Siz yüzlesme dersiniz o barismak icin ümit verdiniz sanar. Bosverin yolunuza bakin. Pismansa zaten ici icini yiyordurAsla unutmadım peki sizce yüzleşme hatamıdır?zaten en büyük cezası yuvasını dağıttı ve boşandım çocuğundan da oldu.Şimdi içimde kalanları söylemek yanlış mı
15dakıka sonraHayatınıza asla müdahale ettirmeyin eski mesajlarınızın birinde gördüm "çocuğumla bi yere giderken kiminlesin nereye gittin vs. haber ver "demiş . Onun ne haddine ya o kadar sinirlendim ki buluştuğunuzda "biz boşandık herkesin kendi hayatı var kiminle nereye gittiğin umurumda bile değil seninde olmasın"de sana söylediği tüm kötü kelimeleri yaz ve ona gülerek "sence ben bunları unutup yeniden seninle başlarmıyım"de bol bol çocuğun psikolojisinden bahset "iyi bir koca olamadın bari iyi bir baba ol" de
buluşma ne zaman bu arada
Aynen katılıyorumBak inan bana bizim aptallığımızdan. O kadar duygusalız ki olması gerektiği gibi yönetemiyoruz, adamlar da böyle hayatımızın içinden geçiyor işte
Nasıldı iyi misin15dakıka sonra
Çok iyiyim inanınNasıldı iyi misin
Gerçekten çok sevindim. Detayları istesek :)Çok
Çok iyiyim inanın
İçimden geçen ne var ise döktüm adam gıbı boşanmsk varken sadakatsizlik nedir dedım kendisine ve o kadına beni onun gibi ksnserli bir organdan kurtardıgı içşn tesekkur ettim.Gerçekten çok sevindim. Detayları istesek :)
Neden öyle dediniz kiBu tür erkekler ve kadınlar her türlü belayı hak ediyor gerçekten..
Sizi üzdükleri içinNeden öyle dediniz ki
Bence bu saatten sonra cocuguna cok iyi baba olsunAldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?
Şuan iyiyim inanın onun mutsuzluğu çok belliydiSizi üzdükleri için
Bende bunu söyledim sana babalık agır geldi dedim evet hsklısın kaldıramadım dedıBence bu saatten sonra cocuguna cok iyi baba olsun
Beter olsun darısı o ve onun gibilerin başına. Siz iyi olunŞuan iyiyim inanın onun mutsuzluğu çok belliydi
Oh be oh artık içimde duracağına onun için de dursun söylediklerimBeter olsun darısı o ve onun gibilerin başına. Siz iyi olun
Gece gündüz yankır inşallah kulağındaOh be oh artık içimde duracağına onun için de dursun söylediklerim
iyi olmana çok sevindim. detay verir misin? nasıl geçti? neler konuşluldu? nasıl ayrıldınız?Buluştuk ve artık içim çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?