- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi kelebekse38
-
arkadaşlar mrb şu an memleketteyim annemlerde kalıyorum geçenlerde kayınvalidemleri gittim kaldım 2 gün bu süre içinde kayınvalidem bana iyi davrandı sağosun.bulaşık bile yıkatmıyor desem yeri yani.ama sevemiyorum bi türlü yani.nedense orda kadına acıyorum sonraasında yine sevemiyorum.ya bilmiyorum maddi durmları pek yok emekli insanlar bu duruma da bazen sinir oluyorum kızıma bile 3 kuruşluk bişey almamalarına sinir oluyorum ya.bizimkiler kızımın herşeyini alırlar doğduğundan beri.sinir oluyorum arayıp sormaz.bana tavsiyeniz neler
kelebek bütün konuların kayınvalide üzerine resmen kayınvalide ile kafayı bozmuşsun
durumları yoksa koltuklarını satıp yerde otursunlar ama çocuğunuza birşeyler mi alsınlar
sizi mutlu etmek için çabalasınlar onu mu istiyorsun
maaşınızın bi kısmını kardeşini özelde okutmaya harcamak istemen gibi
kayınvalidenlere de yardımcı olabilirsin hem ayrımcılık yapmamış olursun
haa bu konu sonrasında da edeceğin hakeretler yüzünden banlanabilirsin
aaaa şımdı hatırladım senı kelebekse
zaten bı amanede bıde sen çok takıntılısınız
Neden acıyorsunuz kaynananıza anlamadım? Onunla alıp veremediğiniz nedir? Kızınıza durumu kötü diye bir şey alamıyorsa bunu neden sorun ediyorsunuz? Ben sizi anlayamadım
kayınvalidem kızım doğduğunda küçük bir hurç dolusu kazak falan orlon yani ördü şimdi de kızımın cild, hassas hep pamuk giyiyor geçen gittiğimde onları geri istedi.bu normal mi sizce?
kayınvalidem kızım doğduğunda küçük bir hurç dolusu kazak falan orlon yani ördü şimdi de kızımın cild, hassas hep pamuk giyiyor geçen gittiğimde onları geri istedi.bu normal mi sizce?
evet, normal...
Olabilir, benim annem de teyzemin kızına ördüklerini geri istedi çünkü onların örnekleri gerekliydi ve onlara bakarak mesela benim kızıma da örmeyi düşünüyor (olursa inşallah) ya da pek çok kişiye örüyor zaten.Komşular da birbirinden alır verir öyle ördüklerini.Ayrıca onları artık kızınız büyüdğü için giyemez değil mi belki başka birisine vermeyi planlamış da olabilir. El örgüsü olduğu için çok kıymetli aslında onlar :) Belki sanırım biraz önyargılısınız onlara karşı bunun bir nedeni var mı önceden yaşanmış?
neresi normal carrie.bende annenler gününde aldığım fakat kullanmadığı malzemeleri geri istiyim o zaman
ya bunun nesi normal onlar hediye geri istenir mi?derdi örnek almak falan değil ayrıca küçülmedi 3 yaşına bile olacaklar var aslında
ya bunun nesi normal onlar hediye geri istenir mi?derdi örnek almak falan değil ayrıca küçülmedi 3 yaşına bile olacaklar var aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?