Tavsiye istiyorum

Keşke sorsaydım sınıfta hoca nasılsınız diyince bende iyi olmaya çalışıyoruz hocam kötüyüz ama iyi görünüyoruz dedim.Hoca notlardan mı diyince bende evet dedim ama halbuki notlarım yüksekti.
Canım benim ya :) aynı sınıfta değilsiniz ama dimi o duymadı bu konuşmayı

İlgisi olsa illa belli ederdi lafa girerdi bahaneyle bir muhabbet kurardı hiç çıktığı olmadı değil ya. Pek umutlanmayın bence ya da siz bir konu açacaksınız ortamda bir nabız yoklayacaksınız

İlgisi olsa illa belli ederdi lafa girerdi bahaneyle bir muhabbet kurardı hiç çıktığı olmadı değil ya. Pek umutlanmayın bence ya da siz bir konu açacaksınız ortamda bir nabız yoklayacaksınız
Bilemedim ki diğer insanlarla da pek konuşmuyor az konuşuyor

Ben konu monu açamam ya :)Nasıl bir konu ayrıca

Biz kadınlar da var ya nerde bizi sevmeyen biri ona saplanıyoruz neden bilmiyorum
Seviyorum hala soğuyacağımdan emindim ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Başkasıyla da olsa o hep mutlu olsun yeter bana.Zorla birinin kalbine girmek istemem ama çıkmıyor da kalbimden.2 hafta.

Seviyorum hala soğuyacağımdan emindim ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Başkasıyla da olsa o hep mutlu olsun yeter bana.Zorla birinin kalbine girmek istemem ama çıkmıyor da kalbimden.2 hafta.
Daha çok yeni ama öyle düşün. Mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalış izleme yani adamı sosyal medyadan da çıkar

Daha çok yeni ama öyle düşün. Mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalış izleme yani adamı sosyal medyadan da çıkar
Aynı sınıfta olmamız gerekiyor ya düşün ben nezleyken sınıfa gittiğimde sırf ona bulaştırmayayım diye başka sıraya oturmuştum.

Back
X