daha önce hiç kullanmadım takma kirpHayırlı olsun şimdiden ben takma kırığı eczaneden aldım i-envy diye bi marka 30 tl 4 numaraya kadardı 2 numarasini aldım güzel oldu.aynı şehirde olmadığımız için gerisine yorum yapamicam takma tırnak takabilirsin güzel takılar ayakkabılar mis givi parfüm ne biliyim işte böyle şeyler
beyaz giymek istemem ama pudra tonları abartısız şık sade olmasını istiyorum ama dedıgım gibi nerelerde satıkır falan kayseriyi bilmiyorumBen anlamadım Kayseri ye mi taşınacaksınız? Ve oğlunuzun sünnet düğününde siz organize edip çağıracaksınız, başka türlüsüne müsade dahi etmemelisiniz zaten..
Birde sünnet çocuğu anneleri şu sıralar bembeyaz gelin gibi giyiniyor. İnstagramda örnek bulursunuz bence.
Bende bilmiyorum ama model bulup iyi bi terZiye diktirebilirsiniz.beyaz giymek istemem ama pudra tonları abartısız şık sade olmasını istiyorum ama dedıgım gibi nerelerde satıkır falan kayseriyi bilmiyorum
nasıl bi elbise giyinebilecegim konusunda da hicbi fikrim yokBence takma kirpikten ziyade siz giyeceğiniz elbisenin çook güzel olmasına dikkat edin.Takma kirpiği kuaförlerde de takıyorlar.
tesekkur ederım fıkrınız ıcın bulamazsam dıktırırım heralde artıkAyrıntıda boğulmayın.Bir sünnet annesi olarak çok güzel bir elbise almaya çalışın bulamıyorsanız diktirin
izmir caddesi kayseri demıymıskuaörler yapar abiye sevmediğim içn bilmiyorum ama izmir caddesini çok övüyorlar
izmir caddesı kayserıdemikuaörler yapar abiye sevmediğim içn bilmiyorum ama izmir caddesini çok övüyorlar
sünnet 6. ayda biz kayserideyiz buraya tasınıyoruz tamamen ve ben hiçbiryeri bilmiyorumŞu anda kayseride misiniz Ankarada mısınız anlayamadım?Elbisenizi kayseriden mi alacaksınız/diktireceksiniz?Sünnet ne zaman?
ankara olduğunuzu söylediniz kayseriye gideceğinizi belirtti..izmir caddesi kayseri demıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?