- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
İğrenç değil mi :)4. sayfada nihayet..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğrenç değil mi :)4. sayfada nihayet..![]()
:) neden böyle söylediniz?Hayranlık duyacak başka birisi kalmadı mı?![]()
Bülent ersoyla evlendiği için olabilir.:) neden böyle söylediniz?
Bülent abla konuyu görse 5 saat konuşur.Bulent abladan sonra sana bakmaz![]()
Birde ordan duseriz eksi sozlugeBülent abla konuyu görse 5 saat konuşur.![]()
evet o kısmı malesef kötü ama yinede bülent ersoyda insan. ve o artık tam bir kadın :) o yüzden bana çok tuhaf gelmiyor açıkçası bu. iğrenç olarak görmüyorum.yani bu bana abes gelmediği için armağana olan sevgimi de etkilemiyor.hatta şöyle düşünürsek armağan demekki kadınları bırak bir erkeği bile kendine aşık edilebilmiş yakışıklılıkta diyebiliriz :))))Bülent ersoyla evlendiği için olabilir.![]()
Aslında sorun cinsel yöneliminden ziyade, kendisini para ve şöhret için satmış olması. Hem de bülent ersoya. :)evet o kısmı malesef kötü ama yinede bülent ersoyda insan. ve o artık tam bir kadın :) o yüzden bana çok tuhaf gelmiyor açıkçası bu. iğrenç olarak görmüyorum.yani bu bana abes gelmediği için armağana olan sevgimi de etkilemiyor.hatta şöyle düşünürsek armağan demekki kadınları bırak bir erkeği bile kendine aşık edilebilmiş yakışıklılıkta diyebiliriz :))))
yok diyebilirsin. denilsin diye konu açtım zaten :) çok sğlAslında sorun cinsel yöneliminden ziyade, kendisini para ve şöhret için satmış olması. Hem de bülent ersoya. :)
Neyse tabi zevkler bir şey diyemeyeceğim.
Allahtan bir şey demedim desem ne olurdu acep. :![]()
çok sağol ya.aslında duymak istediğim bunlar ama asıl sorum zaten buydu. bu sence çok anormal bişeymi. kime söylesem birini dinlemek için 10 saat yol mu yapılır. sen salakmısın deniyor.o kadar yol yapmışkende benimle görüşmemesindende korkuyorum.mütevazi olduğu zaten herhalinden belli.yıllardır sevdiğim ve sesini çok beğendiğim bir insan. artık yüzyüzede olsa bir kere görüşmek istiyorum.çok sğlunGayet mutevazi bir insan,esi de ayni sekilde. Sizi dinlemek icin geldim derseniz sohbet etme imkani bulabilirsiniz. Program icin ciktigi yere rezervasyon yaptirin,bir de kendinize kalacak yer ayarlayin oyle gidin.
Anormal degil,insanlar konserlere tiyatro gosterilerine gidiyor,neden salak olsunlar ki. Benim de cok begendigim tiyatro sanatcilari var,tum oyunlarini takip etmeye calisirim. Bildigim kadariyla kadinlar matinesi de yapiyor kendisi,gidin tanisin gorusunçok sağol ya.aslında duymak istediğim bunlar ama asıl sorum zaten buydu. bu sence çok anormal bişeymi. kime söylesem birini dinlemek için 10 saat yol mu yapılır. sen salakmısın deniyor.o kadar yol yapmışkende benimle görüşmemesindende korkuyorum.mütevazi olduğu zaten herhalinden belli.yıllardır sevdiğim ve sesini çok beğendiğim bir insan. artık yüzyüzede olsa bir kere görüşmek istiyorum.çok sğlun
gel boşanıp seni alayım dese kabul etmezsiniz yani?eşi güzelmiş diye sarp apakın karısına dedim. başka bir arkadaşın hayran olduğu kişi için dedim. ayrıca armağan uzunun eşinin güzel olduğunu düşünmüyorum. eşini tanımanın bana bir faydası yok. çünkü eşinin hayranı değilim.ayrıca ben buraya onunla evlenmek için ne yapabilirim diye sormadım.sizce bunun için izmire gitsem mi diye fikir almak için sordum. kimse karısından boşansın diye uğraşmıyorki.neden oralara çekiyorsunuz konuyu anlamadım.
Kendine şunu sor Bülent Ersoyla çıkan birinden erkek mi olur de.Kalbin cevabını verir.Boş şeyler peşinde koşma derim.Ben de bağnazım galiba :))çok sağol ya.aslında duymak istediğim bunlar ama asıl sorum zaten buydu. bu sence çok anormal bişeymi. kime söylesem birini dinlemek için 10 saat yol mu yapılır. sen salakmısın deniyor.o kadar yol yapmışkende benimle görüşmemesindende korkuyorum.mütevazi olduğu zaten herhalinden belli.yıllardır sevdiğim ve sesini çok beğendiğim bir insan. artık yüzyüzede olsa bir kere görüşmek istiyorum.çok sğlun
:) bülent ersoyla yaşadıklarını valla bende merak ediyorum. şaka bi tarafa yok ben bu konuda bağnaz değilim. yani bülent ersoyla evlenmesi erkekliğine gölge düşürmez bence.zaten anneside evliliklerinin sanırım 5.ayında mı ne açıklama yapmış. oğlum bülentle birlikte olmadı. henüz kendisini hazır etmiyor diye:)Kendine şunu sor Bülent Ersoyla çıkan birinden erkek mi olur de.Kalbin cevabını verir.Boş şeyler peşinde koşma derim.Ben de bağnazım galiba :))
yalnız annesinin cinsel hayatı hakkında açıklama yapması, bülent ersoyla evlenmesinden daha büyük bir felaketmis:) bülent ersoyla yaşadıklarını valla bende merak ediyorum. şaka bi tarafa yok ben bu konuda bağnaz değilim. yani bülent ersoyla evlenmesi erkekliğine gölge düşürmez bence.zaten anneside evliliklerinin sanırım 5.ayında mı ne açıklama yapmış. oğlum bülentle birlikte olmadı. henüz kendisini hazır etmiyor diye:)
neyse yüzyüze görüşürsek olayın detayını öğrenip size bilgi veririm dermişim :))) adama direk bülent ersoyla birlikte oldunuz mu diye sorsam ne der acabayalnız annesinin cinsel hayatı hakkında açıklama yapması, bülent ersoyla evlenmesinden daha büyük bir felaketmis![]()
hahahaha deli diye kaçar zaarneyse yüzyüze görüşürsek olayın detayını öğrenip size bilgi veririm dermişim :))) adama direk bülent ersoyla birlikte oldunuz mu diye sorsam ne der acaba![]()