Erkek İnfertilitesi Tavsiye verir misiniz ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.367
133
Merhaba hanımlar benim eşimde sperm yetmezliği ve hareketliliğinde sıkıntı var Biz birkaç kür kullanıyoruz Keçiboynuzu süt muz ceviz badem vesaire şeyler bu durumu yaşayıp da eşinin sperm sayısı yükselen var mı Bana da bildiğiniz birkaç kürü söyler misiniz Şimdiden çok teşekkür ediyorum size

Merhaba. Benim esim sadece organik kuruyemis tuketiyor.
Bu kur var, biz simdi bitirdik: bal 1kg+keciboyunuzu tozu+ zencefil+zerdecal+cam fistigi+ corek otu+siyah uzum cekirdegi(toz)+ polen+ ari sutu+ havuc tohumu+ kereviz tohumu+ isirgan tohumu+ kizil ginseng+ caksir koku. Hepsin guzelce karistirin. Sabah/aksam 1 tatli aç karına.
Şeker, yağlı hiç bir şey yemiyoruz.
Sut+Muz+ pekmez+ keçiboynuzu tozu ile milkshake yapıyor.

Cok tsk ederim sizde bi gelisme oldu mu peki

burda bir kac yil once cok bir kadinlarin hikayasin buldum. herkes kurlerden hamile kalmis. eger kadinda sikinti yoksa, ve erkekte hersey normal ama sadece sayi dusuk olsa ise yarar.

burda bir kac yil once cok bir kadinlarin hikayasin buldum. herkes kurlerden hamile kalmis. eger kadinda sikinti yoksa, ve erkekte hersey normal ama sadece sayi dusuk olsa ise yarar.
Ya iste bizim ki vorikasel amelyati oldu harekette de problem var

Bizim
bilmiyorum. 1 haftadan sonra semen analizi yapicak. Eylulun ortasinda basladi. Bir de 7 kg verdi. Bakalim. Insallah artik yuzumuz gulsun
InsAllah güzel haberler alirsiniz benim esim kilo aldi malesef

kizlar bende eski yeni tum yazilanlari okuykrum ibrahim saracogluyla direk gorusenler yazmis iki kuru ayni anda kullanmak ters etki yaratirmis ve sigara kullanan birinde havus suyu kuru sayiyi azaltirmis. lutfen denemeden iyice arastirin zararsiz olusundan emin olun. ben sadece keciboynuzu ozu iciriyorum bide takviye ilac. hiz problemimiz var ama sigara ictigi icin esim olumlu etki ettigini zannetmiyorum

biz bal
evet. her sey bir zamanda olmas, biz bal kurun sectik. Keciboyunuzu taze icmiyor. Burda boyle ya da bal, yada taze keciboyunuzu, ya da havuc suyu. Havuc zarar var mi yok mi kimse bilemez. hatta bitkisel tedaveden once 1,5 yilda ilaclar ise yaramadi. varikosel hic bir sey yok, kromosom normal, dna hasar yok, hormon normal.

Ben iki kuru iciri aksamdan zeytinyagina koymustum sabah ac karnina yedirmistim.ve 1 haftada inanilmaz derecede sayi artmisti

Canım incir kuru deneyebilirsin benim bahcecideki tedavimde tedavi öncesi takviye vitaminlerde vermişlerdi hem eşime hem bana proksit erkek için, elevit benim için sizde kullanabilirsiniz bence

Inciri bizde yiyoruz esimle
Bide soğuk sıkım keciboynuzu pekmezi şekeri az.Muz filan.

Canım incir kuru deneyebilirsin benim bahcecideki tedavimde tedavi öncesi takviye vitaminlerde vermişlerdi hem eşime hem bana proksit erkek için, elevit benim için sizde kullanabilirsiniz bence
Tamam canim bütun tavsiyeleri deniycegim

Keciboynuzu duzenli şekilde kaynatip once 1 hafta sabah aksam.
Sonra sadece aksamlari olmak uzere sadece 1 aya tamamlaniyordu sanirim.
Sonrada havuc kurüne geciliyor.oda gunde 1 kere uzerine bir cay kasiģi z.yag damlatilarak 1 ay verdim diye hatirliyorum
Kavrulmamis findik ceviz de onemli.
Bir de emodex proxeed plus gibi ek seyler kullanabilir.

Biz de Keçiboynuzu Çakşır suyu süt muz ceviz badem fındık fıstık bitter çikolata opstravent kullanıyoruz hem de çok düzenli 3 ay oldu varikosel ameliyatı olalı inşallah yükselme vardır

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…