Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle aynı kaanatteyim ama bu, sonucu degistirmiyor , tac kimdeyse kral odurSöylediğiniz gibi hakkinizda söylenenlere itibar ederek size tavır aldılar ise ,hocalarınız evrimlerini tamamlamamış olmali![]()
Size de çok geçmiş olsunAllah yardımcınız olsun, zor bir durum. Benim de başıma gelmişti ama ben orda kalmayacaktım zaten. Aradaki kişi kıskançlığı yüzünden arkamdan hocayı doldurmuş (bunu yapan da benden üst konumda , erkek) , hoca ben orayı bitirene kadar mobbing yaptı resmen. Ama Allah büyük, ben ayrıldıktan sonra bölüm de kapandı, ikisine de kalmadı
İnşallah sizin haklılığınız ortaya çıkar
Yatay geçiş yapamaz mısın?Size de çok geçmiş olsuneşekten düşenin halini eşekten düşen anlar
benim daha en az iki yilim var. Benimle uğraşan bi kiz grubu ve bi arastirma görevlisi .. canimi yakmak için yollar ariyorlar .. bi yol bulamayinca iftiralara basvuruyorlar
![]()
Yani bir Araştırma Görevlisi olmasa işin içinde tamam ama, o bile öğrenci ile uğraşıyorsa bu okuldan hayır gelmez.Yapabilirim ama evime uzak olacak simdiki evime yakin hem dekan felan beni biliyor ilk yilimda makalem kitaba basildi hem aileme ne dicem
Haklisin ama ben öyle çiçek çikolata felan hiç yapamamYani bir Araştırma Görevlisi olmasa işin içinde tamam ama, o bile öğrenci ile uğraşıyorsa bu okuldan hayır gelmez.
Hocalara birer demet çiçek alıp git, böyle şeyleri severler, bi kutu da çikolata götürürsün, ıyy yalaka derler sanma, bayılıyorlar ilgiye. Küçük bir okul heralde bu, rekabet ortamı yaratılmış, sen çok iyi anlaşan bile alacaklarının garantisi yok, YÖK öyle eskisi gibi kadro açtırmıyor, kendini de fazla üzüp yıpratma.
Önümüzdeki yıl odanı değiştir ve bu araş gör yanına bir şey sormaya gitme,sınav odaklı ilerle, bu okulda yl-dr var mı?Haklisin ama ben öyle çiçek çikolata felan hiç yapamamküçük bir üniversite ve arastirma görevlisi ego kasmak için okuldaki biraz rahat kizlari cevresinde topluyor. Ben de ciddi duruyorum. Bana sürekli laf söylüyor sen cok mesafelisin ,sen çok tecrübesizsin , çok arastirma yapiyosun kendin bulursun bana sorma vs diyor ve danismanim
![]()
Yl vardi ama yök listeden kaldirmis docentler alininca ,belki ben mezun olana kadar tekrar gelir. Doktora yok. Haklisin hic muhatap olmayim.Önümüzdeki yıl odanı değiştir ve bu araş gör yanına bir şey sormaya gitme,sınav odaklı ilerle, bu okulda yl-dr var mı?
Yl olan bir fakülteye yatay geçiş hayatının doğrusu olabilir.Yl vardi ama yök listeden kaldirmis docentler alininca ,belki ben mezun olana kadar tekrar gelir. Doktora yok. Haklisin hic muhatap olmayim.