Tavsiyenize ihtiyacım var...(4.denemeden sonra gebe kalanlar)

September28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
81
32
88
36
İki gün önce ocak ayından beri süren tedavimin olumsuz sonuçlandığını öğrenmemle yıkıldım.Yeniden başlayabilmek için kendimi toparlamaya başka neler yapabilirim bulmaya çalışıyorum.3 denemede klasik tüp bebek transferi yapıldı bu son denemem de farklı olarak ngs,rahim injury ve intralipid serum uygulandı.Buarada sorunumuz sebepsiz.Doktorum tunel test ve era test önerdi ,bu gelişmeleri uygulayan var mı,benim gibi 4 defa deneyip de başarısız olanlar neler yaparak başarılı olabildiniz?

Merhaba Bende senin gibi 3 defa tüp bebek denemesi yaptırdım tutmadı su an denemeyi yaptırdım diğerlerinden tekrar fark ngs yapıldı genetik tarama ve tek embriyo transfer yapıldı 6.günümde bekliyorum tahlil sonucalrinda eşimin morfolik yapisi % 99 bozuk sadece % 1 sağlıklı o da emriyoklar zaten en iyisini ve hareketlerini seçiyor benim de yaş dolasıyla olmayabilir yaşım 43 anlayacağın görünürde birşey yok iyi kalitede embriyo olacak ki tutsun diye düşünüyorum. Ne diyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba Bende senin gibi 3 defa tüp bebek denemesi yaptırdım tutmadı su an denemeyi yaptırdım diğerlerinden tekrar fark ngs yapıldı genetik tarama ve tek embriyo transfer yapıldı 6.günümde bekliyorum tahlil sonucalrinda eşimin morfolik yapisi % 99 bozuk sadece % 1 sağlıklı o da emriyoklar zaten en iyisini ve hareketlerini seçiyor benim de yaş dolasıyla olmayabilir yaşım 43 anlayacağın görünürde birşey yok iyi kalitede embriyo olacak ki tutsun diye düşünüyorum. Ne diyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin gerçekden zor yıpratıcı sebebinin bilinmemesi ayrıca çıkmaza sokuyor insanı,Bnm iyi kalitede embriyomda olusmustu ama onlarda olmadı:(

Yeni okudum mesajınızı inş Allah yardımcınız olsun ,o ol dedikden sonra herşey çok kolay da işte...

Benim de embriyolarım çok iyi kalitede 5. Gün embriyosu..
Ama tutmadı..
Ben 3. Tedavime başlayacağım bu kez ayrıntılı inceleme istiyorum..
Bi yandan da korkuyorum sürekli negatif olur diye..
Pazartesi aldım sonucu..
Hiç iyi değilim şuan rüyada gibiyim..
Elim ayağım tutmuyo..
Yıllardırçok yoruldum çok yıprandım..
Allah yardımcımız olsun hepimize sağlıklı evlatlar versin Inşallah...

Bi yandan da düşünüyorum ki..
Piskolojik olabilir mi bu negatifler..
Etkiler mi tutup tutmamayi..
Çok stres yapıyor insan ister istemez düşünüyor tutacak mı tutmayacakmi diye geçiyor o 12 gün...

Back
X