tavsiyelerinizi bekliyorum.

Benim de başımda aynısından var; şehirden bunalan bir koca, memleketine dönmek istiyor. Ben ne yapacağım bilmiyorum

evet şehirde yaşamaya alışık değil boğuluyorum evler üstüme üstüme geliyor diyor çözüm bulamadık malesef
Ben olsam giderdim, yani eşim boğuluyorum yapamıyorum diyorsa sanırım onun mutluluğu benim için her şey olurdu. Ayak uydururdum bir de köy hayatına. Son zamanlarda ben de İstanbul'u kalabalığı çok sevmeme rağmen artık bu şehirde boğulmaya başladım. Eşime gidelim desem o da gelmez uygun şartlar olunca ancak.
Bence gidip deneyin derim, size hak veriyorum ama yapamazsanız dönersiniz. En basitinden temiz hava, oksijen, doğal ortam. Bence çok güzel. Boş yere huzurunuzu bozmaya değmez İnan'ın. Hayat çok kısa bunu da yaşayın derim.

gitmeyi de düşündüm bir süre önce ama yapamayacagımı çok iyi biliyorum çocuğun eğitimi vs orda çok zor olack ben kv kp hep iç içe bir ömür nasılyaşarım tek bir aile değil hep birlkte yasıyormus gibi olacagız ve ben çalışıyorum çalışıyor olsam da bende çok sey beklenecek orada

Hımm sizin işiniz buradayken tabi zor ama muhakkak bir çözümü vardır. Bence eşiniz gitsin bir süre yaşasın o zaman yapabiliyorsa bir ortak karar alın.

Hımm sizin işiniz buradayken tabi zor ama muhakkak bir çözümü vardır. Bence eşiniz gitsin bir süre yaşasın o zaman yapabiliyorsa bir ortak karar alın.
bende öyle düşünüyorum gitsin görsün ama ben bu süreçte ona nasıl davranmalıyım onu bilemiyorum

valla sanırım kocanız sizi terk etmiş.

Cidden bi an kendim yazmisim gibi okudum. %80 ayni sorunu yasiyoruz. Ve evet yarin gorecegiz. Ben artik karismiyorum oluruna biraktim.
Anliyorum hislerini ama bi onerim malesef yok.
Kelin ilaci olsa kendi basina sürerdi.

ve sonunda tayini çıktı ayrılamadığı köyüne kavuştu gözü aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…