tavsiyelerinize ihtiyacım var, ne yapacağımı şaşırdım :((

angelone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
1.369
1.820
133
öncelikle herkese merhaba, yaşadığım şeyi burada paylaşıp paylaşmamayı çok düşündüm. ve sonunda paylaşmaya karar verdim. çünkü ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. sizlerden tek isteğim paylaşacağım konu hakkındaki düşüncelerinizi açıkça belirtmeniz. belki bir yardımı dokunur bana...

erkek arkadaşımla bir arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık. 1 aylık bir arkadaşlık süresinden sonra sevgili olmaya başladık. bana açıldığında zor biri olduğunu ilişkiler konusunda iyi çokta iyi olmadığını ama bana karşı duygularının farklı olduğunu,değer verdiğini,beni üzmek istemediğini söylemişti. geçmiş ilişkilerinde sorumsuz biri olduğunu,karşıdaki kişiyi yıpratıp fazlasıyla üzdüğünden bahsetmişti, bana açılıp açılmama konusunda çok kararsız kalmış beni de üzmek istemediği için. bu yüzden en yakın arkadaşlarıyla konuşmuş, eğer duygularından eminsen konuş, ama emin değilsen boşuna kızı üzme demişler. o da en sonunda bana açıldı, duygularını anlattı derken sevgili olmaya başladık. ama başladıktan kısa bir süre sonra araya mesafeler girdi, yaz tatili. 2 ay uzakta yürüttük. bu süre içinde çok şey konuştuk. fazlasıyla şeffaf davrandık. geçmişte ne yaşadıysak ikimizde açıkça konuştuk. kendisi bir çok ilişki yaşamış,görmüş geçirmiş yani... cinsel anlamda da bir çok birlikteliği olmuş. başta çok üstüne gittim, kızdım ama sonra geçmişte yaşanmış sonuçta dedim, benden önce olan şeyler dedim,önemli olan şuanda benimle yaşadıklarıdır dedim ve bu konuyu kapattık. ama içime farketmeden bir güvensizlik yerleşmiş olacakki bir gün gizlice telefonunu karıştırdım, facebookuna girdim, msjlarını okudum ve bir kızla konuşmalarını gördüm. kız sevgilime fotoğrafını yolluyor, ama nedense kız resim yollarken bir erkek fotoğrafı yolluyor ve sevgilim soruyor bu kim diye, kız da pardon eski sevgilim diyor ve ardından kendi fotoğraflarını yolluyor, sevgilim kızın tlf numarasını istiyor, kamera açmasını, kamerada konuşmalarını istiyor ama kız müsait olmadığını söylüyor. aradan bir hafta sonra falan kız faceden tekrar msj atıyor "napıyorsun" diye ama sevgilim cvp yazmamış.gerisi yok. ve bu yazdığım muhabbet ben hayatındayken oluyor. bunları okuduğum anda başımdan aşağı kaynar sular indi resmen. ne yapacağımı bilemedim. günlerdir soğuk davranıyorum kendisine, fazlasıyla hırçınım, öfke doluyum, neyin var diye sorduğunda yok bişey diyip geçiştiriyorum. ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum ( berbat bir haldeyim nolur yardım edin, kimseye anlatamıyorum

Görünen o ki fırsatları kaçırmıyor, kaçırmaya da niyeti yok sevgilinizin..
Pek güvenilir gelmedi bana.

Niye çıkmazda kaldın ki?
İhanet eden o!
O düşünsün neler yapması gerektiğini?

Hoşgeldin face mağdurları klübüne.
Bunu yapmayan bir erkek yok sanırım hepsi aynı terane.
Bilmiyorum yine de korkutucu bir hayat tarzı var.

"Şeffaflık" dediğiniz şey var ya, hepimizin yaptığı büyük hata o.

Daha karşındakini tanımadan, huyunu-suyunu bilmeden oturup geçmişini kurcalamak.

Önce bir tanı, emin ol, sonra irdele.

Bence fazla aceleye gelmiş bir ilişki, onun da kafasında da kalbinde de yeterince yer etmemişsiniz, arayış içinde.

Sanırım yeni de bir ilişki, uzatıp da kendinizi yıpratmamanız gerektiği kanısındayım.

dün bir konuşma sırasında neden bana karşı öfkelisin diye sordu. bende yazın ayrı kaldığımız dönemde bazı şeyleri yüzyüze konuşacağımızı ama konuşamadığımızı söyledim. sevgisini çok belli eden biri değildir bunu dile getirdim. ama eskiye göre değiştiğini söyledi, sevgimi belli etmek için daha başka ne yapabilirim dedi. canım yanıyor... neden? neden bu kadar zor insanın karşısına adam gibi birinin çıkması

Bence kk facebook'ta aldatılan kadınlar platformu diye ayrı bir kategori açmalı. Türk kadınının buna ihtiyacı var! Duy bunları Mune!

Valla kardeş nihayetinde aldatmış. Bu tür konular hep aynı yorumlarla karşılanır lakin farklı sonuçlanır. "Ben aldatmayı asla kabullenmem yol ver gitsin" diyen kadınlar ve "hemen hüküm verme önce bir konuş" diyen kadınlar olarak ikiye ayrılacağız. Yol ver gitsin cümlesi ne kadar sempatik değil mi? İnsanın besleyip büyütesi geliyor.

Tam olarak sorduğun şey nedir? Yapılan eylemin aldatma olup olmadığıysa şayet, evet aldatmadır. Devam mı edeyim bitireyim mi diye soruyorsanız bu sizin karakterinize bağlıdır. Şayet sindirmeye müsaitseniz burada yazılan sayfalarca yazı lüzumsuz olacaktır. Böyle bir şeyi hiçbir şartta sindiremem diyorsanız, durumu açıkça konuşup ayrılık gerekçenizi belirtmeniz daha makbul olacaktır. Kolaylıklar dilerim.

Dipten gelen not: Bu erkeklerin hepsi aynı bacım. Demezsem olmazdı.

Siz en başta düşünüp taşınmadan bir şey söylememekle iyi yapmışsınız. Bir şey ortada ise, net ise daha kavga etmenin bir anlamı yoktur bana göre. Dün gece bir program izledim bir kadın, aldatılma , kadın erkek ilişkileri üzerine yorum yapıyordu. Yalnız kadın psikiyatr mı ne bilemiyorum başını kaçırdım.Düşüncelerine çok katıldım kadının. Ondan alıntı yaparak sana anlatacam. Şimdi bu kişi seni aldatıyor bu ortada bunu kenara koyalım. Sen aldatılmaya nasıl bakıyorsun? Senin için bir ayrılık sebebi mi? Tabiki çoğumuza göre öyle ama "ben sevgilimi seviyorum" faktörü ortaya çıkınca iş değişiyor. O zaman ya 1. şık; alıp karşına birdaha yapmaması konusunda uyarırsın ((((burada neden yaptın niçin yaptın yok. ilişkisi olan birinin böyle bir nedeni olamaz.Bu soruları sorarsan ona kendini haklı çıkarma şansı verirsin))) ve seviyorsan devam edersin. Ama ilerde gene aldatma ihtimali hep içinde olur.Bunun yanında eğer devam ediyorsan bu konuyu her kavgada adamın önüne sunmayacaksın bu da var. ve aldatırsa yakınmayacaksın çünkü bu adamın bu eğilimini bir kez gördün. 2. şık ise onu hayatından çıkarmak. Sevsende sevmesende..Sonuçta o son insan değil. işte dün akşam kadın bunları anlattı bende böyle düşünüyorum. Aslında 2 seçeneğin var. Bunun kararınıda sen verebilirsin canım.

aldatılmayı kim içine sindirip kabul edebilirki, kabul etse bile içinde hep bişeyler eksik kalır, güvensizlik üzerine kurulu bi ilişki olamaz... olmamalı da. bitirmeliyim daha yolun başındayken ama nasıl...

du$unecek arada kalack bi$ey yok
aldatmi$ sizi ve alti ustu bi sevgili
yol verceksin herkes kendi yoluna bakacak

insanlar bu sebepten evliligini yikiyor sen iki gunluk svegiliyi mi atamayacksin

aldatılmayı kim içine sindirip kabul edebilirki, kabul etse bile içinde hep bişeyler eksik kalır, güvensizlik üzerine kurulu bi ilişki olamaz... olmamalı da. bitirmeliyim daha yolun başındayken ama nasıl...

Alacaksın karşına, ya anlat ben böyle bir şey yaptım ama pişman değilim. Seninle tartışmak kavga etmek istemiyorum.En önemlisi artık sana güvenemem de. Ya da yaptığını anlatmak istemiyorsan ben sana güvenemiyorum ilişki boyuncada güven bir türlü oluşamadı.tam anlamıyla bana bağlılığın konusunda tereddütlüyüm. bu ilişki daha da ilerlemeden bitsin de.

sanırım neden bittiğini açıkça öğrenmeli, hata kimde, ne yüzünden bitiyor bilmeli...

sanırım neden bittiğini açıkça öğrenmeli, hata kimde, ne yüzünden bitiyor bilmeli... her nekadar sevsemde onu ben hazmedemiyorum bu olayı

Geçer tatlım üzülme. Böyle karar verdiysen iyi şanslar. Sonrasında olanları yazarsın

teşekkür ederim umarım geçer. az önce yanıma geldi, huzursuzsun konuşmuyorsun beni korkutuyorsun dedi, hazır olmadığım için zamanı geldiğinde konuşuruz dedim sanırım önce kafamda bazı şeyleri netleştirip bitirmem lazım

başta zaten hepsi de sen farklısın değerlisin ötekiler gibi diğilsin falan der canım

ne dicek seninle de biraz takılıp sonra kafama göre takılıcam tatlım diyecek değilya

bana sorarsan yolver gitsin..iyice güvenmeden iyice tanımadan asla umut ve beklenti içine girme sora üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…