annem babam yanımda sağolsunlar inan o kadar bunalttıki beni şu muhabbetleri yüzünden gitsin görsün istiyorum artık çok yoruldumBu nedir Allah aşkına? Oğlunu ve karısını bırakıp annesigille yaşamaya gidiyo. Pesss!!! Bi de lütfedip arada boşluk ayarlayıp gelcekmiş paşa hazretleri..
Aileniz ne diyo bu konuya? Böyle evlilik mi olur? Böyle saçma şey mi olur? Bana yapılmış gibi sinirlendim
merhaba 5 yıllık evliyim eşim öğretmen 2 yıldır memlekete tayin istiyor. ben istemiyorum 2 yıldır bu sorun her terch dönemi devam ediyor. yasadığımız sehrin en uzak ilçesi memleketimiz çok ufak asla sosyal imkanları olmayan 2 ortaokul bir lise 2-3 market olan bi yer. burada kurulu bir düzenimiz evimiz 3yasında oğlumuz oraya gidip kvlern üstüne ev yapma planları var ben oraya tayın istesem nerde çalışacağım belli değil ve orda yapamayacagımı biliyor ben gelmem dedm. annesi de gelmesini istemiyor ama inat mı etti ne yaptı bilmiyorum vazgecmiyor şehrin onu boğdugunu nefes alamadıgını söylüyor. dün tekrar terch yaptı ve ilk defa boş kadro var orada yarın sonuçlar açıklanack. bana 1-2 günümü boşaltırım gelirim her hafta diyor. birde kendimi tuhaf hissediyorum. yapamazsam sen beni eş durumundan aldırırsın diyor. sizce bundan sonraki süreçte ne yapmalı nasıl davranmalıyım.sadece kendini düşünen biri olduğunu dşünüp ister istemez tuhaf şeyler hissediyorum.ama nedense pişman olup döneceğini düşünüyorum sizce nasıl olur. psikolojik olarak çok yıprandım aklı başına gelir mi acaba ne dersiniz
dediğiniz doğru olabilir bilmiyorum sonunda ne olur ama bana huzur vermedi onun amacı ben gidersem arkamdan gelir bunu düşünüyor ama ben gitmyeceğim ailem razı değil orada yapamayacagımı biliyorlRneden ısrar ettiğini anlamadım çok saçma geldi, bence sen düşüncenden vazgeçme, ama eşinin pişman olcağını sanmam, hiç bi erkek anasının yanından pişmanlıkla dönmez çünkü, en azından ben görmedim
ama şu da bi gerçek bu tarz ayrılıkların evliliğinize zarar verme ihtimali yüksek, ayrılığa alışıp taraflardan biri onsuz hayat daha güzelmiş diyebilir
Onu göze alamıyor kendileri ama ben aklımdan geçirmiyor değilimGercekten okudugum en sacma seylerden bir tanesi. E boşanın madem herkes kendi istediği hayatı yaşayacaksa?
el sallayacagım zaten de bundan sonra nasıl davranmalıyım dik durmalıyım üzüldüğümü belli etmemeliyim değil mişaka gibi
böyle saçma adamlara gitsin anasıyla yaşasın diyorduk adam cidden gidiyor,
el sallayın arkasından ne yapacaksınız, sakın siz de gitmeyin orda çıldırtır sizi.
Onu göze alamıyor kendileri ama ben aklımdan geçirmiyor değilim
el sallayacagım zaten de bundan sonra nasıl davranmalıyım dik durmalıyım üzüldüğümü belli etmemeliyim değil mi
evet şehirde yaşamaya alışık değil boğuluyorum evler üstüme üstüme geliyor diyor çözüm bulamadık malesefBelki de onu bu şehirde boğan bir şeyler var konuştunuz mu? Belki sorununa bir çözüm bulabilirsiniz belli olmaz.
göze aldı biliyor gelmeyecegimizi yarin sonuçlar açıklamışsa başlayacak oradaGidersen tek gidersin biz yokuz de sanmıyorum göze alacağını
E sizi gözden çıkarmış o zaman bu adamgöze aldı biliyor gelmeyecegimizi yarin sonuçlar açıklamışsa başlayacak orada
gitsin görsün istiyorum bu sorunlarla zaten sağlıklı bir evliliğimiz yok sonrasında ya pişman olacak ya bitecek ikisinden biriE sizi gözden çıkarmış o zaman bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?