Tavsiye yorum:-( kafayı sıyırmak üzereyim

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
Arkadaşlar ön yargısız olarak yaklaşıp yorum yapmak isteyenler lütfen yorum yapsın zaten iyi değilim. Olaya geçeyim

Arkadaş ortamımım olmaması muhafazakar kapalı ni ailede yetiştiğim için vede pek sosyal bi insan olmadığım için (utangaç çekingen)yaş olarak da biraz ilerlediğim için 32 yaşım minyon olsada. (doğuda yaşıyorum 25 e bile büyük denilen bi yer ) kendim de hoş bakmam a ma rağmen Seçici de olmama rağmen biraz imkansızlıklardan dolayı evlilik sitesinden bi tanışmam oldu.rastgele bi tanışma değildi görüşmeden önce inceledim olumlu bi intiba bıraktığı ve ciddiyetine inandığım için görüştüm
Kendisi de 30 yaş üstü biri ciddi bi karakter laubaliliği sevmeyen muhafazakar yapıya sahip biri.telefonda ilk görüşmemizde profillerimizi kapatmayı teklif etti ve hemen akabinde kapatıp bi daha girmedik. Onla tanışmadan önce profilimde bi durum güncellemesi vardı .çok kötü baş dönmesi yaşadığım bi gün safiyane hasta pskolojisi ile pazar günü olduğu için aileminde bu konuda ihmalkar olmasından dolayı doktora gidene kadar bi doktora sorma ihtiyacı hissettim .gün içersinde 30 a yakın sarsıntı şeklinde baş dönmesi oluo du .kime sorabilirim derken sitede iken durum güncellemesine aramızda Dr varmı bi şey sormam laxım baş dönmesi ile ilgili diye bi durum paylaşmıştım. Tabi biz onunla görüşmeye geçmeden bu telefona geçmeden.hatta onunla paylalmıştım nasılsın deyince .daha sonra acile gittim serum taktılar onuda paylaştım.vs
Neyse biz görüşmeye başlayınca bu konu gündeme geldi takıntı yaptığı o zamandan belliydi.sordu durumu açıkladım artniyet yoktu kesinlikle dedim safiyane sadece sormak amaçlı du dedim.sebebi ne olursa olsun kötü bi intiba bırakacak yanlış düşüncelere sebep olacak bu paylaşımı yapman doğru değildi dedi.konuyu kapatalım yani erteleyelim gibi bi durum oldu
.yaklaşık 2 ay görüştük herşey çok güzeldi evliliğe dair herşeyi konuştuk annesine vs anlatmıştı hatta annesi sürekli beni soruyordu beni çok sahiplenmişti. Hatta kendide ben ilk defa birini bu kadar sahioleniyorum ve kendime şsşırıyorum alıkoyamıorum kendimi diye.evlilik hayalleri kuruyoduk kısacası .yüz yüze de geldik yaklaşık 3 buçuk saat görüştük .uzak olduğu için 2 ay içinde sadece bi kez görüşebildik.ikinci görüşme planı yaparken hafta sonu gelecekti hatta iki gün görüşelim ikimizede iyi gelir özlediğini vs söylerken bi kaç gün sonra hiç bi sorun yokken herşey süper giderken sanırım ben yapamıyorum o profilde ki yazın aklımdan çıkmıyo 2 gündür içim içimi yiyo ve Hiç de aklımdan çıkmayacak düşündüm olmayacak bi daha sana yaxmcm sende yazma en doğrusu bu deyip whatshap dan cevap vermeme bile izin vermeden engelledi. Ben sonradan gördğm şok oldum tabi cevap amele verdim kaybetme duygusu ile ne geldi ise yazdım uzun uzun .ben denedim gerçekten Özür dilerim lütfen yazma dedi.bi kez konuşalım en azından dedim Hayır ben kafamda bitirdim dedi lütfen yazma zorluk çıkarma dedi.peki ama sesinden bunu duymak istiyorum dedim önce ses etmedi ama tekrar söyleyince aradı ben denedim aklımdan çıkmıyo bu benim elimde olan bi şey değil dedi.peki hayırlısı olsun dedim kapattık.gene tatmin olmadım iki gün ara ile yazdım sesinden duymak istiyorum dedin onuda yaptım konuşmak istemiyorum dedi .ondan sonra peki gerçekten istemiyosan demişim ve en son engelle demişim o an ki psklojk ile en son yazdığım da bu idi zaten .
Bi aydır tek kelime yazmadım ona ama delirmek üzereyim bana dönsün derdinde değilim ama sadece bi konu yüzünden bitmesi bi takıntı yüzünden bitmesi beni delirtyo. Sabah çarpıntı ile uyanıyor gece bu konu ile uyuyorum işe zorla gidiyorum hayat kalitem sıfır durumda çok git gel yaşıyorum
Son bi kez belki o takıntısı nı giderme adına ona yardımcı olma adına konu ben olduğum için bi kez yazmak istiyorum ama git gel yaşıyorum sizce bunu yapmalıyım .beni başka bi sebepten terket se ısınamadığını söylese yada sevemediğini söylese yada başka bi sebep olsa asla yazmadım beni istemeyen asla istemem bende .amakendi takıntısı da olsa benim yüzümden olan bi takıntı olduğu için çok üzülüyorum ve kendimi sorumlu hissediyorum .bana tavsiyeniz ne olur böyle giderse pskolog a gidecem durumum hiç iyi değil taliplerimi oluyo fakat reddediyorum ve kimseyi görmek tanışmak istemiyorum gözüm kimseyi görmüyo tavsiyelerinize ihtiyacım var tşk şimdiden........

Anlam veremedim. Takinti yapilacak turden degil bir kere.. Onun aklinda baska turlu bir soru birakan bir durum soz konusuysa bilemeyecegim.
Gerekçe buydu bu takıntı sını ilk başda da söylemişti sebep ne olursa olsun iyi niyetli dahi olsa kötü düşüncelere sebep olacak bu davranış doğru değildi .ben bidaha bu tarz bi şey yine yaparmı acaba diye sürekli düşünürüm diyodu ilkin .son gidişine ise ben kafamda bitirdim dedi hatta cevap vermeme bile fırsat vermedi

Takintidan cok bahane diyelim biz buna isterseniz. Anladigim kadariyla bir saglik sorununuz bulunmakta.. Bunu doktora sormus, paylasmissiniz ve kendisi de gormus. Tepkisi bana cok gereksiz, mantiksizca bir bahane gibi geldi. En ufak bir sorunda boylesine bir tavir sergileniyorsa -saglik gibi- size de kati bir cumle kurabiliyorsa buradan yola cikarak almaniz gereken karar sizce ne olmali ?

Bence adam hastayim bahanesiyle doktor birileriyle tanismak istedigini dusundugu icin bu kadar takti o durumu.
Aynen öyle evet onu söylemişti zaten bana doktor yazsın gibi dedi ama bunun gibi bir sürü takıntı üretebilir o konudan ilerde tekrar bu tarz bi hata olurmu gibi ilkin bunları söylemişti .o an doktora gitmek yerine onu mu yaptın demişti konuştuk kapandı sanmıştım konu

KBB ye göründüm kulakla ilgili bi de ge problemim olmuşu o dönem şu an çok şükür iyiyim

O yapida bir kadin olmadiginizi biliyor olmasi lazim. Kati degerlere ve kiskanc bir yapiya da sahip oldugu belli. Gecmisinde de belki bir yara almis olmasi bile mumkun. Biraz sure taniyiniz.. Belli olmaz erken davrandigini, hatali oldugunu anlar ve geri donus yapmaya karar bile verebilir.

Anne baba ayrılmış ve kötü bi geçmişi olduğunu söylüyodu hata yapılır ancak hatanın tekrarlanmsından nefret ederim derdi evet katı ve kıskançtı .geri dönermi emin değilim bi defa kısa süreli bi gidişi olup geri dönmüştü yarım saat içersinde ben yapamadım deyip .yine bi takıntı dan dolayı idi çözmüştük onu başkada hiç bi problem ve tartışma yaşamadık son ana kadar

Şu saat oldu halen uyanığım sanırım ben ona yazacam son kez hatta hazırladım bile çok uzun bi mesaj whatsapp dan engelliyim sms yolu ile Atamam uzun ç0nkü. Başka bi numaradan atmayı düşünüyorum ama onuda takıntı yapabilir

Su an boyle bir girisimde bulunmaniz hataya yol acabilir. Ani dusunce ve davranislardan sakinmalisiniz..

Bahane gibi geldi bana sanki baska biseyden dolayi bitirmek istemis ama o sebebi aciklayamadigi icin bunu bahane etmis

aslında empati kurmak lazım ben öyle bi sitede bi beyle tanışsam adam profiline aranızda doktor olan varsa bi bakabilir mi yazsa sonra ilişkim ilerlese yine aklımda her zaman bi süphe kalırdı. sonuçta içimizi bi kendimiz biliriz bide Allah ben kadın olduğum halde böyle bişeyi takıntı yaparsam adam hayli hayli yapar. Olayı kafasından atamamış e uzak bi ilişki adamın yaşı gelmiş evlenmek için belli ki karşısına evlenebileceği bi aday çıktı adamında gönlü aktı, kendi vicdanını rahatlatmak içinde olayı kafasında büyüttü zaten bu kız böyle böyle yazmıştı buda bir ömür benim aklımdan çıkmaz en iyisi sen bu kızdan ayrıl diğeriyle devam et dedi. Tabi günahını almıyayım ama böyle görünüyor. Herşey insanlar için canım sende sıkma canını ne evlilikler bitiyor, insanlar analarını babalarını evlatlarını kaybediyorlar herşeyin acısı bi şekilde hafifliyor bu kadar üzme kendini yıpratma sende hayatına bakmaya çalış bi an önce, düşün yani geri dönse ne olcak adam seni bi kere gözden çıkarmış eskisi gibi olmaz. üzme kendini sen değerlisin, herkesden daha değerlisin kendini kendi gözündede başkasının gözündede değersizleştirme. Ayyy ne yazasım varmış benimde

Cesaret edemedim yazmaya biraz daha geçsin belki

aaahh canım benim. erkeklerden tokat gbi hareketlerde görsek hep hatayı kendimizde ararız. burada hatalı olan sen degilsin. sen saf duygularla o alçak adama bağlanmışsın. ama o belki seni begenmedi, belki biraz daha oyalanırım dedi. sebep ne olursa olsun ona artık bence açıklama yapmaya çalışma. adama bak ya hemende engellemiş gerzek. kendini ifade etmeye çalışıyorsun ama o buna bile izin vermiyor. ben bu filmin değişik versiyonlarını gördüm. biraz zaman geçince daha iyi anlicaksın. söyleyeceğim ağır gele bilir ama gerçek: O SENİ İS-TE-Mİ-YOR. bahaneler uyduruyor. şimdi silkelenip kendine gelme zamanı. inşallah kıymetini bilen seni seven ve hak eden adam gelir seni bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…