canım dermotologa başvurman gerekli....umarım iyileşirsin ama doğumdan sonra fazla uzun sürmüyo dökülme geçer inş.a.s.selam saç için hangi bölüme gittin söylermisin birde ben 4ay önce doğum yaptım saçlarım avuç avuç dökülüyo neredeyse hiç kalmadı lütfen yardım edin
saç için dermatoloğa gidiliyor ben 4 ay kan ilacı ile çinko tabletimi 2 saat arayla içtim ama arkadaşlar bişey duydum çinko kan ilacının etkisini azaltıyormuş 2 saat arayla içmek azaltmış mıdır sizce yoksa o yüzden mi kan değerlerim 4 ay ilaç içmeme rağmen değişmedi bilen varsa söyler mi
Herkeste aynı etkiyi yapmıyor o şampuan sanırım.Ben de kullandım ama dökülmem azalmadı.
canım dökülmen nasıl oldu tamamen kesildi mi?
onun haricinde neler yaptın bilgi verirmisin.
arkadaslar ben tresanın ısırganotlu şampuanını kullanıorm ve memnunum onceleri cok arastırıodm ve ısırganotunun sac dokulmesine ii geldiini okudum cogu yerde ben de boole bi sampuan aliim dedim kaynatmakla ugrasmamak icin yengem de aynısını kullanıoms yıllardır ve sacları mukemmel hic kullanan yok mu paylsiim dedim
ben de plasenta kullanıyorum ve memnunum, bir de plasenta'nın solüsyonu var onu da kullanmaktayım.
arkadaşlar plesanta şampuanı duydum ama saçı keçe gibi yapıyormuş falan filan gerçekten kullanıp memnun olan var mı
organıcum kullanıyorum ben şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum.
kaydirigubbakcemile3 ay canım valla allah da seni güldürsün
plesantaya geçeyim o zaman inşallah banada yarar organıcum saç diplerimi kuruttu sanki ya.
plesanta tamamen bitkiseldi demi birde fiyatı ne kadar?
kaydirigubbakcemile3 ay canım valla allah da seni güldürsün
plesantaya geçeyim o zaman inşallah banada yarar organıcum saç diplerimi kuruttu sanki ya.
plesanta tamamen bitkiseldi demi birde fiyatı ne kadar?
placenta losyonu kullanıyorum, bir faydası var mı bilmiyorum ama zararını da görmedim.. daha ümitli başlamıştım ama öyle inanılmaz bi fark yok.. kullanıyoruz bakalım..
Plasenta ciddi dökülmelerde etkili değil .
doğum sonrası ,stres vs gbi durumlarda etkili
tek başına plecenta mucizeler yaratamaz ki...o ek olarak...yani br şampğuan herkes
kullanıyor...kullanılacaksa placenta kullanılsın...doktor tavsiyesi olduğu için kullanıyorum
bena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?