Tavsiyenizi, yorumunuzu bekliyorum

allah yardımcın olsun wallaha ya her işinı kendı yapıo senın adın iş yapmayana cıkıyo
tembel gelın iş yapmaz el el ustunde oturan gelın oluyor adın,

sen de kocan gelınce bıde kayınpeder yanında habıre kalk iş yapıyoı görun madem
işgüzarlık yap ne yapcan baska

of walla baskasının evınde yasamak kadar kötu bısey yok resmen.
ben de kendı annemın evınde yasıyorum aılemle yani.

kadın ıstedıgı gıbı dolaplarımı degıstırıyo bı buldugumu bıdaha bulamıyorum ne koysam bı daha yok
rezıllık yani ama anlamıyolar laftan cun ku ev onların malı bossveeeerr
kendı evımıze cıkıcaz ıns. sende cıkarsın bebısın de varmıs allah baska dert vermesın guzelım.

ay canimm yaaa valla cok üzüldüm. sen de biraz göster disini ama. böyle nereye kadar güzelim? ama esinin olanlari gördügü iyi esine devamli gel git ayri eve cikalim seninle rahat olmak istiyorum gibisinden birazda disiligini kullan aklina gir güzelim...

canım yan gel yat kayınpederin madem laf söylüyor he de geç hiç lafına laf katma işimi yapıyorum de boş ver ya kendine bak sen...

benim halamin iki gelini vardi ,ikiside kisa araliklarla ayni eve gelin gelmisler

annem hep derdi ki bana

yengelerimin bir tanesi hic is yapmaz bir taneside evin tum isini görürmüs

evin tüm isini gören gelin sevilmez ,öteki pek sevilirmis

sebebine gelince :

sevilen gelin halam ve enistem evde oldugunda is yapar gozukur ,hic oturmazmis

yazik ötekiside yorgunluktan oturunca adi is yapmaz geline cikarmis

tabi eski zamanda cevap verme gibi biseyde olmayinca kendisini savunamazmis

asagida kolonya nickli arkadasta oyle yazmis ,kayinpeder ve esinin yaninda is yapiyormus gibi davran sende tatlim ,allah yardimcin olsun insallah :teselli:

esınızın her seyın farkında olması daha boyle durumlarda her zman daha kotusunu dusun derım kı rahatla
mesela esınde senı suclasa en agırı bu olurdu kaldıramazdın
veya sen bulasık yıkadın kayınvalıden burnunu kıvırdı senın gozunun ıcıne baka baka gıcırtada gıcırtada bulasıkları yıkadıgını dusun ( sen guzel yapmamıssın bak ben yapıyorum gıbı )
bosver ıs yapmnaza cıksın adın en azından yaptıklarına boyle davransalar dahada sınır olursun

kayınvalıden kıskanıp kayınpederıni doldurup gelın ıs gormuyor dıye sıkayet edebılır vede kendısını haklı gostermek ıçın yaptırmıyorda olabılır
bırde canım kımse gel ıs yap demez sen zorla yap baktın yıne yaptırmıyor daha ıyı o yapsın sen ye keyfıne bak esın gercegı bılıyormus

inşallah ayrı eve çıkarsın da 2 çocuğu yaparak kendini o eve hapsetmişsin çocuklar büyüdükçe masrafları artıyo.başta çıkamadıysan biraz zor çıkarsın.eşinin geliri çok mu az
yoksa iyisine mi geliyo

evet arkadaşlar dediniz gibi yapıyorum eşimin kayınbabamın felan oluncu işimi görüyorum gayet rahtsız oldu kaynanam.bugün gezmeye gitik oturmaya hiç 2 aylık bbebemi dogdu dogalı eline almayan kaynanam milletin içinde 15 dakka kadar tuttu sinir oldum.riyarkarlıgına yalancılına sinir oldum.

sabırlı ol güzelim yaşadıkların zor şeyler ama bak eşinde farkındaymış
inşallah herşey gönlünce olur

Sana bırak bırak dediğin de 'bırakamam yerleri pis gördükçe bana kasvet geliyor de. İstemesede yap.Ayrıca onun mutfağa girmesini önle, yani erkenden kalkıp önce sen gir mutfağa .Tabi kötü bir şekilde değil .Bebek uyuduğu zaman kendine bir meşgale bul (Çocuklar yeterince meşgul ediyordur gerçi)Bu kayınvalidenin sana karışamayacağı bir şey olsun mesela kendi dolaplarını düzenle kendi yatak odana çeki düzen ver.Hergün ama aralıksız hergün yerlerisüpürür toz alırsan evin de kir birikmez böylecede yarım saatlik işi taş çatlasın 10 dk bitirirsin .Adında temiz geline çıkar.Bilirim o tipleri mutfakta kamp kurarlar sonrada gelin iş yapmıyor derler fırsat bırakmazlar ki insana.

arada kalmışsın güzelim yaa,allah kolaylık versin..kime laf anlatcaksın ki..

Eşin herşeyin farkındaysa en kısa zamanda ayrı eve cıkmalısınız.
ev ev üstünde olmaz. belki kaynananda benim gibi biridir. senin bişileri ellemenden hoşlanmıyordur. ben mesela başkasının yaptıgı temizlikle huzurlu olamam. hemen arkasına bende yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…