Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tavsiye:Saç dökülmesi sorunumu böyle çözdüm.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

OEvCadisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
3.497
60
116
İstanbul
Arkadaşlar ben 2006 yılında saç dökülmesi sorunuyla karşılaştım...saçlarım avuç avuç dökülüyordu berbat duruma gelmişti...artık ümidi kesmiştim...
öncelikle şunu söyleyeyim nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum ama saçınıza o karışımı bu karışımı sürmeyin...ben her şeyi denedim yok yılan yağı yok menekşe yağı bilmem ne çekirdeği yağı...bunların hepsi hikaye..
öncelikle gidin ve tüm testlerinizi yaptırın ben yaptırdığımda bunların hepsi normal çıktı...
izmirde bir doktor buldum..ki kendisinin telefon numarasını verebilirim gitmeniz için...bir iğne yaptı arkasından vitamin ve şampuan verdi...
allah nazardan saklasın 2 ay içinde saçım düzeldi...hala dökülüyor ama avuç avuç değil...
toprlandı biraz şimdi artık kendine geldi...şampuanımın adı novocrin placenta...vitaminim pharmaton ve sebze takviyem de ekinezya solgarın....

Umarım siz de düzelirsiniz....

ne mutlu ki testlerin normal çıkmış canım saçı dökülen arkadaşlarımızın çoğu bende dahil kansızlığa bağlı demir eksikliğinden dökülüyor bencede saç dökülmesi ciddi boyuta ulaşan insanlar mutlaka doktora görünmeli altında ciddi sebepler yatıyor beslenmeyede son derece önem verelim diyet yapılacaksada doktor kontrolunde yapılmalı.

evet canım çok doğru söylüyorsun bende 1 ay önce o şampuanı arkadaş tavsiyesiyle aldım. Şu ana kadar kullandıklarımın içinde en güzeli. Herkese tavsiye ediyorum.Yanlız şu iğne meselesi nasıl anlamadım.Açıklar mısın Nasıl bi iğneymiş.

novocrin placenta'yı eczanalerde bulabiliriz heralde değil mi? birde fiyatı hakkında bi fikri olan var mı

novocrin placenta'yı eczanalerde bulabiliriz heralde değil mi? birde fiyatı hakkında bi fikri olan var mı

evet canım eczanelerde bulabilirsn ben 19 liraya alıyordum ama 14 liraya almış arkadaşım en son...saçına sürünce 5 dk bekletiyorsun doktorum oyle dedi bana..sonra duruluyosun...çok memnunum ben inş sizin de işinize yarar....a.s.

canım bilmiyorum iğnenin adını bana 1 kez yaptı başımdan...50 yıllık bi doktor bu benim gttiğim..ama bana 1 kez yaptı bir daha yapsaydı adını söylerdi almam için o gttiğimde kendisinden yaptı iğneyi...

Herkeste aynı etkiyi yapmıyor o şampuan sanırım.Ben de kullandım ama dökülmem azalmadı.

Herkeste aynı etkiyi yapmıyor o şampuan sanırım.Ben de kullandım ama dökülmem azalmadı.

olabilir canım...bunun yanında vitamini sbze takviyesi ilaçları kullanmak gerek...hiçbir zaman dışarıdan müdahale kesin çözüm değil saç için...sadece yardımcı ve toparlayıcı olabilir...

ben organıcum kullanıyorum memnunum plesanta ile aynı fiyatta
kullananlar yok mu

Bana doktoru soran bi arkadaşım vardı...ben ona cvbı yazamadım..kim olduğunu da bilmiyorum cvp vericem ama...eğer buraardaysan bana ulaşır mısın canım...

Bana doktoru soran bi arkadaşım vardı...ben ona cvbı yazamadım..kim olduğunu da bilmiyorum cvp vericem ama...eğer buraardaysan bana ulaşır mısın canım...

kibelem cnm sen izmirdenmisn :uhm:

ya benm 12 yaşındaki kızımında saçları senin dedğin tarzda dökülüyor testler filan da yapıldı dr. psikoljik dedi (çağımızın vebası) acaba bu şampuan kullanılırmı onun yaşına :uhm:

evet ablacım klullanabilir zaten buğday özünden üretiliyrmuş...
Şamuanı saça sürünce 5 dk tutup duruluyosun...1.şişeden sonra fark etmeye başlıyo...benim aşırıydı yani ilaçlar iğneler şampuan falan..toparladı.

canım merak ettiğim bişey var saçlarım dökülüyor ama avuç avuç değil yazmışsın taramadan durduk yerde mi dökülüyor benim dökülmem öyle elimi saçıma attığımda 2-3 tel mutlaka geliyor belirtrsen sevinirim canım.

Bnm taramadan elimi attığımda en az 10 15 tel geliyodu canım ...sanki kemotarpi görmüş gib...şimdi de var elimi atınca ama tabi bnm dökülmemin yanında çok bile az...telefonu özelden atarım canım

şimdi netten baktımda o vıtamının ve sebze takvıyen hep bagısklık sistemı için yorgunluk vs. giderici hiç saçlar için bişey yazmıyor

o vitaminin içinde bazı maddeler var çinko gibi mesela saç için temel maddeler onlar canım....ayrıca yorgunluğa da birebir o doğru...

selam saç için hangi bölüme gittin söylermisin birde ben 4ay önce doğum yaptım saçlarım avuç avuç dökülüyo neredeyse hiç kalmadı lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…