asla dönmek gibi bir amacım yok ama kararımın net oldugunu bilsin istiyrumBen neden yüzleşmek istediğinizi anlamadım gerçekten . Yani aldatmanin makul bir nedeni mi var ?
Ben bu konuda yüzleşmenin doğru olduğunu düşünmüyorum çocuğunuz nedeniyle baginizi koparamazsiniz ama teslim etme alma ya da çocuğun özel günlerinde bir arada bulunma dışında sırf bu konuyu konuşmak için bir araya gelmem. Beni zamanında anlamayan adam bugün benden anlayış beklemesin. Yani ağlasa sizlasa perisanim dese ne olacak ? İnanın ben de kolay kolay evlilik birliğinin bitirilmesini doğru bulmayan biriyim. Bu adamın aklı başında olsaydı boşanmadan ilişkiyi bitirir hatasını anlar o zaman perişan olur yalvarır vs vs bunlar bile affetmek için yeterli değil. Muhtemelen o diğer kadından kazık yemiş kapının önüne koyulmuş boşluğa düşmüş şimdi perisanim . Hanımlar bizler rehabilitasyon merkezleri değiliz vicdaninizla merhametinizle oynanmasına müsade etmeyin. Eğer o kadınla devam edbilseydi kesinlikle size geri dönmez yaptığı hatayı anlamazdı