Siz en başta düşünüp taşınmadan bir şey söylememekle iyi yapmışsınız. Bir şey ortada ise, net ise daha kavga etmenin bir anlamı yoktur bana göre. Dün gece bir program izledim bir kadın, aldatılma , kadın erkek ilişkileri üzerine yorum yapıyordu. Yalnız kadın psikiyatr mı ne bilemiyorum başını kaçırdım.Düşüncelerine çok katıldım kadının. Ondan alıntı yaparak sana anlatacam. Şimdi bu kişi seni aldatıyor bu ortada bunu kenara koyalım. Sen aldatılmaya nasıl bakıyorsun? Senin için bir ayrılık sebebi mi? Tabiki çoğumuza göre öyle ama "ben sevgilimi seviyorum" faktörü ortaya çıkınca iş değişiyor. O zaman ya 1. şık; alıp karşına birdaha yapmaması konusunda uyarırsın ((((burada neden yaptın niçin yaptın yok. ilişkisi olan birinin böyle bir nedeni olamaz.Bu soruları sorarsan ona kendini haklı çıkarma şansı verirsin))) ve seviyorsan devam edersin. Ama ilerde gene aldatma ihtimali hep içinde olur.Bunun yanında eğer devam ediyorsan bu konuyu her kavgada adamın önüne sunmayacaksın bu da var. ve aldatırsa yakınmayacaksın çünkü bu adamın bu eğilimini bir kez gördün. 2. şık ise onu hayatından çıkarmak. Sevsende sevmesende..Sonuçta o son insan değil. işte dün akşam kadın bunları anlattı bende böyle düşünüyorum. Aslında 2 seçeneğin var. Bunun kararınıda sen verebilirsin canım.
aldatılmayı kim içine sindirip kabul edebilirki, kabul etse bile içinde hep bişeyler eksik kalır, güvensizlik üzerine kurulu bi ilişki olamaz... olmamalı da. bitirmeliyim daha yolun başındayken ama nasıl...
Alacaksın karşına, ya anlat ben böyle bir şey yaptım ama pişman değilim. Seninle tartışmak kavga etmek istemiyorum.En önemlisi artık sana güvenemem de. Ya da yaptığını anlatmak istemiyorsan ben sana güvenemiyorum ilişki boyuncada güven bir türlü oluşamadı.tam anlamıyla bana bağlılığın konusunda tereddütlüyüm. bu ilişki daha da ilerlemeden bitsin de.
Alacaksın karşına, ya anlat ben böyle bir şey yaptım ama pişman değilim. Seninle tartışmak kavga etmek istemiyorum.En önemlisi artık sana güvenemem de. Ya da yaptığını anlatmak istemiyorsan ben sana güvenemiyorum ilişki boyuncada güven bir türlü oluşamadı.tam anlamıyla bana bağlılığın konusunda tereddütlüyüm. bu ilişki daha da ilerlemeden bitsin de.
sanırım neden bittiğini açıkça öğrenmeli, hata kimde, ne yüzünden bitiyor bilmeli... her nekadar sevsemde onu ben hazmedemiyorum bu olayı
Geçer tatlım üzülme. Böyle karar verdiysen iyi şanslar. Sonrasında olanları yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?