Cok tsk ederim sizde bi gelisme oldu mu pekiMerhaba. Benim esim sadece organik kuruyemis tuketiyor.
Bu kur var, biz simdi bitirdik: bal 1kg+keciboyunuzu tozu+ zencefil+zerdecal+cam fistigi+ corek otu+siyah uzum cekirdegi(toz)+ polen+ ari sutu+ havuc tohumu+ kereviz tohumu+ isirgan tohumu+ kizil ginseng+ caksir koku. Hepsin guzelce karistirin. Sabah/aksam 1 tatli aç karına.
Şeker, yağlı hiç bir şey yemiyoruz.
Sut+Muz+ pekmez+ keçiboynuzu tozu ile milkshake yapıyor.
bilmiyorum. 1 haftadan sonra semen analizi yapicak. Eylulun ortasinda basladi. Bir de 7 kg verdi. Bakalim. Insallah artik yuzumuz gulsunCok tsk ederim sizde bi gelisme oldu mu peki
Ya iste bizim ki vorikasel amelyati oldu harekette de problem varburda bir kac yil once cok bir kadinlarin hikayasin buldum. herkes kurlerden hamile kalmis. eger kadinda sikinti yoksa, ve erkekte hersey normal ama sadece sayi dusuk olsa ise yarar.
Bizimburda bir kac yil once cok bir kadinlarin hikayasin buldum. herkes kurlerden hamile kalmis. eger kadinda sikinti yoksa, ve erkekte hersey normal ama sadece sayi dusuk olsa ise yarar.
InsAllah güzel haberler alirsiniz benim esim kilo aldi malesefbilmiyorum. 1 haftadan sonra semen analizi yapicak. Eylulun ortasinda basladi. Bir de 7 kg verdi. Bakalim. Insallah artik yuzumuz gulsun
evet. her sey bir zamanda olmas, biz bal kurun sectik. Keciboyunuzu taze icmiyor. Burda boyle ya da bal, yada taze keciboyunuzu, ya da havuc suyu. Havuc zarar var mi yok mi kimse bilemez. hatta bitkisel tedaveden once 1,5 yilda ilaclar ise yaramadi. varikosel hic bir sey yok, kromosom normal, dna hasar yok, hormon normal.kizlar bende eski yeni tum yazilanlari okuykrum ibrahim saracogluyla direk gorusenler yazmis iki kuru ayni anda kullanmak ters etki yaratirmis ve sigara kullanan birinde havus suyu kuru sayiyi azaltirmis. lutfen denemeden iyice arastirin zararsiz olusundan emin olun. ben sadece keciboynuzu ozu iciriyorum bide takviye ilac. hiz problemimiz var ama sigara ictigi icin esim olumlu etki ettigini zannetmiyorum
o zaman bekleyin, insallah duzelir.Ya iste bizim ki vorikasel amelyati oldu harekette de problem var
Yaa bende cok duydum onu tarifini verir misiniz bide hamile kaldiniz miBen iki kuru iciri aksamdan zeytinyagina koymustum sabah ac karnina yedirmistim.ve 1 haftada inanilmaz derecede sayi artmisti
Tamam canim bütun tavsiyeleri deniycegimCanım incir kuru deneyebilirsin benim bahcecideki tedavimde tedavi öncesi takviye vitaminlerde vermişlerdi hem eşime hem bana proksit erkek için, elevit benim için sizde kullanabilirsiniz bence
Biz de Keçiboynuzu Çakşır suyu süt muz ceviz badem fındık fıstık bitter çikolata opstravent kullanıyoruz hem de çok düzenli 3 ay oldu varikosel ameliyatı olalı inşallah yükselme vardırKeciboynuzu duzenli şekilde kaynatip once 1 hafta sabah aksam.
Sonra sadece aksamlari olmak uzere sadece 1 aya tamamlaniyordu sanirim.
Sonrada havuc kurüne geciliyor.oda gunde 1 kere uzerine bir cay kasiģi z.yag damlatilarak 1 ay verdim diye hatirliyorum
Kavrulmamis findik ceviz de onemli.
Bir de emodex proxeed plus gibi ek seyler kullanabilir.
Aminnnnn insAllahh tsklerrinşallah şifasını bulur demeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?