tavsiyelerinizi bekliyoruz....

kelebekse38

ne kadar bencıl bır ınsansınız sız oyle yaa. ne demek anneler gunu hedıyemı kullanmıo bende onu ıstıorum orduklerını kullanmam ama kımseyede vermem. yuhhhhhhhhhhh dıyorum sıze baskada bısı demıyorum. sız etrafınızdakılerı (kendı aılenızde dahıl ) kölelerınız mı sandınız herkes sızın ıcın bısıler mı yapmak zorunda bu ne yaaa kımseden bırsey bekleme luksunuz yok. ömru hayatım boyunca sızın kadar ukala bırısını sanal dahı olsa gormedım emın olun reel olsaydı daha cokkk seylersoylerdım sıze ve sunu anladım sızın COKKKKKKKKKKKKKKK BUYUK BIR KASINTINIZ VAR umarım en kısa zamnda bırısı sızı guzel bı kasır

Anneniz damadindan nefret ediyormus.

Acaba annenizin etkisinde kalip misilleme yapiyor olabilir misiniz?

(onceki konularinizda yazmissiniz)

Bu kadar kaynananızın parasını pulunu dertlenip söylerseniz Allah korusun siz de aynı şeyi yaşarsınız.Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan ki onların bu konuda bir suçu bile yok.Bence biraz empati yapın ve yumuşak düşünmeye çalışın lütfen..

bence zehirlemesin, anlaşılır.
korkutsun yüreğine indirsin, kalp krizi geçirsin. iz bırakmaz

kelebekse sen babaannesi çocuğuma hediye almıyor diye üzülüyor burda konu açıyorsun

sana 2 tane resim veriyorum başkada birşey demiyorum

kelebekse inşallah yaşlılığında çok paran olurda sen torunlarına hediyeler alırsın.

ya carrie bak seni severim bari beni sn anla.benim ailem de zengin değil yani zengin değil dediysem 3 evleri 1 tane de arabaları var.telefonda oğluna doğum gününde bebek alacam dedim hiç bişey görmedik.5 liralık bi hediye ya.demek istediğim küçük bişey düşünüldüğünü bilmek istiyorum.ee bu çocuk büyüdüğünde aradaki farkı zaten anlayacak bir taraf bi sürü hediye alıyor doğum gününde kargo ile hediye falan bir taraf iğne çöpü bile almıyor.kimi daha çok sever çocuk bu yani.annem daha geçen altın bilezik aldı öylesine

çocuğun o 5 liralık şey olmadanda yaşıyabiliyormu? ona şükret
allah daha büyük dertler vermesin.

kelebekse, sen gönderdiğim resime bakmadınmı?
sen onların halinden anlayamazsın çünkü sen toksun onlar aç.

hayatında hiçbir sıkıntı görmemiş insanlar bu tarz şeylerde hemen tepki verirler.

Valla ben yaşadıklarımı yazsam paraszlık ne ki dersiniz?

Şükredin şükredin şükredin

Allahın gerçekten sopası yoktur....

Alacak durumu yoksa kadın kedinini mi satıp alsın?

Allah Allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

eeeee demek kı annenın durumu ıyı kı öylesıne bı bılezık alabılıyor
kayınvalıdenın durumu ıyı değıl el emeğı bırşeyler yapabılıyor
eşın ne dıyor bu duruma
adamada annem hıç oyuncak almıyor dıyor musun

beni değil de seni sürekli kaşıyorlar herhalde senin gibileri iyi bilirim kocasından her gün dayak yiyen tipler

yok yok sen kesin dalga geçiyorsun bizle ailen bu kadar zengin ama hala sen maaşını kız kardeşine harcamayı düşünüyorsun

senin amacın kendin banlanırken yanında bi kaç kişiye götürmek

kocasına saygısı olan insan onun ailesine de saygı duyar, acaba eşin actıgın bu konuları görse ne yapar merak ediyorum hem kendin diyosun durumları yok diye canlarını mı söküp alacaksın, bak senin ailen yardım edebiliyomus demek ki durumları var, birinden biri yapıyo işte şükret.

bu çocuk kimi çok sever diye sormuş ya,tabii hediye alan parası çok olan tarafı sevecek..neden acaba?

Fazla oyuncak cocuk gelisimi icin iyi degildir. Zeka gelisimini etkiler. Oyuncak yerine, daha yaraticilik gerektiren seyler baksaniz cocugunuz icin daha faydali olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…