Merhabalar bende marka ve model olarak tavsiyelerde bulunabilirim aslında bende çeyiz alışverişi yapıyorum ve benimde tavsiyelere ihtiyacım var burası işime yarıyacak inşallah
Öncelikle kesinlikle gelinlik gibi yatak örtülerinden alınmamalı sonradan herkesin pişman oldugunu çok duydum almadım düşünmüyorumda

Çok begendigim birkaç nevresim takımı aldım uyku seti almayı düşünmüyorum onların yerine çok güzel nevresim takımlarıda iş görüyor benim fikrimce bence başlangıç için az olması gerekir ilerde ihtiyaç olunca alınmalı çok fazla yer kaplıyorlar sade renkler tercih ettim zevkim değişmez bu koşulda ve iyi marka tercih ettim kaliteli alınmalı en çok yıkanan ve yıprana onlar olucak çünkü nevresimde sarev ve taç öneririm mükemmeller

Havlu ve bornozlarda kesinlikle bambu alınmalı suyu fazla emiyor daha sağlıklı diye düşünüyorum abartılmadan alınmalı onlarda evlenincede alabiliriz sonuçta
Mutfaga geldigimizde gözüme en çok çarpan şey herkes böyle tercih ediyor ben etmiycem ama inat ettim

Hem misafir için 12 kişil hem kendimiz için 12 kişilik bence çok fazla evlenince pişman olunucak bir konu okadar parça mutfaga nasıl sıgar birtek onlar koyulmuyorki mutfaga

ben 12 kişilik aldım misafir için sonra kendimiz için alıcam sadece takım yapıcam 2 kişilik zevkim değişir ilerde değiştiririm

kahvaltı takımı kesinlikle gereksiz arkadaşlar pişman olmayın diye söylüyorum çok duydum hep öyle takım yapıpmı yiycez normal kaplarından alıp tabaklarımıza dagıtabilir bence eğer evime hep kahvaltıya misafir agırlarım diyorsanız alın tabiki

Bol bol saklama kabları alınabilir çok kullanışlı oluyor bir çelik tencere seti 3lü teflon tava seti bir pilav tenceresi 3lü çelik sahan yemekler için yeterli olucaktır.Küçük çay tabakları ıvır zıvırlardada hisarın güzel modelleri var jumbo aynı şekilde bir göz atmanızı isterim
Yemek takımını-çelik tencereleri-çatal-bıçak setini jumbo tercih ettim çelikle eniyisi jumbo fiyatları biraz tuzlu ama öneririm çok kaliteli yıllarca sorun çıkarmaz sanırım

Teflonda tefal camdada paşabahçe öneririm:81:
Elektirikli ev aletlerinde blender setinde kişisel bakım aletlerinde braun,ütüde tefal diyorum ben philipside öneren çok var ama kattle ekmek kızartma makinası bosch tercih edicem ama yine tefal korkmaz gayet iyiler,Tost makinası tefal ve arzum öneririm
Beyaz eşyada benim tercihim bosch olucak inşallah başka öneri veren olursa burda onlarıda dinlemek isterim biraz uzun oldu yardımcı olabilmişimdir inşallah Herşeyin azını ve özünü alın arkadaşlar kesinlikle bu şekilde pişman olunmayacaktır ben öyle tercih ediyorum az olsun iyisi olsun yeterli herkese bu güzel uğraşılı tatlı heycanda keyifli zaman geçirmelerini dilerim