• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyelerinize ihtiyacim var..

Sweetshadow6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
211
32
38
Nerden baslayacagimi bilemedim.. hayirlisiyla ben bahara dogru nisanlaniyorum fakat erkek arkadasim beni cileden cikariyor.:KK62: Meslegi askeri personel sabahtan aksama kadar calisir, goreve gider, nobet tutar, eve gelir ders calisir uyur :KK43::KK42::KK42: gun icinde oglene dogru aramak istesem mesajda sorarim musait misin konusalim mi derim musaitse konusuruz o da 5 dk gecmez :KK43: eve gelir konusmak isterim zahmet edipte konusmaz. :KK43: bana dedigi sey sinavim var ders calisiyorum az anlayisli ol..:KK51: bunu duyunca da cileden cikiyorum insanlar ayni sehirde olmalarina ragmen telefonda gunde kac defa konusurlar biz birbirimize uzagiz telefonda konustugumuz yok kasim ayini toplasan 2 saati gecmemistir :KK43: inanin ben cok uzuluyorum annesi babasi gun icinde on defa arar knlarla konusur fakat bana sira gelince isi olur :KK43: skype da hani gorusecektik anca oyun oyna haberlere bak film izle bana sira gelince isin olur daha gecen gun ders calisiyorum dedi mesaj attim cevap vermedi. meger uyumus bende sinirlenip sayiyorum senin ders calisma anlayisin bu mu bana ders calisacagim diyorsun bir bakiyorum uyumussun azicik uykundan fedakarlik yapip benimle ilgilenip konussan yada dersine 1 saat ara versen uyumayip o 1 saati sonradan tamamlasan diyorum fakat yok yok yok :KK61:o kadar uzuluyorum ki uzerine hakli oldugum halde gittigimde de kislada askerler burda sen. Bi rahat nefes alamayacak miyim sana gelince huzur bulmak istiyorum bu sefer sen basliyorsun diyor :KK43: hanimlar vallahi haksiz olsam susacagimda hakliyim az ilgi bekliyorum normal gunde de eve geldigi gibi en erken saat 7 de, eeenn gec 9 da coktaaaann uyumus olur. ben biktim onun surekli uykusundan.. yok disim agiriyor,yok basim agiriyor,yok yorgunum ooff hep bahane artik beynim durdu sinirden agla agla gozlerim sisti:KK42::KK42: lutfeen akill verin o bana ilgi gostermeyince hakli olarak savunmaya geciyorum.. birde telefonda ona hatasini soyleyince yine uzerime geliyorsun kapatiyorum isim var der kapatir :KK43: okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
biraz ağırdan al, sabret bence.... bırak seni merak etsin, 2 gün telefonunu kapat, sen de iletişim kurma... o sana nasıl davranıyorsa sen de ona o şekilde yap... senin ilgine alakana alışmışsa eğer, noluyor uleeen diyecektir, haydi kolay gelsin:=)

kendın soyluyorsun cok yogun sureklı calısıyor dıye
bazen ınsan cok bunalıyor gercekten bıraz kendı halıne bırak cocugu kavga cıkarma
ben kendımden bılıyorum bazı zaman o kdr uyusuklasıyorumkı kımse aramasın msj atmasın ıstıyorum telde msj gorunce sınırlenıyorum resmen

Neden ders cAlisiyor. Farkli bir ise mi girecek¿ Duzen mi oturtmaya calisiyor.
SİZ DE azicik aramayin sormayin sabredip bekleyin.

biraz ağırdan al, sabret bence.... bırak seni merak etsin, 2 gün telefonunu kapat, sen de iletişim kurma... o sana nasıl davranıyorsa sen de ona o şekilde yap... senin ilgine alakana alışmışsa eğer, noluyor uleeen diyecektir, haydi kolay gelsin:=)
Teşekkür ederim birde onu deneyeceğim şuan bunu yazarken bile ağlıyorum.. :KK42:şuanda da evde yine bir şey yok.. ders çalışıyorum falan filan... bıktım artık anneside bu akşam tanışmaya gelecek benim halime bak..

bize 3000 dakika yetmiyor ikimizde çalışıyoruz ama akşam vakit buluyoruz. otur konuş bence

bize 3000 dakika yetmiyor ikimizde çalışıyoruz ama akşam vakit buluyoruz. otur konuş bence
offff anlasaa keşkeeeee ana babasına sıra gelince gün içinde on defa hergün muhakkak ararlar onlarla konuşur bana sıra hep bahane hep bahane.. ne güzell :( ben ise konuşmaya hasretim şuanda da dolu mesaj attım tınlamıyor bile :(

kendın soyluyorsun cok yogun sureklı calısıyor dıye
bazen ınsan cok bunalıyor gercekten bıraz kendı halıne bırak cocugu kavga cıkarma
ben kendımden bılıyorum bazı zaman o kdr uyusuklasıyorumkı kımse aramasın msj atmasın ıstıyorum telde msj gorunce sınırlenıyorum resmen
tamam yoğunda hiç mi boş zamanı yok insan azda olsa fedakarlık yapar bende kpss çalışıyorum o konuşmak istediğinde dersimi bırakıp konuşuyorum :( az da o fedakarlık yapsın değil mi... :( akşama 1 saat geç yatsın telefonda konuşunca bile telefonda uykuya dalıyo ooofff deliriyorummmmm ders çalışıyor o zaman 1 saat boşluk yarat benimle konuş sonradan o 1 saati tamamla diyorum :(

Neden ders cAlisiyor. Farkli bir ise mi girecek¿ Duzen mi oturtmaya calisiyor.
SİZ DE azicik aramayin sormayin sabredip bekleyin.
sınavda AOF sınavııı diyo bu yıl bitirmem lazım.. kendi mesleğimin sınavına çalışsam sesimi daha hiç duyamazsın diyor :KK43: kalınca 300 kitap mı ne varmış. emin olun aramasam gönlümü iki lafıyla alıyor sonradan yelkenler suda bende :KK43:

offff anlasaa keşkeeeee ana babasına sıra gelince gün içinde on defa hergün muhakkak ararlar onlarla konuşur bana sıra hep bahane hep bahane.. ne güzell :KK43: ben ise konuşmaya hasretim şuanda da dolu mesaj attım tınlamıyor bile :KK43:

ne kadar süredir berabersiniz?

tamam yoğunda hiç mi boş zamanı yok insan azda olsa fedakarlık yapar bende kpss çalışıyorum o konuşmak istediğinde dersimi bırakıp konuşuyorum :KK43: az da o fedakarlık yapsın değil mi... :KK43: akşama 1 saat geç yatsın telefonda konuşunca bile telefonda uykuya dalıyo ooofff deliriyorummmmm ders çalışıyor o zaman 1 saat boşluk yarat benimle konuş sonradan o 1 saati tamamla diyorum :KK43:
bazı ınsanlar boyle ıste bnde boyleyım
yorgunsam canım sıkkınsa yda ısım varsa gozum gormuyor bıseyı
sen cok haklısın bısey demıyorum yanlıs anlama ama huy meselesımı desem karaktermı desem bılmıyorum ya

bazı ınsanlar boyle ıste bnde boyleyım
yorgunsam canım sıkkınsa yda ısım varsa gozum gormuyor bıseyı
sen cok haklısın bısey demıyorum yanlıs anlama ama huy meselesımı desem karaktermı desem bılmıyorum ya
estağfurullah canım ne demek :) işte insandan insana fark ediyor da bu ilişkide ben erkeğim o kız gibi.. ne bileyim istediğimde çok bir şey yok.. mesela tartışma olur o kısadan kesmeyi sever,ben ise yığılıp birikeceğine konuşup halledelim der o da yine başladın diye söylenir..

kiminin iş hayatı gerçekten çok yorucu. belki de gerçekten çok yoruluyor???

estağfurullah canım ne demek :) işte insandan insana fark ediyor da bu ilişkide ben erkeğim o kız gibi.. ne bileyim istediğimde çok bir şey yok.. mesela tartışma olur o kısadan kesmeyi sever,ben ise yığılıp birikeceğine konuşup halledelim der o da yine başladın diye söylenir..
bak bu konuda bende senın gbıyım ,
ama artık ders aldım kesınlıkle msjda hıcbıseyı konusmam cunkı yarım yamalak okuyor sacma sapan cvplar yazıyor sonrada =)

kabullen artık tatlımm ozaman canını sıkma :)
kabulleneyim mi :KK43: 22 yaşındayım ömrüm çürüdüü.. bu konu dışında çok şükür problemimiz yok.. bana mesaj atmış demiş git seninle ilgilenen birini bul :KK42:daha ne denir ki ayrılacam yani o laftan sonra... bazende kırıcı konuşur.. diyorumya sesini duyunca gönlümü alır eder yine kanarım

Son düzenleme:
Back
X