• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye... Ne yapmalı, çözüm bulmalı...

Munis KADIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
132
166
18
26
Arkadaşlar bir önceki konum eşimle yaşadığımız tartışmalarının bazılarını anlattım.
Naçizane fikirlerinizden vardığım sonuç eşime çok yüz veriyor olmam. Kafama çok takıyor olmam ki %1500 haklısınız. Ama özümde böyle biir kişiliğim var... Eşime karşı ne yapmalıyım. Artık o kadar doldum ki sanki yüreğime koca kaya koymuşlar kaçmışlar...
Ona baksanız hiiiç umru değil. Senin umrunda değil dediğimde (sen beni nereden bilicen) diyor... Ama emin olun hareketlerini görseniz takmadığını çok iyi anlarsınız.. Kavgalıyken beni iyice deli etmek için televizyona dalar, elinde telefon oyun oynar, gider kendine bir şeyler hazırlar yer içer, canı istersen 9 dedin mi yatar...
Ben ise kavgalıyken hep içten içten ağlayarak işlenirim, unutmak için kendimi işe vururum...Çok dolduysam ağlayacaksam, hemen odaya kapatır kendimi ağlarım sonra elimi yüzümü toparlar çıkarım tekrar..
Ertesi gün sanki hiçbir şey yokmuş gibi yanaşır ''Uzatıyorsun, uzatma der''
Yani anlayacağınız çok kendimden ödün verdim, tepeme çıkarttım...
Ben sebep oldum ama sizden fikir almak istiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var.. Gaddar olmak istiyorum kaba tabir...
Şimdiden hepinize teşekkürler...

Zaten ben akşam yemekler yiyemem yaptığımdan tıkanıyorum. Eee temizlik yaptığımda da yoruluyorum. İçim kuduruyor anlıcağınız, bazen kendine gelsin diye kafasına iki tane çakasım geliyor

Onun yaptıklarının aynısını yapın.Kahvaltısını yemeğini düşünmeyin,annesi gibi davranmayın bence o da annesi gibi davranmanızdan rahatsız

Back
X