tavsiyeleri alalım :)

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?

Evkur vs gibi yerlerde taksitle veriyolar ya öyle bir yerden alın parça parça ödeyin

Geçenlerde Maltepe Kargılı mobilyada 3 takım 3,600 tl yazıyordu avantajlı düğün pakatiymiş.
Uygun görürseniz bakabilirsiniz. Yeri Mlatepe köprüsünün altında. en olmadı spotçularda çok uygun ordan bakabilirsiniz
Şimdiden hayırlı olsun :)

Modalife. Kalitesinin kötü olduğunu duydum ama çok ucuza tüm evi doseyebilirsiniz.

Geçenlerde Maltepe Kargılı mobilyada 3 takım 3,600 tl yazıyordu avantajlı düğün pakatiymiş.
Uygun görürseniz bakabilirsiniz. Yeri Mlatepe köprüsünün altında. en olmadı spotçularda çok uygun ordan bakabilirsiniz
Şimdiden hayırlı olsun :)

hemen bakıyorum buna çok teşekkürler :)

Şimdilik genel ihtiyaçlarınızı karşılayacak uygun fiyata olanları alın ilerde imkanınız olunca daha iyilerini alırsınız.Sizleri görmek isteyenelerde evinizi görmeye değil sizi görmeye gelsin.Mühim olan ev içi huzur ötesini boşverin.

kızlar mesela beyaz eşya internette çok uygun. h..burada sitesinde mesela.güvenip alsak mı hiç böyle büyük teknolojik alet aldınız mı?

kızlar mesela beyaz eşya internette çok uygun. h..burada sitesinde mesela.güvenip alsak mı hiç böyle büyük teknolojik alet aldınız mı?
Arkadaşım aldı, sonucta garantiyi aracı firma değil üretici veriyo.

modalife bence işini görürrr
ben de bekar evimi modalifetan almıştım 2 kez taşıdım hala kullandığım parçaları var... emin ol sende kullanırsın 2 yıllığına... 2000 yada 3000 di koltuk takımı yemek odası takımı yatak odası takımı....

kızlar merhaba, sıkıntı yaptım bir kaç gündür bu konuyu bana tavsiye gerek. Yeni evlendim.istanbulda yaşayacağız eşim memur ben mimarım ama henüz çalışmıyorum.ev kirası ödemek yerine bankadan kredi çekip ev aldık.ama elimizdeki tüm parayı eve kattık.takılar eşya parası falan.etraftanda 35 bin falan borcumuz var sıfırlardayız yani :) eşya alacak bi 5 bin falan paramız kaldı.bir koltuk takmının 4 bin olduğunu düşünürsek benim uygun eşya bulacak yerlere ihtiyacım var bana akıl verebilir misiniz en azından iş bulana kadar 1 2 yıl bizi idare edecek eşyalar lazım.ne yapsam nerelere baksam?

istanbulda sahibinden.com da 2. el olarak öyle güzel eşyalar satılıyor ki bir bakın.

ben merinos tan aldım canım 2 yıl önce..yemek odası takımı ve yatak odası 3000 tl koltuk takımına da 1500 verdim toplam 4500

X