tavsiyeniz var mı?

Ben neden yüzleşmek istediğinizi anlamadım gerçekten . Yani aldatmanin makul bir nedeni mi var ?
Ben bu konuda yüzleşmenin doğru olduğunu düşünmüyorum çocuğunuz nedeniyle baginizi koparamazsiniz ama teslim etme alma ya da çocuğun özel günlerinde bir arada bulunma dışında sırf bu konuyu konuşmak için bir araya gelmem. Beni zamanında anlamayan adam bugün benden anlayış beklemesin. Yani ağlasa sizlasa perisanim dese ne olacak ? İnanın ben de kolay kolay evlilik birliğinin bitirilmesini doğru bulmayan biriyim. Bu adamın aklı başında olsaydı boşanmadan ilişkiyi bitirir hatasını anlar o zaman perişan olur yalvarır vs vs bunlar bile affetmek için yeterli değil. Muhtemelen o diğer kadından kazık yemiş kapının önüne koyulmuş boşluğa düşmüş şimdi perisanim . Hanımlar bizler rehabilitasyon merkezleri değiliz vicdaninizla merhametinizle oynanmasına müsade etmeyin. Eğer o kadınla devam edbilseydi kesinlikle size geri dönmez yaptığı hatayı anlamazdı
asla dönmek gibi bir amacım yok ama kararımın net oldugunu bilsin istiyrum

dök eteğindeki taşları madem kafaya koymuşsun çünkü
gazan mübarek olsun :kahve:

asla dönmek gibi bir amacım yok ama kararımın net oldugunu bilsin istiyrum
Bu konuyu görüşmek istemezsenjz kararınızı net anlar. Asıl görüşmeye giderseniz asıl bana değer vermese gelmez dinlemek istemez ,dinleyecekse ikna etme şansım vardır diye düşünecek.

bende ağzının payını vermek ve eteğimdeki taşları dökmek istiyorum...buarada pskolga devam ediyorum 5 aydır ve onun tavsiyesi idi bu çünkü sen kaçtıkca sende o korku haline döner gerçeklerden kaçma ve yüzleş dedi
madem psikolog tavsiyesi, illa ki gideceğim diyorsun, yaptıklarını tek tek hatırlayıp git. asla yumuşama, sen en kötüsünü geride bırakmışsın zaten, oysa şimdi muhtemelen kadından tekmeyi yiyince senden de olunca tünele yeni giriyor, onun karanlık günleri yeni başlıyor. seni de karanlığa çekmesine aynı şeyleri ikinci defa yaşatmasına izin verme.

Yuzlesilecek bir durum yok. Cocugunuz oldugu surece gorusmeye devam, ama duygusal konusmalar vs sacmaliklara gerek yok.

Kesin kadin o adami terk etti. Evdeki bulgurdan da oldu tabi. Arada cocuk var bide dolu dizgin yalanlara hazir olun. Ayrica yuzlesme sicagi sicagina olur aradan 4 ay gecmis ayri bile yasamamissiniz bosanmissiniz bu adamdan neyin yuzlesmesi yapacaksiniz

madem psikolog tavsiyesi, illa ki gideceğim diyorsun, yaptıklarını tek tek hatırlayıp git. asla yumuşama, sen en kötüsünü geride bırakmışsın zaten, oysa şimdi muhtemelen kadından tekmeyi yiyince senden de olunca tünele yeni giriyor, onun karanlık günleri yeni başlıyor. seni de karanlığa çekmesine aynı şeyleri ikinci defa yaşatmasına izin verme.
evet pskologum şunu söyledi sen ömür boyu hep kendince hikakayei tammalamaya çalışacaksın tamamlamasına izin ver ama yaşdıklaırını da unutma dedi...sonuçta neden beni yanlış yönlendirsin ki

Kesin kadin o adami terk etti. Evdeki bulgurdan da oldu tabi. Arada cocuk var bide dolu dizgin yalanlara hazir olun. Ayrica yuzlesme sicagi sicagina olur aradan 4 ay gecmis ayri bile yasamamissiniz bosanmissiniz bu adamdan neyin yuzlesmesi yapacaksiniz
pişmanlıgını görmek ve nasıl dimdik ayakta durulur görsün istiyorum ve ne kaybettiğini acı ile tecrübe ettiğini anlsın istiyorum

Yuzlesilecek bir durum yok. Cocugunuz oldugu surece gorusmeye devam, ama duygusal konusmalar vs sacmaliklara gerek yok.
maalesef hep bunu yaptık şimdidye kadar ve 1 defa konuşup konuyu kapatmak için yapılan bir konuşma olacak..çünkü çocugun resimini istiyor atıyorum kıyamam diyor mesela kıydın birkee geçeceksin bunları diye konuya giriyorum bunları bitimek adına biraz da çokmu yanlış sizce

Şuan inanır mısın bende seninle aynı konumdayım daha geçen ben para yollaması gerektiği için bir sürü saydırırken ona o bana istersen yüzyüze görüşelim dedi neden dedim konuşuruz dedi benim seninle konuşacak hiç bişeyim yok dedim sadece hak ettiğimiz nafakamızı yolla dedim boşanalı 6 ay oldu anca avukatım nafaka davası açtı yakalama emri çıkartıcaz.
Görüşüp ne yapıcam ki aynı şeyleri konuşucaz sizde öyle o dicekti hataydı seni ve çocuğumu çok özlüyorum dicek sende yapacak bişey yok diceksin kalkıp geleceksin bence gitme görüşme süslenip gitsen benim için süslenmiş dicek paspal gitsen kendine bakmıyo dicek boşverrr hiçç kafanı yorma

maalesef hep bunu yaptık şimdidye kadar ve 1 defa konuşup konuyu kapatmak için yapılan bir konuşma olacak..çünkü çocugun resimini istiyor atıyorum kıyamam diyor mesela kıydın birkee geçeceksin bunları diye konuya giriyorum bunları bitimek adına biraz da çokmu yanlış sizce
O konuya girmeniz yanlis. Olmus bitmis. Uzerinden tekrar gectiginiz zaman sizi donmek istiyorsunuz diye zannediyordur. Cevap bile vermeyecektiniz. Kiyamam miyamam ,konussun kendi kendine

Sizin de içinizde birşeyler kalmış.
Yüzleşin konuşun madem ama huyu böyleyse bulaşmayın derim...

Sizin de içinizde birşeyler kalmış.
Yüzleşin konuşun madem ama huyu böyleyse bulaşmayın derim...
evet ben hiç konuşmadan boşandım yakaladım faturayı eline verdim ve gittim dava actım 1 haftada boşandım çok kötü günler geçirdim artık ayaga kalktım

O konuya girmeniz yanlis. Olmus bitmis. Uzerinden tekrar gectiginiz zaman sizi donmek istiyorsunuz diye zannediyordur. Cevap bile vermeyecektiniz. Kiyamam miyamam ,konussun kendi kendine
maalesef engel olamıyorum kenime cunku ben yakaldım ve direk dava açtım 1 hafatad boşandım hiç konuşmadan ve içimde çok birikitrdiklerim oldu 5 aydır pskolga gidiyorum onunda tavsiyesi konuşmadan bitiremezsin oldu

evet ben hiç konuşmadan boşandım yakaladım faturayı eline verdim ve gittim dava actım 1 haftada boşandım çok kötü günler geçirdim artık ayaga kalktım
Çok şükür atlattı iseniz süslenin püslenin gidin.
Çünkü bence görüşeceksiniz siz :oops:

Back
X