• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Internette tanidigin kizin sorunlarindan sanane ne biliyosun sorunu oldugunu yada dogru soyledigini.cocuk daha diyosun.
kadin ol erkek ol farketmez.

Karşıdakinin 15 yaşında bir kız olduğunu nerden biliyorsunuz. Dövmeci diye böbrekçiye goturmesin sizi?!?

ailesini bir şekilde ikna etse birkaç gün beraber gelseler, istanbula çinden japonyadan bile ziyaretçiler geliyor
Siz nasıl ailenizi ikna edemeyecekseniz aynı şey diğer kız içinde geçerli. Hiçbir aile çocuğunu sadece internetten tanıdığı birinin yanına göndermez, ailece de gitmez, hele bu zamanda bu talebiniz imkansız.
Kızım 21 yaşında bana gelip dese ki anne netten bir kız arkadaşla görüşüyorum çok iyi biri yanına gideceğim, otur oturduğun yerde derim, kaldı ki lise çağında bir çocuk imkansız.

Sen erkekmisin?
internette taniatigin biriyle buradaki gibi konusup yardomci olabilirsin klavye ile otesi imkanlarina kalmia bisey eger bayansan.
erkeksen Mune Mune seni samuray kiliciyla yaka paca atar siteden haberin olsun
Ilahi allah iyiliğinizi versin bu kadar güzel anlatılırdı ancak :KK70:

Konuyu okuyunca bir kızın yakın arkadaşıyla görüşmek istediği gayet açık. Erkek olduğunu nereden çıkardınız? Sizin hiç görüşmek isteyecek kadar samimi olduğunuz hemcinsleriniz yok herhalde :63:

Benim de öyle bir arkadaşım vardı hemde Almanya'da. Türkiye'ye tatile geldiklerinde buluştuk. İlk buluşma olduğundan yanında bir tanıdığı ile gelmesini istedim. Hem o rahatsız olmasın kendini güvende hissetsin diye, hem bu düşünce beni de iyi hissettirsin diye. Konuşun bir yakını ile bu yaz İstanbul'a tatile gelsin. Dışarda görüşün önce. Ya da siz gidin onun yanına, erkenden uçak bileti alın baya hesaplı oluyor.

Back
X