Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aklina girmis ailesi kac yasinda insan keni kardesine birc vermiyor bu devirde. evi ayirmasinlar kese bizim kese olsun diye yaptirmislar borc anladigim kadariyla. Soyleyin esinize cocugunuzda olaca kalan 50tl ile cocugu nasil buyuteceksiniz cocuk buyuk sorumluluk 50 tl ile buyumez kinamiyorum sakin oyle dusunmeyin birclari hafifletsin ayri eve cikin

evet konuştum eşimle askeriyeye başburdu benim ailemin çogu asker çalışanı yada polistir ilk dogu görevi alıp borcu sıfarlamayı düşünüyor şuanda askere kim başvuru yaptıysa hepsi kabul edildi eşiminde kabul edilecegini düşünüyor inşallah olurmu desem olmazmı desem hayırlısı diyorum çok şehitte oluyor korkuyorum da allah görüyor halimizi artık bişey diyemiyorum inan onunda elinden gelen bunlar gece gündüz mesaiye kalıyor kaynakçı birde gözleri kan çanagı halinde eve geliyor acıdan uyuyamıyor ona ne söyleyim artık

dogrudur canim hakkinizda hayirlisi.Askerlerimizin polislerimizinde Allah yardimcisi olsun insallah. Bebefinizin hatrina insallah rahata erersiniz. Dunyanin en iyi kaynanasida olsa bir oturmam asla cunku 5 sene ayni evde oturdum anliyorum sizi.

evet eşimin adına kredi çektirdiler tabiki eşim olmadan vermezler krediyi ama ödeyeeklerini söyledikleri için eşim çekti
Kredinin bitmesine ne kadar var? Bitince hemen ayırın evinizi. Hiç olmazsa kendinize borçlanırsınız. Borcun sonunda da bir şey kalır elinizde.
Bir anne baba nasıl böyle vicdansız olabiliyor anlayamıyorum.

3 yıla yakın var taksiti 12 bin tl kalan bunlar istiyorki bir tane oglumuz var bize herşey yapsın kan emici sülük gibiler nefret ettirdiler kendilerinden akşama kadar daha mutfak masrafına yardım etmiyor diye eşime agzına geleni söyler kaynanam akşam olunca da oglunun yanında canım oglum aşkım aglum böyle konuşur yüzsüz yüzüne bakıyorum bazen bu kadın aynı kadınmı diye suratını çevirir bakmaz bana ertesi gün yine aynı

Doğru diyosun bebek çok büyük İHTİYAÇ.. Bunu da öğrendik çok şükür. Yiyecek ekmeğimiz olmasın cebimize 50 tl kalsın ama çocuk olsun bizle beraber o da sefalet çeksin. Çünkü çok büyük ihtiyaç çocuk

eğer zamanında bu şekilde bir evliliği kabul etmeyip, sen evi kurana kadar beklerim deseydiniz şu an kendi evinizde oturuyor olurdunuz, ne aceleniz vardı ki gidip hiç tanımadığınız insanların evine yerleşip hizmetçiliklerini yaptınız?
bikaç aya eve çıkacağız dediğinde o zaman bikaç ay sonra evlenelim diyemediniz mi?
cidden anlamıyorum ben ya, kapasitemin üzerinde bir yaşam biçmi bu...

Fazla fedakârlık kokan bir konu ne diyeceğimi sasirdim....

Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah bebeğinizle size mutluluklar :) aklıma gelen tek şey bu oldu hayatta herkesin çekeceği bir çilesi bir sınavı vardır bu da sizin sinaviniz sanırım Allah yardımcınız olsun

50₺ ile bebeğinize nasıl bakacaksınız
SEN ÇOCUK YAPMAK İÇİN MİLLETİN NELER YAPTIGINI HER AY NELER ÇEKTİGİNİ BİLMİYORSUN O YÜZDEN DALGAYA ALIYORSUN 30 YAŞINA GELİNCE YADA 40 YAŞINA GELİNCE ÇOCUK YAPMALIYDIK GALİBA YADA HİÇ OLMASA DA OLUR SENİN İÇİN DEGİLMİ BİLMEYİNCE ANLAMAYINCA BÖYLE DENİLİR İŞTE

Nerede dalga geçmişim pardon?

eşinin maaşı ne kadar
ayrı eve cıkın
böyle bekar odada hayat mı gecer

50 tl ye nasıl bebek bakacaksınız

Ben çocuk yapmak için ne çekildiğini gayet iyi biliyorum. Çünkü çocuğuma daha iyi imkan sağlamak için 2 buçuk yıl şartlarını iyileştirmek için 1 buçuk yıl da hamile kalmak için bekledim. Önemli olan üremek değil

ne varmış 30-40 yaşında çocuk yapınca?
biz tam 7 yıl bekledik maddi manevi hazır olalım, çocuğumuzun hiçbir şeyi eksik olmasın diye, yıllarca para biriktirdik, ve anne olduğumda 30 yaşındaydım, hiçbir şeyi eksik olmadı, en iyi şekilde büyüdü kızım. siz yangından mal kaçırır gibi evlenip çocuk yaptınız diye doğrusu bu mu yani?
o zaman dert neresinde, 50 liranızla güle güle büyütün bebeğinizi.

Yap ses kaydını dinletamam eşine belki akillanir

Aaa ama çocuk ihtiyaç.. Bu çocuğun hastane masrafı maması bezi nasıl alınacak bilmiyorum. Allah yardımcısı olsun ne diyim

Aaa ama çocuk ihtiyaç.. Bu çocuğun hastane masrafı maması bezi nasıl alınacak bilmiyorum. Allah yardımcısı olsun ne diyim

böylelerine müstahak,
30-40 yaşında mı yapsaymışmış, sanki 30-40 yaşında yapınca biyerimiz eksildi,
adam evlenirken 3 ay sonra eve çıkarız demiş, 3 ay bekleyememiş genç odasına gelin gitmiş,
borcun bitmesini beklememiş, ayda 50 tl ile çocuk büyütecek
ama çocuğunun geleceğini düşünüp ona göre adım atanların annelik yaşına laf ediyor.
valla bazıları yaşadıklarını fazlasıyla hakediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…