- Konu Sahibi maviboncuk87
-
Ben 3 yillik evli bir bayanim ve yurtdisinda kaliyorum.
Evlendigim gunden berli kayinvalidemle anlasamadik cunku ikimizinde diktatorluk huyu var.
Her neyse, Suan benim gorumcem hamile ve dogumuna bir kac ay kaldi.
Adettendir diye dusunup bir paket yapayim gondereyim diyorum AMA gel gorunki bir yanim gonder bosver diyor ama obur yanim deymez hic sana kayinvalidenin sana yapmadiklari kalmadi diyor. Gorumcemde anne sozunden pek cikmaz, o nedenle ilk gelin geldigimde cok problem yasadik.
Kayinvalidem ve benim ailem dugunde yasanan bir kac olay yuzunden artik gorusmuyolar. Ve bu kayinvalideme cok dokundugu icin acisini benden cikartiyor.
Esimle bu zamana kadar bir birimizden habersiz hic birsey yapmadik. Hep birbirimize danisiriz ama kadin ondan rahatsiz oluyor. Bana hic birsey sorulmicakmis.
Neyse daha neler neler...sizce gondermelimiyim hediye??
Gönder iyilik sen de kalsın amaan herkeste neler neler var...
Gonder gonder onlar utansin canim
Ben olsam sanırım gönderirdim.
Gönder canım hiçbirşey olmaz sonuçta ortada masum bir bebe var hiç suçu günahı olmayan onun hatıra gönder.
Cok kararsizim gercekten.
Belli ki çok üzülmüşsün o yüzden kafan karışık epey. Bende iyi niyetliyim, kalbim temiz ondan gönderirdim demiyorum. Hatta aksine kindar ve yapılanı unutmayan bir yapım var ne yazık ki ama az önceki arkadaşında dediği gibi masum bebeğin hatrına gönderirdim sanırım. Bir de eşimin hatrına.
Ilk gelin geldigim hafta kayinvalidem anneme laf soyledi. Benimde bunu kaldiramadim ve cevabini verdim. Her kavgamizda cevabini verdigim icin. Suan adim saygisiz gelin.
Ben 1 haftalik gelinken beni cok aglatti ve suan kizindan cikiyor. Bende cok kinciyim ama bazen iyilik yap at yabana derler ya. O bir gun seni bulur misali.
Kadindan gercekten nefret ettim. Kendi oglu ile kiz arasinda ayirim yapan birisi. Oglunu sevmeyen beni nasil sevsin diyorum kendi kendime.
ben olsam gondermezdim.iyilik yapip yapip kafaniza kakilmis ....
bundan sonra sizde onlari gormezden gelin..paket degilde cok ufak bi tulum olabilir
Amerikadan-Turkiyeye bir tulumda biraz ayip olur sanki.
kayınvaliden değil de görümcenin sana ne yaptığı önemli, onu bilmediğimden birşey diyemiyorum.
ufak tefek sorunlarsa gönder bence
Eşinizin hatrına gönderin bence. O bebeğin bir günahı yok.Ben 3 yillik evli bir bayanim ve yurtdisinda kaliyorum.
Evlendigim gunden berli kayinvalidemle anlasamadik cunku ikimizinde diktatorluk huyu var.
Her neyse, Suan benim gorumcem hamile ve dogumuna bir kac ay kaldi.
Adettendir diye dusunup bir paket yapayim gondereyim diyorum AMA gel gorunki bir yanim gonder bosver diyor ama obur yanim deymez hic sana kayinvalidenin sana yapmadiklari kalmadi diyor. Gorumcemde anne sozunden pek cikmaz, o nedenle ilk gelin geldigimde cok problem yasadik.
Kayinvalidem ve benim ailem dugunde yasanan bir kac olay yuzunden artik gorusmuyolar. Ve bu kayinvalideme cok dokundugu icin acisini benden cikartiyor.
Esimle bu zamana kadar bir birimizden habersiz hic birsey yapmadik. Hep birbirimize danisiriz ama kadin ondan rahatsiz oluyor. Bana hic birsey sorulmicakmis.
.
Neyse daha neler neler...sizce gondermelimiyim hediye??
Eşinizin hatrına gönderin bence. O bebeğin bir günahı yok.
Büyüklük sizde kalsın.
Utanma diye birsey olsa onlarda icim acimayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?