tavsiyelerinize ihtiyacım var, ne yapacağımı şaşırdım :((

Canım ben ayrılman taraftarıyım
Çünkü insan 7 sinde neyse 70 inde de aynı
Senden önce bu kadar sey yapmışsa senden sonra da yapar , ben inanmıyorum bir kadına asık olup evlenip değişeceklerine.
Huylu huyundan vazgeçmez
Babaminda bekarken pek cok kız arkadaşı olmus , annemde senin gibi düşünmüş evlenmiş , evlendikten sonra yapmaz benden önceydi onlar diye , ama bi süre sonra pek cok kadınla aldatti annemi
Oyuzden ben inanmıyorum değişeceğine

bende o kluptenim kızlar malum "facebookta aldatılanlar klubü..."

mesajlarını yakalamışsın
adam hiç pot kırmadan hala senle görüşüyo
ve sen de bunları okuduğun halde açık açık konuşmuyosun...

benim fikrime göre aldatmanın ikinci şansı olmaz sanırım..

aldattı mı vericeksin yolunu diğerine gitsin gerekirse koşa koşa hatta...

eğer affedilirlerse onlara ikinci bir aldatma şansını biz veriyoruz yine yaparlarsa da suçlu biz olmalıyız..

şunu anladımki bir hüküm vermeden önce iyice düşünmek gerekiyor. bu olaydan sonra ayrılmaya karar verdim, hatta ayrılmayı düşündüğümü söylerken, tlfnunu karıştırıp msjlarını okuduğumu söylemeyi düşünmüyordum. ama iyiki öyle yapmamışım. karşıma aldım ve sordum bu kız kim ben senin tlfnunu karıştırıp msjlarını okudum diye. ve söylediklerini duyunca günlerdir neden içimde tuttum ona sormadım diye kendime kızdım. bazen görünenle gerçek farklı olabiliiyor. o yazılan msjlar sevgilimin face inden en yakın arkadaşı tarafından yazılmış,arkadaşı o kızla bir ilişki yaşayacaklarmış ama kıza güven konusunda şüphe duyduğu için denemek istemiş,sevgilimin face inden yazarak,hatta arkadaşının face inide açıp msjları gösterdi. böyle bir şey olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. ama şunu anladım ki bir şey olduğunda durumu hemen konuşup çözüme kavuşturmak,günlerdir kendime eziyet çektirdim. gözleri doldu,seni kaybetmekten korktum konuşmaya böyle girince dedi, bende dayanamadım o da dayanamadı sarılıp ağlamaya başladık ( onu ilk kez böyle ağlarken gördüm, öyle şeyler dedi ki beni gerçekten sevdiğine inandım. şimdi diyceksiniz ki laflar bunlar ama öyle değil çünkü o her zaman sevdiğini dile getirip o cümleyi laçkalaştıran biri değil. kısacası şu an her şey yolunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…