Yapman gerekeni yapıyorsun zaten.Aynı şekilde davranmaya devam et,bence cıssssss:1no2:merhaba arkadaşlar, nasıl anlatacağımı bilmememekle beraber anlatmaktan başka bir yol bulamıyorum rahatlamak için. Ben eski sevgilimin en yakın arkadaşlarından birinden hoşlanıyorum, onunda bana karşı ilgisiz olmadığı belli ama ben bir şekilde aramıza mesafe koymaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki başlasakta bu iş yürümez... Arkadaşının sevgilisiydim ve biz aşkımızı onun gözleri önünde yaşadık bütün yaşananların şahidi gün gelir önüme çıkarır her şeyi böyle düşündüğümden tutuyorum kendimi. Eski sevgilimle ben görüşmüyoruz bir senedir ama onlar hala arkadaşlar eski dostlukları kalmasa da ne yapmalıyım bilmiyorum:Saruboceq:
arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için.. racona ters demişsiniz ama gönül bu ferman da dinlemiyor. bazen bana söylediği tatlı sözlerin esiri olmaktan korksamda dinlemek onunla olmakta geliyor içimden ama öyle de olursa tüm arkadaşlarımdan olacağım biliyorum, sırt çevirirler bize. benle konuşmak istediğini söyledi umarım beklediğim şeyi yapıp sevgisini ilan etmez, cevap vermekten korkuyorum:çok üzgünüm:
arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için.. racona ters demişsiniz ama gönül bu ferman da dinlemiyor. bazen bana söylediği tatlı sözlerin esiri olmaktan korksamda dinlemek onunla olmakta geliyor içimden ama öyle de olursa tüm arkadaşlarımdan olacağım biliyorum, sırt çevirirler bize. benle konuşmak istediğini söyledi umarım beklediğim şeyi yapıp sevgisini ilan etmez, cevap vermekten korkuyorum:çok üzgünüm:
Ben 4 yıl boyunca gözü önünde başka biriyle çıktığım, her kız arkadaşını bildiğim, hep birlikte yemeklere düğünlere v.s gittiğimiz adamla evliyim şimdi..Onu çok seviyorum, biliyorum o da beni...merhaba arkadaşlar, nasıl anlatacağımı bilmememekle beraber anlatmaktan başka bir yol bulamıyorum rahatlamak için. Ben eski sevgilimin en yakın arkadaşlarından birinden hoşlanıyorum, onunda bana karşı ilgisiz olmadığı belli ama ben bir şekilde aramıza mesafe koymaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki başlasakta bu iş yürümez... Arkadaşının sevgilisiydim ve biz aşkımızı onun gözleri önünde yaşadık bütün yaşananların şahidi gün gelir önüme çıkarır her şeyi böyle düşündüğümden tutuyorum kendimi. Eski sevgilimle ben görüşmüyoruz bir senedir ama onlar hala arkadaşlar eski dostlukları kalmasa da ne yapmalıyım bilmiyorum:Saruboceq:
Ben 4 yıl boyunca gözü önünde başka biriyle çıktığım, her kız arkadaşını bildiğim, hep birlikte yemeklere düğünlere v.s gittiğimiz adamla evliyim şimdi..Onu çok seviyorum, biliyorum o da beni...
Başlarken bunu, şunu, onu biliyorsun varsan başlayalım dersen o da sözünün arkasında duran bir adamsa sorun çıkacağını sanmam...Eğer arada kuvvetli bir sevgi varsa inanın 40 yıldır o adamı sevmişsiniz gibi hissediyorsunuz
Olmaz....Racona ters isler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?