TAVSİYE VEREBİLİR MİSİNİZ?

Deniztarak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
4
-1
6
43
BU PLATFORMDA YAZARKEN DAHA GERÇEKÇİ DAHA SAMİMİ İNSANLARIN OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEKTE ÇOK YANILMIŞIM.HATA YAPMIŞIM.ÇOLUK ÇOCUK YERİYMİŞ.Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım. Çok detaya girmek istemediğim için bazı şeyleri yazmayı atlamışım.Eşim mesleğinden dolayı yurt dışında çalışmayı tercih ediyor.Çünkü getirisi daha fazla.Fakat büyük nedenlerden biri de kendi erkek kardeşi vefat edince iki kız yeğeninin de çalışacak eğitimde olmayan annelerinin de olması.Büyük kız yeğen şu anda dersleri kötü olduğu için benimle kalmasını önerdi.Bende zaten iki erkek çocuğum olduğu için biri 6 biri 12 yaşında tek başıma her şeye yetişmeye çalışıyorum.Şu anda da hep kullanılan taraf gibi hissettiğim için bir de kızı yanıma almak istemiyorum sorumluluk yeterince ağır geliyor.Bunlar dahilinde kafam iyice karışmış durumda sizlere yazarak bir dış gözlem yapmanızı rica etmiştim.Bir fikir verebilirsiniz belki diye.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım.

15 yıldır yanliz yaşayıp yilda 1 kez 1 ay görüşmek...
Bunu zaten herkes kabul etmez adam hakimiyetini kurmuş
Para göndermesini çok engelleyebileceginizi düşünmüyorum
Bence yok sayın huzur bozmayın kendi keyfinize bakın
Bu saatten sonra net 1 konuşma fln ise yaramaz.

Merhaba hanımlar,ben 15 yıllık evliyim.Evliliğimin 2. Yılında kardeşimin erkek kardeşi vefat etti.Eltim ve iki kızı kayınvalidemle yaşıyor.Eşim yurt dışına gitti.Çalışmaya evlilik hayatımız boyunca hep yalnızdım.İzin zamanlarında gelir en fazla bir ay kalır gider.O gün bugündür yalnızım.İki tane oğlum var.Sürekli maddi açıdan da onlara gönderim sağlıyor.Eltimi hiç sevmem kıskanç fesatın teki.Sürekli manevi açıdan duygu sömürüsü içindeler.Kızlarından biri liseye gidiyor.Şimdi de yanımızda kalsın.Onlar istanbulda bir semtte biz başka bir semtte oturuyoruz.Dersleri kötüymüş o yüzden sürekli bir yakınma.Ne yapabilirim.Siz den değerli fikirlerinizle bir parça değerlendirme istiyorum.Evliliğimde nasıl yapmalıyım.Ne yapmalıyım.

Sorununuzu anlamadım

Yani eşinizle ilgili bir şey yok ki evliliğini soruyorsun
Eltini yazmışın yakınıyor sevmiyorum demişin
Hangi konuda ne yapıcaksınız
Anlaşılmıyor

Benim tavsiyem budur 🤷

1642842175989.webp

Vefat eden eşinizin kardeşi sanırım. Eşiniz onlara maddi açıdan yardımcı oluyor. Şimdi de eltinin kızı sizin yanınıza mi gelsin diyorlar? Derdiniz bu mu?

Esiniz yaşadığı bu yerde kendine başka bir hayat kurmuş olabilir, yılda birkez,bir ay yanınıza gelecek şekilde bir evliliği neden kabul ettiniz? Bunun yanında eltiye gönderilen paranın bir anlamı yok gibi duruyur.

Sorununuzu çok anlamadım ama anladığım kadarıyla 13 yıldır devam eden bir süreç var. Ve sizin anlattığınızdan daha büyük bir sorun var ki o da eşinizin yılda 1 kez 1 aylığına gelmesi. Eltimin oğlu da yurt dışında ve yılda en az 3 kez geliyorlar mesela. Bazen 5 bile oluyor. İzinli gelirlerse 1 ay , yaşadıkları ülkeye özgü tatillerde gelirlerse de o tatil süresince kalıyorlar. Eşiniz kendine ayrı bir hayat kurmuş resmen. Bu kadar sürede neden sizi yanına almadı? Hiç bir şey için geç değil. Bence siz oraya gitmenin yollarına bakın. Buradaki sorunlardan da böylelikle uzaklaşırsınız.

Konuyu açıp geri dönüp hiç mi bakmaz insanlar pöfff.
Tek derdiniz eltiniz mi burada sizce cidden? Yüzünü görmediğim adamin yeğeninden bana ne diyemiyor musunuz? Çok pasifsiniz sanırım. Çocuklar babalarıni doğru düzgün görmemişler hiç bir şey demediniz mi? İnsan en azindan çocuklari için ister eşinin yanına gitmeyi. Hangi ülkede eşiniz. Avrupa ise ben olsam çocuklarımı da oraya götürmek için uğraşırdım.

Kardeşinizin erkek kardeşi sizin de kardeşiniz olmuyor mu?

Eltiye ne ara geldiniz?

Vallahi hiçbir şey anlamadım :olamaz:

Back
X