvenin biraz kırılmıştır ama yaptığın şey her kadının yapabileceği bir şey değil şahsen ben yapmam böyle. Yani özgüvenin çok yüksek aksinr sadece kırıldın

Herkesin kendine gmre bir güzelliği vardır görmesini bilmek önemli. Eminim güzelsin de. Sadece şu an kendini kötü hissediyorsun. Ama sana şunu da söyliyim ne kadar yakışıklı adamlar gördüm kendilerine göre daha az güzel insanlarla evli veya çok güzel kadınlar sıradan görinümlü adamlarla. Dış görünüşle alakalı bir şey değil bu emin ol. Sakın da kendin için böyle düşünme sadece özgüvenin biraz kırılmıştır ama yaptığın şey her kadının yapabileceği bir şey değil şahsen ben yapmam böyle. Yani özgüvenin çok yüksek aksinr sadece kırıldın
Maalesef öyle oldu.

Maalesef öyle oldu.
Bu çocuk şu an sana çok tatlı birı gibi geliyor dimi. Bana da öyle olmuştu zamanında sonra aradan geçti zaman. Şu an aynı fikirde değilim aksine sıradan gözümde büyüttüğüm gibi biri de değilmiş diyorım. Gözümde mükemmelleştirmişim aslında öyle değil

Sen bunu hiç düşünme demicem düşüneceksin illa ki ama dha az düşğnmeye çalış müzik de dinleme. Adamı da izleme. Be bence senin çebrende senle ilgilenen birileri var

Öyle mi diyorsunuz? Hatta belki de konuştuğu biri de vardır değil mi
Onu bilemem. Hiç bir araya gelmemiş olsanız hakkında araştırma yapmanızı anlarım ona göre ortam ayarlayıp yakınlaşabilirsiniz. Ama zaten bir araya geliyorsunuz, dolayısıyla bu çabanız çok gereksiz.

Sessız atın çiftesi pek olur ya daaa yere bakan yürek yakan vs.:KK69: Hıc sevmem oyle tipleri. Senden etkılendıyse kendı bıseyler yapar zaten sen hıc yorulma.

E sen adım at..konuş..sonrasında yine uzaktan bakarsa boşver sallarsın
Konuşma ortamı oluyor zaten kalabalık ortak bir sohbet ortamı. Aslında en güzeli de bu bence. Olur veya olmaz bir insanla önce arkadaş olacaksın diyırlar ya doğru bence. Şimdiye kadar hiç böyle yapmadım direk duygusal bir şeyler başladı ve iyi olmadı.

Aslında zaman geçtikçe zaten söyler değil mi kendiliğinden. Mesela nişanlanacak evlenecek arkadaşlar vardı. Laf arasında konuşmaları geçerdi.
yoo söylemek zorunda değil. gizlemek isteyebilir. bazı insanlar özel hayatlarını dışarı yansıtmamayı seçiyorlar. biz artık sosyal medyada sürekli özel hayatları gördüğümüz için paylaşılması normal gibi geliyor ama saklamayı seçen çok insan da var.
iş ortamından mı tanışıklığınız ?

Back
X