• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyelerinizi bekliyorum lütfenn

:KK43:(( şimdi baktımda eşide çok güzelmiş. ne sinir bozucu
Allah mutlu mesut etsin onu mutlu görmek yanında güzel bi kadın görmek beni daha memnun ediyor çünkü sevdiğim biri 😊 üni 1’de bende Alman bi müzik grubunun solistine aşık olmuştum üstelik adam 51 yaşındaydı 🤣 sırf onun için 2. sınıftayken staja Almanya’ya gittim.Kendilerinin sık sık toplantılarına geldiği fan clublarına üyeydim orda tanıştım.eeeh bunun için mi ölüp bitmişim dedim sonrada unuttum gitti 😂

Allah mutlu mesut etsin onu mutlu görmek yanında güzel bi kadın görmek beni daha memnun ediyor çünkü sevdiğim biri 😊 üni 1’de bende Alman bi müzik grubunun solistine aşık olmuştum üstelik adam 51 yaşındaydı 🤣 sırf onun için 2. sınıftayken staja Almanya’ya gittim.Kendilerinin sık sık toplantılarına geldiği fan clublarına üyeydim orda tanıştım.eeeh bunun için mi ölüp bitmişim dedim sonrada unuttum gitti 😂
sen evet baya bir olayı aşmışsın yani ben izmire gitsemmi diye düşünüyorum. sen şehir dışı yapmışsın :) ama şunu söyliyim bu yazdıkların tamamen çaresizlikten çünkü başka bir çare yok mutluluk dilemekten başka.ama içinde kalmamış ve yapmışsın.ve bunun rahatlığı oluyor bunu da anlamış oldum.çok sğl canım

Bir ünlüye hayranlık duyman normal ama seninki bana cok itici geldi sonuçta evli ve sen eşi hakkında onla işim yok çokta güzelmiş mutluluklar dilemekten başka carem yok diyosun
Sanki onceden sizle iliskisi varmış bırakıp gitmis evlenmiş gibi konusuyorsunuz
Ne bekliyorsunuz görüşünce size aşık olmasını mı?

Bir ünlüye hayranlık duyman normal ama seninki bana cok itici geldi sonuçta evli ve sen eşi hakkında onla işim yok çokta güzelmiş mutluluklar dilemekten başka carem yok diyosun
Sanki onceden sizle iliskisi varmış bırakıp gitmis evlenmiş gibi konusuyorsunuz
Ne bekliyorsunuz görüşünce size aşık olmasını mı?
ben o kısmı başka arkadaşın hayran olduğu kişi için yazdım.eşiyle evet işim zaten yok.bana aşık olmasını tabiki beklemiyorum.sadece vakit geçirmek istiyorum.bu çok mu anormal bişey

ben o kısmı başka arkadaşın hayran olduğu kişi için yazdım.eşiyle evet işim zaten yok.bana aşık olmasını tabiki beklemiyorum.sadece vakit geçirmek istiyorum.bu çok mu anormal bişey
ünlü ya da ünsüz ne fark eder ünlülerin eşlerinin duyguları yok mu onunla vakit geçirmek istemeniz tabiki anormal birşey

üstelik siz sanırım aşıksınız öyle hayranlık falan değil

Sen eşi ve o vakit geçiseniz no problem
Sahnesini izlesen no problem
Ama özel olarak birebir görüşmek istemek yes problem
Canım bazen hayranlık duyduğumuz insanların aslında öyle hayranlık duyulucak pek birseyleride yoktur sen ben gibiler yani bunun için kalkipta başka şehire tek gitme dünya hali bu ne ne olmaz

eşiyle bir işim yok. sonuçta o bir sanatçı ve benim amacım kötü değil. sadece tanışmak istiyorum.yüzyüze görüşmek istiyorum

Eşini taniyorum o yuzden demistim, ama esiyle isin yoksa, basinin caresine bak.
Esi guzelmis cok sinir bozucu yazmandan belli zaten niyetin de karakterin de...

Eşini taniyorum o yuzden demistim, ama esiyle isin yoksa, basinin caresine bak.
eşi güzelmiş diye sarp apakın karısına dedim. başka bir arkadaşın hayran olduğu kişi için dedim. ayrıca armağan uzunun eşinin güzel olduğunu düşünmüyorum. eşini tanımanın bana bir faydası yok. çünkü eşinin hayranı değilim.ayrıca ben buraya onunla evlenmek için ne yapabilirim diye sormadım.sizce bunun için izmire gitsem mi diye fikir almak için sordum. kimse karısından boşansın diye uğraşmıyorki.neden oralara çekiyorsunuz konuyu anlamadım.

Till lindemann mı yoksa 😄

ünlü ya da ünsüz ne fark eder ünlülerin eşlerinin duyguları yok mu onunla vakit geçirmek istemeniz tabiki anormal birşey

üstelik siz sanırım aşıksınız öyle hayranlık falan değil
vakit geçirmekten kastım birlikte olmak değil ya :) herkes ne kadar yanlış anlıyor beni.ben yüzyüze görüşelim istiyorum hepsi bu

Ben yanlış anlamadıysam arkadaş onu Sarp Apak ve eşi için söyledi.Ben kendisini Çengelköy’de gördüm eşi de vardı yanında o yüzden gitmedim onu söyledim arkadaşta Sarp’ın eşi hanımefendi için söyledi sanırsam. 😅

mrb kızlar. herkes buraya derdini yazmış. baya bir süredir okuyorum. bende aynı şekilde danışmak istediğim bir durumu buradan akıl almak amacıyla yazmak istediğim için üye olmaya karar verdim.
bu konuda beni tabiki kınayacak insanlar çıkabilir ama hayatta insanın başına herşey gelebiliyor.o yüzdende düşündüm bu konuda öncelikle insanlar fikir almak daha mantıklı olurdu. etrafımda şuanda yaşadığım durumu anlayan birileri olacağın sanmıyorum çünkü kapalı bir toplum içinde yaşıyorum.belki dedim buradan beni anlayan yada tavsiyede bulanacak birilere çıkar diye düşündüm.çünkü gerçekten artık kafamı çok takmaya başladım. çok sevdiğim ünlü bir isim var ve onunla tanışmak istiyorum.hergün internette olan 5-10 videosunu izlemekten başka bişey yapamıyorum şu aşamada.artık gerçekte hayattada tanışmak istiyorum ama ben ankarada yaşıyorum o ise izmirde. bu isim kim diye sorarsanız.bülent ersoyun eski eşi vardı armağan uzun sürekli onu netten açıp dinliyorum ama canlı olarak dinleyip ona ulaşmak istiyorum.sanırım izmirde programlar yapıyormuş.zaten nette çok az videosu var ama onu çok ama çok ama çok seviyorum ve kendisiyle tanışmak istiyorum.sizce bunun için kalkıp izmire gitsem mi.yada ona ulaşma şansım nasıl olabilir.
geçen gün bir komşum gtti karşıyakada gündüz matinesi yapıyor kadınlara, komşum resim çektirmiş yanyana...

Back
X