Elektrikli Süpürgeler tavsiyeye ihtiyacim var

Ben şuan arnica bora 4000 kullaniyorum 1,5 sene fln olacak. Hic memnun degilim. Süpürgemi degistirmek istedigim icin 2-3 aydır arastirma yapiyorum ve PHILIPS MARATHON 9225 almaya karar verdim.makinayi ykmde deneme şansım oldu allahim bi makina bu kadar mi güzel ceker. Emis gücü mükemmel.son seviyede kullanmaya bile gerek yok.kampanya bekliyorum simdi fiyati biraz düşsün hemen alıcam :46:

canım internetten araştırdım, philips marathon hakkında herkes iyi şeyler söylemiş , ama temizliği zor diyorlar. Benim toza karşı alerjim var, toz haznesini boşaltma işlemi sıkıntılı mı canım ? herkes altına gazete serin dökülüyor , zor boşaltılıyor demiş. Bazıları da kullandıkça zaman içinde emiş gücü azalıyor demiş, benim de kafam karıştı :)

Acikcasi supurgemin cekisinden cok memnunum ama torbasiz olmasina henuz alisamadim desem yalan olmaz... hazne yerinden kolay çikiyor , posete dokuyorum , kapagindakileri de aliyorum.. hazneyi yerine yerlestirdikten sonra makineyi bir kac saniye calistiriyorum etrafa dökulenler varsa onu aliyorum.... alisik olmadigim bir durum oldugu icin halen tuhafima gidiyor... halbuki torbalida supur kaldir.. bazen aklim torbaliya gidiyor ya ama evi temizlemesini gorunce vazgeciyorum :-) ayrica emis gucu torba veya hazne doldukca azalir....

Acikcasi supurgemin cekisinden cok memnunum ama torbasiz olmasina henuz alisamadim desem yalan olmaz... hazne yerinden kolay çikiyor , posete dokuyorum , kapagindakileri de aliyorum.. hazneyi yerine yerlestirdikten sonra makineyi bir kac saniye calistiriyorum etrafa dökulenler varsa onu aliyorum.... alisik olmadigim bir durum oldugu icin halen tuhafima gidiyor... halbuki torbalida supur kaldir.. bazen aklim torbaliya gidiyor ya ama evi temizlemesini gorunce vazgeciyorum :-) ayrica emis gucu torba veya hazne doldukca azalir....

teşekkür ederim canım, evet emiş gücü haznesi dolunca azalması normal tabi ki , sık sık temizlemek gerek haliyle. Bazıları kullandıkça zaman içinde temiz olsa da emiş gücü azalıyor demiş ama sonuçta elektronik aletlerin belli bir ömrü var :) ona göre tasarlanıyor artık tüm yeni cihazlar, eskidenmiş bir cihaz al on yıl kullan :)) artık en fazla beş yılda bir değişim gerekiyor birçok akıllı cihazda. Valla fakir ve philips arasında kaldım , yarın çanakkale vatan'a gidip inceleyeceğim :) herhalde philips alırım gibi geliyor, biraz pahalı ama napalım , sağlık için lazım, valla canım çıkıyor eski süpürgelerle. Hele bir de bebek olursa, iki kedi bir bebek artık temizlik manyağı olurum iyice :) doğum yapan arkadaşlarımı görüyorum, bebek ne kadar çok zaman alıyor, bir de temizlik ekstra zahmet oldu mu , yeme de yanında yat olur benim için :) :18::18::18:

Süpürgede fakir den şaşma derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen hangi fakir modelini kullanıyorsun cnm ? Ben hala alamadım , araştırıp duruyorummm

ben çok eski bir modelini kullanıyorum. ve hala dengi bir sürürge olduğunu düşünmüyorum. modelini söyleyemeyeceğim çok eski olduğu için emiş gücü yüksek olanını seçmeniz yeterli olacaktır.

bende süpürge arayışındayım,zira evdeki minik kırmızı Arçelik süpürgemden artık verim alamıyorum ya bi kere iyi çekmiyor ve arkadan sıcak hava üflüyo(yani aldığı tozu süzerek dışarı geri veriyo).tozu geri vermeyen bişe olsun diye sulu düşündüm ama herkes uzak durun demiş temizliği zahmetli,su kaçma derdi vs..e torbasız düşünsem filtre değiştirme olayı var yine döndüm torbalıya ama çektiği tozu süzüp arkadan geri üflemesin istoyom yani 2 güne bir aynı tozları görmekten bıktım,bi temizledim mi en az bi hafta toz görmesem var mı böyle bi makine???:14:

Kızlar ben nihayet bir süpürge edindim. Kampanyadan philips Marathon aldım. Kargodan yeni geldi, cok hastayim , oksijen makinemi taktım , yatıyorum 24 saat. Eşime denettim, emiş gücü çok güzel ve sessiz bir makine. Tek halimiz salonda , gün aşırı süpürdüğüm halidan çok toz çıktı, utandim valla. Kendim kullandikca tecrubelerimi paylasacagim sizlerle ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim geçen sene anneler gününde arzum ar 468 dream power elk. süp. aldı, bir hafta sonra kapağı oynadığı için gidip değiştirdik, keşke hergün deneseydimde komple iade etseydim, hiç memnun kalmadım servisine götürdük, şikayetvar'a yazdık, telefon ile müş.ilşkl. aradık fakat iade edemedik. Bir dostumuzun yayla evi varmış orda kull. diye hediye ettik. Sakın arzum dan süpürge almayın derim.

Son bir aydın samsung marka modelide yanlış yazmadıysam VCC4470S3R aldık, 200tl civarı bir paraya aldık. ama anneler günü geliyor diye teknosa.da 150tl civarı bir fiyada gördüm. valla daha evvel rowenta kullandım, arzum kullandım ama bu süpürge kadar iyi çeken ve kolay kullanılanı görmedim. Bir aylık bir kullanımım var küçük olduğu için haftada 3-4 kere açıyorum, kullanımı basit, çekimi çok iyi, halı bile kaldırıyor, temizlenmesi çok kolay, toz torbası yok, kabını boşalt haftada bir yıka yeter, fiyatı iyi daha ne olsun. özelliklerini aşağıya kopyaladım, ister evinize ister hediye bence çok iyi, deneyin farkedeceksiniz...http://www.kadinlarkulubu.com/images...urkbayragi.gif

Emiş gücü (W): 370
Filtre: EPA11 Egzoz Filtresi ve Hepa Filtrre
Gürültü seviyesi (dB): 84
Motor gücü (W): 2000
1,3 LT Toz Haznesi
Islak/Kuru Temizleme
Otomatik Kablo Sarma

Beko bks5316 yi tavsiye ediyor ben cok memnunum

bende süpürge arayışındayım,zira evdeki minik kırmızı Arçelik süpürgemden artık verim alamıyorum ya bi kere iyi çekmiyor ve arkadan sıcak hava üflüyo(yani aldığı tozu süzerek dışarı geri veriyo).tozu geri vermeyen bişe olsun diye sulu düşündüm ama herkes uzak durun demiş temizliği zahmetli,su kaçma derdi vs..e torbasız düşünsem filtre değiştirme olayı var yine döndüm torbalıya ama çektiği tozu süzüp arkadan geri üflemesin istoyom yani 2 güne bir aynı tozları görmekten bıktım,bi temizledim mi en az bi hafta toz görmesem var mı böyle bi makine???:14:

Beko bks 5316 var hepa filtreli. Evde kedim var. ben cok iyi olduhunu dusunuyorum.

Back
X