tavsiyelerinizi bekliyorum ...

biggirlss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
63
0
16
Trabzon
ben bi çocuktan hoşlanıyorum fakat onunla pek samimiyetim yok aynı snıftayız ve ben bu çocukla önce arkadaşlık kurmak istiyorum belki o da benden hoşlanır hani dicektim ki nasıl başlayabilirim nasıl bi adım atabilirm önce arkadaş olmak için ardından da hoşlandıgım için onun da hoşlanmasını isterim tabi iligisni çekmek için neler yapabilirm yani nasıl bi adım atılabilir sizce ?? bu arada yaşım 16.

Sana karşı bir ilgisi olduğunu hissetmiyorsan özel çaba harcaman ya da hamle yapman pek bir işe yaramayacaktır, üzgünüm...

canım o yaşlarda erkeklerin gözleri fel fecir okur o senden hoşlanıyosa mutlaka seni farkeder ve adım atar, sen adım atma derim ben eski kafalıyım bu gibi konularda

Daha kimler çıkacak karşına, adını bile hatırlamayacağın biri kalacak geriye bu hikayeden :))

Ayrıca sana ilgisi olanlar tanımanı öneririm, seçme şansın varken seçilmeye çalışman mutsuzluk yaratabilir

adım atmaktan kastım hani ben arkadaş olma anlamında bi adımı kastettm ilgimi belli etmek için degil önce arkadaş olmak istiyorum ama hani nasıl olcak bişeyler olması lazım ki bi muhabbetimiz geçsin bu arada evet yaşım küçük ama hoşlanıyorum :) bişeyler tavsiye etseniz..?

dogru evet ama benim asıl sorum hani arkadaş olmak için nasıl bi adım atılabilir ben genelde soğuğumdur insanlara karşı hani napsam nasıl arkadaşlık kursam diye tavsiye istyrum.

İlgisini çekip '' güle güle '' deme fikrinden vazgeçtiğine sevindim

Sınıf arkadaşınla konuşacak ortak konularınız çoktur.Bunlardan bahsedin,havadan sudan...Vizyon filmlerinden,ilgileniyorsa spordan,oyunlardan ve pek tabii derslerinizden.

Beraber konuşmaktan keyif alıyorsanız boyut atlamadan(!) bu şekilde devam edin bence şuan için.

Sonrasını sonra düşünürsün

ama bunları konuşmak için bile insanın bi alakası olması lazım işte o alakayı kurmak istiyorum durup dururken gidip bunları sorarak konu açamam ki..

valla canım senden 11 yaş büyüğüm bizim zamanımızda diye başlamak istemiyorum ama başlıcam
sınıf arkadaşlarımızla konuşurduk yani, özel bi neden olmasına gerek yoktu herkes herkesle konuşurdu şimdilerde aynı sınıftada olunsa gruplaşmalar çok oluyo galiba

aynen öyle ama benim kastım gruplaşma degil yani bizde pek yok hepimizin arası iyi birbiriyle ama gecen sene farklı sınftaydk bu sene aynı sınıftayız ve daha öncede muhabbetimiz hiç olmadıgı için şimdi de öyle hani bişeyler olsa konuşcaz da nasıl yakınlaşabliriz arkadaş olabliriz onu düşünüyorum.

dogru evet ama benim asıl sorum hani arkadaş olmak için nasıl bi adım atılabilir ben genelde soğuğumdur insanlara karşı hani napsam nasıl arkadaşlık kursam diye tavsiye istyrum.

Duyanda uzaksınız sanacak Arkadaşsınız zaten aynı sınıfı paylaşıyorsunuz, illa çıkar muhabbete girecek bir konu...Sınavlar yaklaşıyor mesela anlamadığın bir soru olabilir, geçen dersin notlarında eksiklerin olabilir, beden dersiniz varsa attığın top ona yakın düşebilir

Bende de ne cevherler varımış kendime şaştım aboooow

Değil mi ya,ne güzel günlerdi diye başlarmışız şimdi biz

Sınıf arkadaşı neden birbirine laf atıp konuşabilmek için bir bahane arar ki?

yani evet aslında dogru söylüyosun bi şekilde illaki muhabbetmz olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…