Tavsiye İstiyorum :(

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Konumu anlatacagim bütün eleştirilere açığım tavsiyelerinizi istiyorum çünkü kendim başa çıkamıyorum artık.
Hayatımda biri var. Düzenli bir işi vardı ancak radikal bir kararla ticaretle uğraşmaya başladı. Mutlu oldugu icin onu destekledim. Ben 8 - 5 çalışıyorum. Haftasonum tatil. Onun ise saati düzeni yok. Haftasonu da dahil gece 11lere kadar çalışıyor bu yüzden onunla dogru düzgün vakit geçirememek beni isyan ettirmeye başladı. En erken bulusabildigimiz saat aksam 8 bucuk. Bir gününü bana ayır sadece diyorum en azından normal bir vakitte buluşalım diyorum ama anlayamiyor beni. Sinemaya gidemiyoruz dogru duzgun birseyler yapamiyoruz. Aksam 8 bucuk gibi çıkınca eve 11 de donuyorum haliyle ailem sinir oluyor. Çok kavga çıkarmaya başladım bu yüzden. Sevgilim de "İki gün iyiysek bir gün kötüyüz bıktım artık" demeye başladı. Cadıya dönüştüm resmen. Kavga edince küsüyor kabuguna çekiliyor bu sefer de peşinden koşuyorum. Bu hal ve gidişattan çok mutsuzum. Lütfen bana birşeyler söyleyin.

İşini rayına mı oturtamadı acaba yoksa hep mi böyle olucak.

Hep böyle olmayacağını söylüyor bilmiyorum
Yalan söylüyor. Şimdi niye değişmiyor o zaman
Bak kış geldi akşamlar uzunnn,çocuklar birazdan uyur ben tek kalırım. 9yıldır böyle evde aksam yemeği telaş ı fln yok bizde.daha doğrusu çocuklarla takılıyoz öyle yemek yiyoruz tabide aile olamıyoruz tam
İzin günüde yok

Peki dayanamayıp kavga etmiyor musunuz benim gibi? Nasıl anlayışlı kalıyorsunuz?

Benim eşim de esnaf kendi işi saatler belli değil. Ben kavga etmiyom iki çocuk var yetiyor bana aman ne rahat işte bide ona akşam yemeği hazırlama telaşım Yok bana bulaşmasın erken çıksa bile arkadaşlarınla buluş diye izin veririm hep. Amaa sevgiliysen iş başka 4 sene çıkmıştık gelmezse gezdirmezse surat yapardım ama hep geldi nadir dir buluşmadığımız gün. Gece çalışırdı hatta sırf gündüz buluşalım diye. Yani adam da iş bitiyo onun istemesine bağlı. Tabi el işinde işçi olarak çalışıyorsa öyle estiği gibi çıkamıyordur belki de. Ama bana öyle geliyo ki senin atar yapmakta hakkın var

en kötüsüde anlayışsızsın demedi demi.

ki sevgilisiniz bence biraz özen göstermeli.

pek bi tavsiyede bulunamicam kusura bakmayın

El işi değil kendi işi. Onu da belirteyim. Bu saatten sonra nasıl davranmam gerek onu da bilmiyorum. İyice mahvettim herşeyi. Hayatimi ona göre planlamayayım diyorum. Kendime hobiler bulayim diyorum. Kavga etmek istemiyorum artık onunla

Aman dimi bırak görüşmek istiyorsa o peşinden koşsun artık git Bi kursa yazıl veya arkadaşlarınla çık buluş dışarda. Bahaneler bul kendini oyala o istiyorsa ayarlasın gece de çıkamam de ailenle kötü olma.

Peki dayanamayıp kavga etmiyor musunuz benim gibi? Nasıl anlayışlı kalıyorsunuz?
arada ediyorum
kumara içkiye gidtmiyorum ekmek parasi kazaniyorum diyor
yukarda bi arkadas demis iki çocukdan ona zaman kalmiyor diye bende de var 3 çocuk çok bunaldigimda dirdir ediyporum bi$eye yaramiyor
izin gunu vericem kendime soz diyor sonra unutup gidiyor

o izin gununu 4 le çarpiyor kiraya esit buluyor kaldimiz yerden devam ediyoz

ama sen istersen kaderini degisebilirsin mecbur deilsin el oglunu saatlerce pencere onunde beklemeeye..

sizin is ne uzerine
en kotusu restoran diye dusnuyordum hep aç millet valla yiyolar doymuyoalr 24 saat:)))

Peşinden koşma yüz verme görüşmek istediğini çok belli etme dile getirme kısacası kendini geri çek.O Zaman düzelir o peşinden koşar be istersen yapar yapmazsa da ondan hiçbir şey olmaz demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…