Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tavsiye:Saç dökülmesi sorunumu böyle çözdüm.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saç için dermatoloğa gidiliyor ben 4 ay kan ilacı ile çinko tabletimi 2 saat arayla içtim ama arkadaşlar bişey duydum çinko kan ilacının etkisini azaltıyormuş 2 saat arayla içmek azaltmış mıdır sizce yoksa o yüzden mi kan değerlerim 4 ay ilaç içmeme rağmen değişmedi bilen varsa söyler mi

selam saç için hangi bölüme gittin söylermisin birde ben 4ay önce doğum yaptım saçlarım avuç avuç dökülüyo neredeyse hiç kalmadı lütfen yardım edin
canım dermotologa başvurman gerekli....umarım iyileşirsin ama doğumdan sonra fazla uzun sürmüyo dökülme geçer inş.a.s.

vallahi canım doktoruna danış bence...önemli olabilir

Herkeste aynı etkiyi yapmıyor o şampuan sanırım.Ben de kullandım ama dökülmem azalmadı.

ben de plecenta şampuan almıştım..daha 2.yıkamada etki etti..1 ay sürekli kullandım hiç dökülmemeye başladı..sonra şampuan bitti..bi süre kullanmadım..yine dökülmeler başladı.. tekrar aldım şampuanı bitene kadar kullandım hiçbir etki yapmadı bu sefer -tatlicadiarzu-

demir seviyem normal çıktı -tatlicadiarzu-

sonra ,sürekli kullandığım şampuanı deiştirdim dökülme azaldı biraz..

şu vitamin kapsülümü ne dioalr onlarla biraz vitamin mi virsek acep -tatlicadiarzu-

Bir arkadaş bana doktorumun adını sormuştu...adresini telefon numarasını bende ona sildiğimi söylemiştim ama buldum...kimdi hatırlayamıyorum görrse bana bi mesaj atar mı

canım dökülmen nasıl oldu tamamen kesildi mi?
onun haricinde neler yaptın bilgi verirmisin.

arkadaslar ben tresanın ısırganotlu şampuanını kullanıorm ve memnunum onceleri cok arastırıodm ve ısırganotunun sac dokulmesine ii geldiini okudum cogu yerde ben de boole bi sampuan aliim dedim kaynatmakla ugrasmamak icin yengem de aynısını kullanıoms yıllardır ve sacları mukemmel hic kullanan yok mu paylsiim dedim

canım dökülmen nasıl oldu tamamen kesildi mi?
onun haricinde neler yaptın bilgi verirmisin.

canım ekstra bişey yapmıyorum ben saçıma dediğim gibi novocrin antihair loss

şampuanını kullanıyorum...onun dışında saçıma yağ fln sürmedim sürmüyorum..tavsiye de

etmiyorum aslında ama...bemix amulun iyi geldiğinnii söylüyorlar..doktoruma

danışacağım..yazarım gelişmeleri..kaydirigubbakcemile5

canım ben tresanı kullandım bi dönem ama benim saçıma iyi gelmedi..ama saçtan saça fark var tabi kimisine iyi gelebilir..yerimseniben

ben de plasenta kullanıyorum ve memnunum, bir de plasenta'nın solüsyonu var onu da kullanmaktayım.

CADIARZU memnun musun canım bende en son şampuanımı alırken gözüme çarptı ama denemedim zor geliyo solüsyon kullanmak...

çok üşengeçim herhalde...kafamçokkarıştı

ama iyi geliyosa bende çoğalsın diye kkullanm istiyorumzemuszemus

arkadaşlar plesanta şampuanı duydum ama saçı keçe gibi yapıyormuş falan filan gerçekten kullanıp memnun olan var mı
organıcum kullanıyorum ben şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar plesanta şampuanı duydum ama saçı keçe gibi yapıyormuş falan filan gerçekten kullanıp memnun olan var mı
organıcum kullanıyorum ben şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum.

canım saç keçe gibiyse şampuan ne yapsın...ben novocrin plecenta kullanıyorum işte...mis gibi de oluyo saçım

kaydirigubbakcemile3 ay canım valla allah da seni güldürsün
plesantaya geçeyim o zaman inşallah banada yarar organıcum saç diplerimi kuruttu sanki ya.
plesanta tamamen bitkiseldi demi birde fiyatı ne kadar?

plesantaya geçeyim o zaman inşallah banada yarar organıcum saç diplerimi kuruttu sanki ya.

canım ben plecentayı 1 aydır kullanıyorum henüz pek fayda göremedim.biraz keçeleşme yaptığı doğru ben 27 ytl aldım

placenta losyonu kullanıyorum, bir faydası var mı bilmiyorum ama zararını da görmedim.. daha ümitli başlamıştım ama öyle inanılmaz bi fark yok.. kullanıyoruz bakalım..

valla ben sürekli

kullndğımdan çok alıyorum...gçen yıl 19du bu yıl bazı yerlerde 24 bazı yerlerde 25...300

ml oluyo..buğday öünden üretiliyomuş zaten bitkisel yani...sen anti hair oss yazanı

alcaksın çnkü farkı farklı şampuanları var novocrinin...bide eğer keçe gibi oluyo diyosan

ben doktoruma sordum sadeece saç uçlarına uygulamak üüzere saç kreminin zararı

olmaz dedi aklınd olsun yani sevgilera.s.

Plasenta ciddi dökülmelerde etkili değil .
doğum sonrası ,stres vs gbi durumlarda etkili

Plasenta ciddi dökülmelerde etkili değil .
doğum sonrası ,stres vs gbi durumlarda etkili

tek başına plecenta mucizeler yaratamaz ki...o ek olarak...yani br şampğuan herkes

kullanıyor...kullanılacaksa placenta kullanılsın...doktor tavsiyesi olduğu için kullanıyorum

bena.s.

tek başına plecenta mucizeler yaratamaz ki...o ek olarak...yani br şampğuan herkes

kullanıyor...kullanılacaksa placenta kullanılsın...doktor tavsiyesi olduğu için kullanıyorum

bena.s.

Merhaba doktorun adini ve numarasini banada atabilirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…