tavsiyelerinizi bekliyoruz....

Tavsiyem kafanı soğuk suyun altına tut, aklın başına gelince gel yazdığını tekrar oku. Kimseye güvenip evlenmeyin, insanlar sizi belli yaşa getirene kadar bütün maddi imkanlarını kullanıyorlar. Aile kurmuşsunuz, hala mı sizi geçindirmek için paralasınlar kendilerini? Sizin gibi insanlara da böyle melek kayınvalideler düşmüyor mu deli oluyorum.

belki bu yorumumla ceza alacağım ama lütfen bu konuya yorum yazmayın artık.Birsen'in dediği gibi bu insanın amacı hep aynı,özellikle seçilmiş konular açıp kk bayanlarını birbirine düşürmek ve izlemek istiyor.şu mübarek günlerde böyle kötü niyetli insanlara alet olmayalım lütfen!

ya sinir oldum konu sahibine şaka mı bu ya? Fikirlerimizi sorduğuna göre yazacağım ben de. Sen ne arıyorsun arkadaşım ya Allah aşkına. Senin ailenin durumu iyi olabilir bu yüzden eşinin ailesini bu şekilde suçlamaya hakkın yok vallahi Allah sorar hesabını o kadar, küfür mü ediyorlar, istemiyorlar mı seni, dövüyorlar mı, ailene mi dil uzatıyorlar. Git Allah aşkına Allah sana daha büyük sıkıntı vermesin arkadaşım yoksa bugünü mumla ararsın.

Allah sizin eşinize ve ailesine sabırlar versin....

kendi ailenize de söyleyin sizi çok doldurmasın......

aaaa şımdı hatırladım senı kelebekse

zaten bı amanede bıde sen çok takıntılısınız

amanede gerçekten sorunlarla boğuşuyor ve sorunlarını halledemediği için tekrar tekrar yazıyor.

Kelebek38 çok farklı, hep tepki alacak konular açıyor,tepkilere karşı çok saygısızca cevap yazıyor.

Neden acıyorsunuz kaynananıza anlamadım? Onunla alıp veremediğiniz nedir? Kızınıza durumu kötü diye bir şey alamıyorsa bunu neden sorun ediyorsunuz? Ben sizi anlayamadım

Bunlar gerçek düşüncelerin de olabilir, kk üyelerinden tepki toplayıp, yorumları izleyip gülmek de olabilir amacın. Her iki durumda da diyeceğim tek bir şey var, Allah akıl fikir versin!

Neden acıyorsunuz kaynananıza anlamadım? Onunla alıp veremediğiniz nedir? Kızınıza durumu kötü diye bir şey alamıyorsa bunu neden sorun ediyorsunuz? Ben sizi anlayamadım

kayınvalidem kızım doğduğunda küçük bir hurç dolusu kazak falan orlon yani ördü şimdi de kızımın cild, hassas hep pamuk giyiyor geçen gittiğimde onları geri istedi.bu normal mi sizce?

kayınvalidem kızım doğduğunda küçük bir hurç dolusu kazak falan orlon yani ördü şimdi de kızımın cild, hassas hep pamuk giyiyor geçen gittiğimde onları geri istedi.bu normal mi sizce?

bu ve önceki konularınızda görünen o ki normal olmayan sizsiniz

Olabilir, benim annem de teyzemin kızına ördüklerini geri istedi çünkü onların örnekleri gerekliydi ve onlara bakarak mesela benim kızıma da örmeyi düşünüyor (olursa inşallah) ya da pek çok kişiye örüyor zaten.Komşular da birbirinden alır verir öyle ördüklerini.Ayrıca onları artık kızınız büyüdğü için giyemez değil mi belki başka birisine vermeyi planlamış da olabilir. El örgüsü olduğu için çok kıymetli aslında onlar :) Belki sanırım biraz önyargılısınız onlara karşı bunun bir nedeni var mı önceden yaşanmış?

Pardon kullanmadığı için demişsiniz büyüdüğü için değil, ama dediğim gibi el örgüsü kıymetlidir o yüzden kızınızı rahatsız ediyorsa giyebilecek birilerine vermeyi uygun bulmuş olabilir.Söyleyiş tarzı da önemli tabi..

Son düzenleme:

ya bunun nesi normal onlar hediye geri istenir mi?derdi örnek almak falan değil ayrıca küçülmedi 3 yaşına bile olacaklar var aslında

Sizin Kayınvalidenizle Olan İlişkiniz Neden Hep Çıkar Üzerine Acaba?
Yok Bişey Almıyo, Yok Ördüklerini Geri İstedi, Yok Küçük Altın Taktı Vs...
Hayatta Bir İnsanı Karşılıksız Sevmek, Olduğu Gibi Kabüllenmek, Eşinin Annesi Olduğu İçin SAYGI Göstermek,
Gibi Kavramlarda Mevcut Lütfen Birazda Bu Taraftan Bakın

neresi normal carrie.bende annenler gününde aldığım fakat kullanmadığı malzemeleri geri istiyim o zaman

onun o eşiyaları kullanma olasılığı var ama senin çocuğunun o kıyafetleri kullanma olasılığı sıfır.

Son düzenleme:
onun o eşiyaları kullanma olasılığı var ama senin çocuğunun o kıyafetleri kullanma olasılığı sıfır.

ya bunun nesi normal onlar hediye geri istenir mi?derdi örnek almak falan değil ayrıca küçülmedi 3 yaşına bile olacaklar var aslında

Pardon kullanmadığı için demişsiniz büyüdüğü için değil, ama dediğim gibi el örgüsü kıymetlidir o yüzden kızınızı rahatsız ediyorsa giyebilecek birilerine vermeyi uygun bulmuş olabilir.

Sizin kaynanızla iletişim sorununuz var o zaman, o sizi samimi görüyor ki bunu rahatlıkla dile getiriyor ama siz onunla hep mesafelisiniz onun da mesafeyi korumasını istiyorsunuz o zaman. Şimdi ben kendi anneme parfüm versem kullanmasa anneme derim annecim kullanmıyorsan ben kullanayım beğenmedin mi diye..O da verir..Dil de önemli tabi..Siz benimseyemediniz galiba eşinizin annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…