- 22 Temmuz 2014
- 211
- 32
- 38
- Konu Sahibi Sweetshadow6
Nerden baslayacagimi bilemedim.. hayirlisiyla ben bahara dogru nisanlaniyorum fakat erkek arkadasim beni cileden cikariyor.
Meslegi askeri personel sabahtan aksama kadar calisir, goreve gider, nobet tutar, eve gelir ders calisir uyur 

gun icinde oglene dogru aramak istesem mesajda sorarim musait misin konusalim mi derim musaitse konusuruz o da 5 dk gecmez
eve gelir konusmak isterim zahmet edipte konusmaz.
bana dedigi sey sinavim var ders calisiyorum az anlayisli ol..
bunu duyunca da cileden cikiyorum insanlar ayni sehirde olmalarina ragmen telefonda gunde kac defa konusurlar biz birbirimize uzagiz telefonda konustugumuz yok kasim ayini toplasan 2 saati gecmemistir
inanin ben cok uzuluyorum annesi babasi gun icinde on defa arar knlarla konusur fakat bana sira gelince isi olur
skype da hani gorusecektik anca oyun oyna haberlere bak film izle bana sira gelince isin olur daha gecen gun ders calisiyorum dedi mesaj attim cevap vermedi. meger uyumus bende sinirlenip sayiyorum senin ders calisma anlayisin bu mu bana ders calisacagim diyorsun bir bakiyorum uyumussun azicik uykundan fedakarlik yapip benimle ilgilenip konussan yada dersine 1 saat ara versen uyumayip o 1 saati sonradan tamamlasan diyorum fakat yok yok yok
o kadar uzuluyorum ki uzerine hakli oldugum halde gittigimde de kislada askerler burda sen. Bi rahat nefes alamayacak miyim sana gelince huzur bulmak istiyorum bu sefer sen basliyorsun diyor
hanimlar vallahi haksiz olsam susacagimda hakliyim az ilgi bekliyorum normal gunde de eve geldigi gibi en erken saat 7 de, eeenn gec 9 da coktaaaann uyumus olur. ben biktim onun surekli uykusundan.. yok disim agiriyor,yok basim agiriyor,yok yorgunum ooff hep bahane artik beynim durdu sinirden agla agla gozlerim sisti
lutfeen akill verin o bana ilgi gostermeyince hakli olarak savunmaya geciyorum.. birde telefonda ona hatasini soyleyince yine uzerime geliyorsun kapatiyorum isim var der kapatir
okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme: