tavsiye

P
Merhaba arkadaşlar..
Bir karar aldim bayramdan sonra eğer yine vazgecmezsem psikolaga gidip icimde ne var ne Yok anlatıp artık yoluna koymak istiyrm hayatimi...çünkü gerçekten mutlu değilim...bi kaç kilo fazlam var onu vermek istiyrm ..artık gerçekten mutlu olmak istiyrm gerçek mutluluk istiyrm..bana iyi bir pskikolog önerisinde bulunabilirmisiniz.ücretleri nasıldır...ıstanbul avrupa yakasindayim...şimdiden hepinize teşekkür ederim

Ben gittim bildigin şeyleri söylüyor. Sen ne yapman gerektigini biliyor musun hayatında? Onları yap yeni kararlar al seni mutlu edecek kararlar al ve uygula. Inan sana seni sasirtacak bir şey soylemicek

P

Ben gittim bildigin şeyleri söylüyor. Sen ne yapman gerektigini biliyor musun hayatında? Onları yap yeni kararlar al seni mutlu edecek kararlar al ve uygula. Inan sana seni sasirtacak bir şey soylemicek

Sadece birine anlatmak iyi geliyor kafanızda netlestiremediginiz şeyler ortaya çıkabiliyor

Ben sizi etkilemek istemem ama ben bir psikolog tarafından aldatıldığımı resmen beni para tuzagının içine çektiğini düşünüyorum.
Belli hastalıklar olur panik atak sosyal fobi obsesyon gibi gidilir de bence sizin durumunuzda size iyi bir arkadas ve zihninizi tamamen dagıtacak zevk alacagınız iyi bir uğraş gerekli..

Back
X