- 2 Temmuz 2014
- 362
- 123
- 53
Arkadaşlar 26 yaşındayım, birçok talibim oldu şimdiye kadar ama bir şekilde olumlu sonuclanmadı, ailemin olabilir dediğine ben yok dedim, benim olabilir gözüyle baktıklarıma onlar olumsuz yaklaştı, hayatımda biri olsun istiyorum, ünv.den mezun olalı beş sene olacak, kamuda bir işe girebileyim diye iyi kötü uğraşıyorum ama ne iş oluyor ne de evlilik.Arkadaşlarımın yüzde doksanı evlendi bazıları cocuk doğurdu, kendimi gec kalmış hissediyorum ya da içinde bulunduğum sartlar bana bunu hissetiriyor, beş senedir aynı küçük, sıkıcı, herkesin gözünün üstümde olduğu, doğru düzgün arkadaşımın olmadığı bu yerde yasamak ruhumu daraltıyor. Şimdi size danışmak istediğim tarafa geldi sıra, bir talibim cıktı, cocuk polis, annesi geldi, evet diyorsanız bir görüşsünler felan dedi.Cocuğu resimden gördüm tip olarak tam istediğim gibi.Evet dersem bir görüşeceğim, ama bizimkiler mesleğini dert ediyorlar (daha evvel de olmuştu) "polistir gecesi gündüzü yok, calışma sartları sıkıntılı." felan diyorlar. Benim acımdan bir sakıncası yok cunkü sonucta hersey kader, allah korusun başına bişey gelecekse bu mesleğine bakmaz ki! ama bunu pek anlatamıyorum onlara, tamam sana bırakıyoruz diyorlar ama böyle insanın kafasını karıştırıp sana bırakıyoruz deyince de insan daha da kararsızlaşıyor. Sizce ne yapmalı? Değerli yorumlarınız için şimdiden tesekkür ederim